moving gradient dot moving gradient dot
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots

Digital marketing

Wil jij met jouw organisatie de next step zetten om je ambities te realiseren? Wil je grip op jouw cijfers om verder op te schalen, opvallen binnen een gesatureerde markt, resultaten zien van je inspanningen? Of wil je eindelijk echt kwalitatieve leads aantrekken?


Of je nu focust op verkoop, diensten of het werven van werknemers; Niice staat klaar om je online zichtbaarheid en aanwezigheid te versterken. Samen werken we aan jouw digital happiness.

Niice brandshoot 67

Bereik jouw doelgroep met digital marketing

In een wereld die steeds meer digitaal wordt en vol concurrentie zit, is het een uitdaging om online op te vallen. Wij zorgen ervoor dat jij de juiste boodschap, op het juiste moment, op de juiste plaats, aan het juiste publiek overbrengt. Precies daar worden onze marketeers echt happy van. En jij ook!

Niice brandshoot 70
Hoe bereik en betrek je jouw doelgroep?

daarom niice als digital business partner

Kom je bij ons met een vraagstuk? Dan kijken we samen eerst naar je positionering, je doelstellingen en de strategie. Schieten met hagel, dat doen we niet. Dus, welke middelen passen bij jouw doelen? Hoe kunnen we marketing, design, technologie en social content zo effectief mogelijk inzetten? En welke stappen moet je eerst zetten om dat uiteindelijke doel te behalen? In strategische sessies werken we het uit.

En als de campagnes draaien en je resultaten behaalt, dan beginnen we pas echt. Met testen, doorontwikkelen, optimaliseren. Structureel. Blijvend samenwerken, dat is digital happiness.

Bijdragen aan jouw succes door...

Onze diensten

Niice brandshoot 67
Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Hoe kan het dat die onaantrekkelijke website van je concurrent meer leads genereert dan jouw pareltje van een site of shop? Jouw product of dienst is niet het probleem, maar het feit dat je niet gevonden wordt.


Dat is waar SEO om de hoek komt kijken. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat jouw bedrijf zichtbaar is waar het ertoe doet: in de zoekresultaten van je doelgroep.

Niice brandshoot 61
Zoekmachine-adverteren (SEA)

Je herkent het vast: jij biedt fantastische producten of diensten, maar potentiële klanten vinden de concurrent eerst. Zij staan immers bovenaan de zoekresultaten in Google. Daardoor loop jij klanten en omzet mis.


Dat is waar Google Ads om de hoek komt kijken. Door te adverteren met Google is jouw bedrijf zichtbaar op de momenten dat het ertoe doet.

Niice brandshoot 9
Social media advertising

Je biedt goede diensten of producten, dat verdient aandacht! Toch merk je dat jouw concurrenten een stuk zichtbaarder zijn op Instagram, TikTok en LinkedIn. En dus gaan jouw potentiële klanten een deurtje verder.


Zorg dat jij zichtbaar bent op de plekken en de momenten dat het telt. Met social media advertising campagnes bereikt jouw boodschap je doelgroep.

Niice brandshoot 2
Conversion Rate Optimization (CRO)

Je adverteert met Google, op sociale media kanalen, schrijft tot je vingers niet meer kunnen en hebt flink geïnvesteerd in een mooie website. Toch vertrekken jouw bezoekers zonder te converteren. Wat nu?


Tijd om je conversies te maximaliseren, om je bezoekers aan te zetten tot actie. Dat doen we met CRO.

Niice brandshoot 18
E-mailmarketing

Stel je voor: jouw concurrent gebruikt mailverkeer om klanten te bereiken, op de hoogte te houden van nieuwe producten en diensten en om constante betrokkenheid te creëren. Terwijl zij hun klanten inlichten en betrekken, loop jij kansen mis.

Voorkom een gebrek aan klantinzichten, verlies van potentiële inkomsten en een gemiste kans op klantbetrokkenheid. Ga aan de slag met een goede e-mailmarketingstrategie.

Niice brandshoot 64
Copywriting

Waarom lijkt de website van jouw concurrent zo onderscheidend? Dat is de kracht van teksten. Teksten die niet alleen informeren, maar ook inspireren en overtuigen.

Door het juiste gebruik van pakkende woorden die blijven hangen, die passen bij jou en jouw bedrijf, maak je indruk en val je op in de menigte. Dat wil jij ook.

Niice brandshoot 73
Growth hacking

Je hebt jouw marketing goed voor elkaar, een optimaal werkende website, je post regelmatig op jouw kanalen en werkt structureel aan SEO. Toch lijkt jouw concurrent altijd sneller te groeien.

De uitkomst: growth hacking. Dé manier om jouw groeikansen te benutten.

