moving gradient dot moving gradient dot
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots

digitale transformatie

De wereld verandert sneller dan ooit tevoren. Juist nu is het essentieel voor bedrijven die voorop willen lopen om hun digitale infrastructuur in kaart te brengen, processen te optimaliseren, automatiseren en om inzichten te creëren op basis van data. Digitaal transformeren dus.


Als jouw business business partner kijken wij mee, denken we mee van begin tot eind en geven we samen je transformatie vorm. Waarom? Om te voorkomen dat je wordt ingehaald door concurrenten of een nieuwe generatie. Om waarde toe te blijven voegen voor je collega's. Om marges te vergroten en taken te vereenvoudigen, zodat je team zich kan richten op waardevollere werkzaamheden. Én om een sterke binding en behoud van medewerkers te garanderen.

niice digital happiness
Kantoor verticaal niice 11

waarom een digitale transformatie?

Jij weet het, zij weten het: stilstaan is geen optie, bijblijven is niet genoeg. Het is tijd om vooruit te lopen in de digitale revolutie, in jouw markt. Maar hoe?

Een digitale transformatie leidt tot operationele efficiëntie, tot marktexpansie, betere klantrelaties en een sterke online aanwezigheid. Het leidt tot de kans om voorop te lopen.

Maar hoe geef je die digitale transformatie vorm?

digitale transformatie met niice als business partner

Digitale transformatie begint bij jouw visie, ambities, doelen. Wij denken strategisch mee - daarbij verder kijkend dan het verhogen van omzet - en helpen met het behalen van concurrentievoordeel. We richten ons op het gehele proces, van order tot nazorg, met een focus op automatiseren en digitaliseren en het slim benutten van AI en data. Daarvoor brengen wij al onze diensten samen.

Niice brandshoot 33
Niice brandshoot 16

Onze digital business strategy bestaat onder andere uit het:

  • Strategisch integreren van digitale technologieën;

  • Verbeteren en automatiseren van operationele processen;

  • Creëren van klantwaarde;

  • Versterken van klantgerichtheid;

  • Implementeren van inzichten uit data;

  • Fundamenteel veranderen van de manier waarop jouw organisatie denkt, opereert.

Niice brandshoot 69
01. Digital business strategy

Hoe genereer je meer verkeer, hoe krijg je meer mensen in de winkel? Hoe kunnen we in minder tijd meer omzet realiseren? Wat is je strategie en focus je op het verhogen van je omzet, of kunnen we meer resultaat halen door automatisering en optimalisering?


In de snel veranderende digitale wereld sta je als bedrijf voor grote uitdagingen. Maar niet alleen!


Wij duiken met jou de diepte in, gaan verder en werken samen aan digital happiness.

Niice brandshoot 67
02. Digital marketing

Wil jij met jouw organisatie de next step zetten om je ambities te realiseren? Wil je grip op jouw cijfers om verder op te schalen, opvallen binnen een gesatureerde markt, resultaten zien van je inspanningen? Of wil je eindelijk echt kwalitatieve leads aantrekken?


Of je nu focust op verkoop, diensten of het werven van werknemers; Niice staat klaar om je online zichtbaarheid en aanwezigheid te versterken. Samen werken we aan jouw digital happiness.

Niice brandshoot 31
03. Design en technology

In de snel veranderende digitale wereld sta je als bedrijf voor grote uitdagingen. Hoe realiseer je een digitale aanwezigheid die niet alleen je merk weerspiegelt, maar ook je bedrijfsresultaten verbetert?


Als jouw digital business partner denkt Niice mee vanuit jouw bedrijf en gaan we verder dan die mooie website, snelle webshop of innovatieve webapplicatie.


Wij duiken met jou de diepte in en werken samen aan digital happiness.

Liike
04. Social content

Continu online zichtbaar zijn. Het is noodzaak, ook voor jou. Maar… hoe? Waar haal je de tijd, inspiratie en kunde vandaan om content te maken die gezien wordt? Hoe haal je alles uit social media? Waar moet je eigenlijk aanwezig zijn?


Content creëren die echt opvalt is een vak apart. Het is het vak van ons zusterbedrijf Liike. En door die content slim weg te zetten, kom jij steeds dichter bij digital happiness.


Hoe? We denken graag met je mee! Laten we kennismaken, dan laten wij je zien wat jouw mogelijkheden zijn.

pijltje-links-witCreated with Sketch.
pijltje-rechts-witCreated with Sketch.

hoe fieldpiece van een push naar een pull strategie kon wisselen

Met haar vele partners en dealers hanteerde Fieldpiece een push strategie. De hele wereld targeten is natuurlijk geen optie, maar genoeg data om de doelgroep af te kaderen was er ook niet. Met een strategische inzet van nieuwe platforms heeft Fieldpiece die data nu wel.

Fieldpiece Linum 02973 1
Digital happiness voor digitale transformaties

Laten we kennismaken

Jij wilt werken aan een toekomstbestendig bedrijf en voorop lopen in de markt. Wil geen dubbele en handmatige daken meer uitvoeren, maar jouw vakmensen echt in hun kracht zetten. Klopt? Dan is een digitale tranformatie jouw weg naar digital happiness.

En daar helpen wij je bij! Niet alleen met technische oplossingen of marketing, ook met advies en ondersteuning. Laten we eens praten, dan laten we zien wat je opties zijn.

Zie het als een vrijblijvende inspiring session. Kennismaken?

Niice brandshoot 61
pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.