moving gradient dot moving gradient dot
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots

E-commerce

Bied je fantastische producten aan, maar krijg je ze niet aan de man? Gaat veel van je budget naar advertenties, zonder dat je daar resultaten van terug ziet? Wil je grip op de cijfers krijgen om verder op te schalen; niet alleen op omzet, maar ook écht op resultaat sturen?


Als jouw business partner denken wij mee over je hele e-commerce business en zorgen we met een doelgerichte aanpak voor digital happiness.

Niice brandshoot 80

E-commerce met Niice als business partner

Waar liggen je kansen? Hoe kunnen wij bijdragen? Sturen we op meer omzet of juist op procesoptimalisatie en minder kosten? We denken strategisch mee voor we aan de slag gaan, waarbij we grip willen krijgen op alle cijfers. Niet alleen op omzet, maar ook op resultaat.

Met een gespecialiseerd e-commerce marketingteam en ervaren ontwikkelaars van webshops voor B2C en B2B, helpen wij ambitieuze webshops strategisch, technisch en op gebied van marketing opschalen. We richten ons op het gehele proces, van order tot nazorg, en brengen daarvoor al onze diensten samen. Dus wil jij opschalen? We’ve got you.

Niice brandshoot 19
Niice brandshoot 10

Als e-commerce partner helpen wij je onder andere met:

  • Bereiken van nieuwe klanten d.m.v. performance gestuurde campagnes

  • Meer uit bestaande klanten halen: upsell en herhaalaankopen stimuleren;

  • Verhogen van je gemiddelde orderwaarde;

  • Geen advertentiebudget verbranden, maar sturen op ROAS (return on ad spend);

  • Verbeteren van de webshop ervaring (UX);

  • Optimaliseren van de webshop (CRO).

onze diensten gecombineerd in één samenwerking

de oplossing voor jouw uitdagingen
Niice brandshoot 69
01. Digital business strategy

Hoe genereer je meer verkeer, hoe krijg je meer mensen in de winkel? Hoe kunnen we in minder tijd meer omzet realiseren? Wat is je strategie en focus je op het verhogen van je omzet, of kunnen we meer resultaat halen door automatisering en optimalisering?


In de snel veranderende digitale wereld sta je als bedrijf voor grote uitdagingen. Maar niet alleen!


Wij duiken met jou de diepte in, gaan verder en werken samen aan digital happiness.

Niice brandshoot 67
02. Digital marketing

Wil jij met jouw organisatie de next step zetten om je ambities te realiseren? Wil je grip op jouw cijfers om verder op te schalen, opvallen binnen een gesatureerde markt, resultaten zien van je inspanningen? Of wil je eindelijk echt kwalitatieve leads aantrekken?


Of je nu focust op verkoop, diensten of het werven van werknemers; Niice staat klaar om je online zichtbaarheid en aanwezigheid te versterken. Samen werken we aan jouw digital happiness.

Niice brandshoot 31
03. Design en technology

In de snel veranderende digitale wereld sta je als bedrijf voor grote uitdagingen. Hoe realiseer je een digitale aanwezigheid die niet alleen je merk weerspiegelt, maar ook je bedrijfsresultaten verbetert?


Als jouw digital business partner denkt Niice mee vanuit jouw bedrijf en gaan we verder dan die mooie website, snelle webshop of innovatieve webapplicatie.


Wij duiken met jou de diepte in en werken samen aan digital happiness.

Liike
04. Social content

Continu online zichtbaar zijn. Het is noodzaak, ook voor jou. Maar… hoe? Waar haal je de tijd, inspiratie en kunde vandaan om content te maken die gezien wordt? Hoe haal je alles uit social media? Waar moet je eigenlijk aanwezig zijn?


Content creëren die echt opvalt is een vak apart. Het is het vak van ons zusterbedrijf Liike. En door die content slim weg te zetten, kom jij steeds dichter bij digital happiness.


Hoe? We denken graag met je mee! Laten we kennismaken, dan laten wij je zien wat jouw mogelijkheden zijn.

Hoe de wens om een nieuwe webshop leidt tot een duurzame samenwerking

pijltje-links-witCreated with Sketch.
pijltje-rechts-witCreated with Sketch.

Hoe de wens om een nieuwe webshop leidt tot een duurzame samenwerking

Dit is hoe de wens van Transferpersshop.nl voor een nieuwe webshop leidde tot een duurzame samenwerking. Van webshop en digitalisering tot procesoptimalisaties, copy, campagnes én social content door Liike.

Case transferpersshop.nl x niice
Vertel ons jouw doel

Laten we kennismaken

Jij wilt verder opschalen, grip krijgen of houden op je cijfers, sturen op resultaten. Je wil jouw webshop laten opvallen in de markt. Niet alleen door je omzet, maar door unieke beleving. Klopt? Dan is een e-commerce samenwerking jouw weg naar digital happiness.

We gaan graag met je in gesprek, dan laten we je zien wat de mogelijkheden zijn. Zie het als een vrijblijvende inspiring session. Kennismaken?

Niice brandshoot 6
pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.