Kantoor a niice 4
Marketplaces

Heb je ooit het gevoel gehad dat je verkoopkansen misloopt? Grote kans! Er zijn tegenwoordig namelijk erg veel mogelijkheden voor het aanbieden van producten of diensten op externe verkoopkanalen. Denk aan Bol.com, Etsy of Amazon.

Blijf de concurrentie voor. Profiteer van krachtige verkoopkanalen en ontdek hoe gemakkelijk je jouw aanbod presenteert aan een breder publiek.

Werken voor en met blije bedrijven

Zo hebben wij digital happiness gecreëerd

Onze gespecialiseerde marketingteams, gefocust op e-commerce of leadgeneratie, zijn experts in het identificeren en benutten van kansen binnen deze verschillende marketinggebieden. Door persoonlijk, met korte lijntjes en met veel plezier samen te werken, hebben we altijd de beste samenwerkingen.

Heb je behoefte aan frisse, nieuwe ideeën? Kun je wel een paar extra handen gebruiken die nog meedenken ook? Digital happiness is met deze marketeers binnen handbereik.

Zo ziet digital happiness eruit

pijltje-links-witCreated with Sketch.
pijltje-rechts-witCreated with Sketch.

Hoe de wens om een nieuwe webshop leidt tot een duurzame samenwerking met transferpersshop.nl

Dit is hoe de wens van Transferpersshop.nl voor een nieuwe webshop leidde tot een duurzame samenwerking. Van webshop en digitalisering tot procesoptimalisaties, copy, campagnes én social content door Liike.

pre-summer sale
Rendement van +27%
jan - okt 2017 vs 2022 google ads
Omzet van +691%
Wat is digital happiness voor jou?

Laten we kennismaken

Digital happiness, wat houdt dat in voor jou? Wil jij de concurrentie achter je laten? Een merk creëren dat altijd leads heeft? Is happiness alles uit je bestaande klanten halen of juist zelf kunnen focussen op je business en niet op marketing? Dan is het tijd voor digital marketing.

Neem contact met ons op of bel met Bas, dan plannen we direct een afspraak in om jou, je bedrijf en je kansen te leren kennen.

Niice brandshoot 73
pijltje-links-witCreated with Sketch.
pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
Niice Bas
Strateeg & New Business

Bas Stortelers

Ik ben elke dag op zoek naar nieuwe kansen, mogelijkheden en toekomstige trends die de digitale wereld te bieden heeft.

Benieuwd naar de kansen van de digitale wereld voor jouw organisatie? Neem gerust contact met mij op.

Niice Thijs
Strateeg & Project Manager

Thijs van der Heijden

Als digital strateeg zorg ik er bij Niice voor dat alles wat we voor jou doen op het gebied van design, development en online marketing, gebaseerd is op een doordachte strategie. Onbezonnen beginnen aan de ontwikkeling van oplossingen of online marketing, is namelijk de formule voor mislukking. Ik zorg ervoor dat onze diensten daadwerkelijk bijdragen aan jouw behoeften en doelen op de lange termijn.

Het strategisch fundament is de basis voor het realiseren van maximaal online succes!

Niice Sjoerd
Digital Marketeer

Sjoerd Pijnappel

Als Team Lead Digital Marketing help ik jouw stip op de horizon te bepalen en zorg ik ervoor dat zowel het Marketing Team als jouw organisatie focus hebben. Optimaal met elkaar richting die stip werken, daardoor worden resultaten behaald en successen samen gevierd. Waar wil jij naar toe groeien? Laat het mij weten.

Niice Nick
Digital Marketeer

Nick Jansen

Als digital marketeer bij Niice zorg ik, samen met het team, ervoor dat jouw organisatie online beter zichtbaar is. Ik houd mij binnen dit team voornamelijk bezig met social advertising. Of het nu gaat om Facebook, Instagram, LinkedIn of Pinterest Ads, ik denk graag met je mee over de kansen op het gebied van social ads! Met een goed doordachte strategie en een kritische blik op de resultaten halen we zoveel mogelijk resultaat uit het gestelde budget.

Niice Emma
Copy & Content Writer

Emma van Rijn

Als copy writer help ik mooie bedrijven hun verhaal te vertellen. En dat verhaal vindbaar te maken voor iedereen die het moet lezen. Dat doe ik met teksten die je lezer raken, die hen tot fan, volger of klant maken. Teksten geschreven met jouw doel en doelgroep in het achterhoofd.

Wat de boodschap die je wil delen ook is - kort of uitgebreid, op je website of via social media - door samen te werken zetten we jouw verhaal uitgedacht, pakkend en compleet op 'papier'!

