moving gradient dot moving gradient dot
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
sluiten
moving gradient dot moving gradient dot

Nieuwe website voor Gelre Metaal

Specialist in constructiewerk en plaatbewerking Gelre Metaal pakt jouw metaal uitdaging aan. Met een focus op specialistisch maatwerk ontwikkelt Gelre Metaal serie producten op basis van klantbehoefte. Na een verschuiving van de focus van producent naar partner binnen Gelre Metaal was het tijd voor een website die aansluit bij de nieuwe huisstijl en positionering. Hoe dat ging lees je hier!

Nieuwe website Gelre Metaal
Het vraagstuk van

Gelre Metaal

Gelre Metaal is een toeleverancier in plaatwerk en licht constructiewerk met inmiddels 50 jaar ervaring. Met een no-nonsense mentaliteit zorgen ze dat problemen van klanten opgelost worden. Helaas werd wat zij deden nog niet goed naar de buitenwereld gecommuniceerd met een verouderde website, weinig reclame en te veel focus op de functie van toeleverancier in plaats van partner. Toen het bedrijf werd overgenomen, werden de twee vestigingen van Gelre Metaal samengevoegd en verhuisden ze naar Groenlo. Het perfecte moment dus om ook naar de uitstraling van het bedrijf te kijken en hier veranderingen in aan te brengen. Wij keken even mee en samen gingen we aan de slag!

Samen kom je verder

Een nieuwe strategie

Een nieuwe fabriekshal, reclame op het pand en een nieuwe huisstijl waren nog maar het begin. Tijd om naar de strategie te kijken. In een strategiesessie bespraken we onder andere wat ze doen, waar ze staan en waar ze naartoe willen. Een van de belangrijkste zaken die hieruit kwam was de overgang van leverancier naar partner in de productieketen. Gelre Metaal wil meegroeien met klanten en stemt processen af op de behoefte van haar klanten. Door klanten centraler te stellen, mee te denken en een flexibele aanpak ontzorgt Gelre metaal haar klanten optimaal en kunnen mooie langetermijnrelaties worden gerealiseerd.

Gelre livegang Copy 5
Een nieuwe website met focus op het verhaal

Het resultaat

Bij de nieuwe website ligt de focus minder op de producten, oplossingen en eindresultaten, maar juist op het vertellen van het verhaal met beeld. Om die reden hebben we een header video gemaakt en ondersteunende afbeeldingen. Hiermee laten we zien dat het kleine producten zijn die gemaakt worden met bijtijdse machines, geen massaproductie dus. Ook kunnen klanten zien wat ze kunnen verwachten van Gelre Metaal. De fotografie en videografie voor de website was in eigen productie om het gewenste effect te bereiken.

Het was voor Gelre Metaal belangrijk om snel zichtbaar te zijn en snel live te gaan. Om die reden is de website initieel simpel gehouden met een homepage, een pagina met een aantal van de oplossingen van Gelre Metaal en de pagina over Gelre Metaal. Na het afronden van deze fase kan de website verder uitgewerkt en uitgebreid worden, onder ander met het toevoegen van LeadInfo zodat we campagnes uit kunnen gaan zetten. De basis is er dus, maar we mogen nog even door!

We gaan graag samen om tafel

Ook toe aan een nieuwe website?

Ben jij ook toe aan een nieuwe website, wil jij samen naar je strategie kijken of heb je vragen? We komen graag bij je langs! Vind je het fijner om eerst kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken middels een videocall? Dat kan natuurlijk ook. Plan via onderstaande link direct een moment in bij onze strateeg Bas. In een geheel vrijblijvend gesprek ontdekken we dan samen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Aan het einde van het gesprek ontvang je een passend advies, zonder er aan vast te zitten!

niice online videobellen
pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.