Niice Rick
Digital Marketeer

Rick Arink

Als digital marketeer bij Niice zorg ik er samen met mijn collega’s voor dat de juiste mensen jouw website of webshop vinden. Ik ben breed georiënteerd en heb kennis van verschillende disciplines binnen de online wereld. Ook blijf ik door mijn leergierige houding voortdurend op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen. Gaan we aan de hand van een doordachte strategie samen voor online succes?

Floris niice
Developer

Floris Wijgergangs

Als digital developer zorg ik er bij Niice voor dat jouw webshop, website of webapplicatie een gebruiksvriendelijk, schaalbaar en veilig geheel wordt. Welke functionaliteiten passen bij jouw wensen? Waar komen de effecten die het design tot leven laten komen? Hoe wordt alles zo gebruiksvriendelijk mogelijk, voor zowel bezoeker als gebruiker?

Op deze vragen bijt ik me vast, totdat de perfecte oplossing staat die van alle formaten schermen afspat.

Niice Judith
Digital Marketeer

Judith Woordes

Als digital marketeer bij Niice zorg ik ervoor dat jouw organisatie online beter zichtbaar is! Dat doe ik met het schrijven van landingspagina’s, advertentieteksten, de juiste zoekwoorden en gerichte advertenties. Alles om jouw website of webshop meer onder de aandacht te brengen bij de juiste mensen met het juiste bericht. Heb jij een SEO, SEA of content vraagstuk? Dan spreken we elkaar vast snel!

Niice Luuk
Digital Marketeer

Luuk Vossers

Als junior online marketeer bij Niice houd ik me, samen met collega’s, bezig met online groei
voor jouw bedrijf. Dagelijks focus ik mij met name op het schrijven van content, het bijhouden van sociale media kanalen en het analyseren van
data. Niice en ik zijn een match, omdat ik bij Niice de kans krijg om mijzelf te ontwikkelen als online marketeer. Op het gebied van SEO, SEA en content marketing.

Het meedenken en realiseren van oplossingen voor jouw groei, daar krijg ik energie van!

Niice Ayla
Content strateeg

Ayla Goossens-Everink

Als content strateeg bij Niice ga ik bezig met jouw merkverhaal. Hierin zijn doel, doelgroep én boodschap enorm belangrijk. Ik krijg veel energie van het uitwerken van een goede contentstrategie en klim graag in de pen (of het toetsenbord 😉) om mooie verhalen om te zetten in blogs, e-books, landingspagina’s, whitepapers en meer! Een goede planning hierbij vind ik erg belangrijk.

Dus: wat is het verhaal dat jij graag wil delen?

Niice Tim
Product Owner

Tim Geerdinck

Als Product Owner ben ik de schakel tussen business en techniek. Jouw wensen help ik vertalen naar oplossingen die wij met onze webteams realiseren.

Uiteraard hoort daar een juiste communicatie, begeleiding en vooruitkijkende blik bij; vanuit mij en vanuit jou! Samenwerken is voor mij cruciaal. Zullen wij beginnen?

Niice Sander
Digital marketeer

Sander Huting

Hoe kunnen we jouw helpen om je bedrijfsdoelen te behalen? Als digital marketeer ben ik constant opzoek naar online (groei-)kansen voor onze klanten. Mijn focus ligt op het genereren van leads en het verbinden van ondernemers zoals jij met hun doelgroep. Met natuurlijk als doel dat jij jouw bedrijf kan uitbreiden!

Niice Jorn
Developer

Jorn Wildenbeest

Binnen Niice heb ik, als digital developer, de belangrijke taak om jouw website, webshop of webapplicatie in topconditie te brengen en te houden. De ontwerpen van onze designers zet ik om in een goed functionerend, gebruiksvriendelijke en veilig geheel.

Hoe kunnen we jouw websitebezoekers de juiste ervaring geven? Werkt jouw webshop op elke browser en op elk apparaat? Wordt het aantal problemen tot een minimum beperkt en snel opgelost? Samen met de andere developers bijt ik mij hierop vast, zodat jij zorgeloos door kunt!

Niice Mike
Digital designer & No-code specialist

Mike Dusseldorp

Elke dag werk ik als designer en no-code specialist voor en aan merken die zich willen onderscheiden met top-notch design, innoverende no-code oplossingen & award winning websites.

Ik probeer de lat altijd hoger te leggen, zo creëren we samen merken die digitaal opvallen in de massa. Klaar om je te onderscheiden?

Niice Toni
Developer

Toni Alilovic

Als digital developer bij Niice vertaal ik de mooiste ontwerpen naadloos naar een eindproduct om trots op te zijn. Websites, webshops, webapplicaties, alle designs breng ik tot leven tot een gebruiksvriendelijk en veilig geheel.

Werkt jouw website op elke browser hetzelfde? Hebben jouw websitebezoekers de ervaring waar jij op hoopt? Passen alle functionaliteiten bij jouw wensen en komen de designs optimaal tot hun recht? Daar houd ik mij mee bezig, zodat jij je zorgeloos op jouw werk kunt richten!

Niice Mik
Developer

Mik Wijnen

Als developer bij Niice werp ik mij dagelijks op het functioneren van websites, webshops en webapplicaties. Werkt je website snel, goed en op elk apparaat? Is je webshop wel gebruiksvriendelijk? En is het aantal problemen tot een minimum beperkt?

Ik focus mij op vragen als deze, zodat jij zorgeloos verder kan met jouw werkzaamheden. Altijd met het doel om jouw websitebezoekers een geweldige ervaring te geven.

Niice Gerben
Developer

Gerben Kraayenhof

Als developer zet ik me bij Niice in om jouw website of webshops niet alleen draaiende te houden, maar optimaal te laten presteren. De rest van de tijd zit ik in de schoolbanken, om jullie straks nóg beter te kunnen helpen. Natuurlijk met uiteindelijk doel om zelf als volwaardig developer ook projecten af te ronden en jouw wensen zo vet mogelijk te realiseren!

Niice Sil
UI & UX Designer

Sil Eggink

Als UI & UX designer bij Niice zorg ik ervoor dat het gevoel dat jij wilt overbrengen en het doel dat jij wilt bereiken omgezet wordt in beeld. Beeld dat niet alleen doordacht is, maar ook de aandacht grijpt! Op basis van jouw doelen ga ik aan de slag met een gaaf design voor die gebruiksvriendelijke website die perfect aansluit op jouw organisatie, die conversiegerichte webshop of een webapplicatie voor efficiëntere werkprocessen. Ik zorg voor een design dat jouw doelgroep direct aanspreekt. Ready to rumble!?

Niice Ken
UI & UX Design en Developer

Ken Kamperman

Die website waar je mond van open valt, waar Google dolblij van wordt en waar doorontwikkeling op de lange termijn geen probleem vormt. Die goed doordachte producten wil ik neerzetten als UI & UX designer en front-end developer. Met een achtergrond in design en een flinke interesse in web ontwikkeling help ik een efficiëntere workflow te realiseren voor onze projecten, voor jou en de collega developers. Alles voor een gepolijst en kloppend resultaat. Klaar voor?

Niice Imme
Developer

Imme Maas

Websites die lekker op het oog vallen met toffe interactiviteit, daar wil natuurlijk iedereen naar kijken. In mijn bijbaan als developer bij Niice leer ik hoe ik de gaafste designs om kan zetten in een logische, schaalbare en levende website. Door fouten te maken en zelf weer op te lossen krijg ik een echte kick! Daardoor komt de realiteit om zelf als front-end developer aan de slag te gaan steeds dichterbij, zodat ook ik binnenkort de vetste websites kan bouwen.

Kaat de kantoorhond
Debiteurenbeheer

Kaat

Als chef debiteurenbeheer bij Niice speur ik dagelijks het hele kantoor door. Ik ben hier blijven hangen na mijn snuffelstage en inmiddels ben ik hier niet meer weg te denken. Ik verbind de marketeers, developers en designers met mijn sociale persoonlijkheid met gemak. Bovendien zorg ik dagelijks voor minder stress op de werkvloer, meer gezelligheid én extra beweging tijdens de wandelingen. Heb jij een afspraak met één van mijn teamleden? Dan zorg ik voor een warm welkom. Je merkt het: voor de belangrijkste taken op kantoor ben je bij mij aan het juiste adres!

Niice Lynn
Stagiair

Lynn Reimes

Tijdens mijn studie aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden, start ik een nieuw avontuur in de Achterhoek. Tijd om - na het levendige hotelleven te proeven - te groeien in iets heel anders: digitale marketing. Hospitality zit in mijn bloed. Dat ga ik bij Niice inzetten om campagnes te ontwikkelen die niet alleen effectief zijn in het bereiken van de doelgroepen, maar ook een warme en gastvrije/klantvriendelijke sfeer uitstralen!

Niice Jengo
Stagiair developer

Jengo Wiegerinck

Tijdens mijn stage als developer bij Niice houd ik mij bezig met het goed laten functioneren van websites, webshops en webapplicaties. Ik vind het leuk om mooie designs om te toveren naar een interactieve, levendige, schaalbare en optimaal presenterende website. Mijn doel is om jouw gebruikers een goede ervaring te geven op een website.

pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.