moving gradient dot moving gradient dot
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots

Recruitment marketing

Is je bedrijf erg gegroeid en heb je meer werk dan werknemers? Het aantrekken en vasthouden van talent is en wordt steeds lastiger. Passief vacatures plaatsen werkt niet meer, je hebt een strategische aanpak nodig. Proactief werven, tijd voor recruitment marketing.


Wij gaan verder dan traditionele werving, combineren de kracht van branding, marketing, data en technologie om de juiste kandidaten te bereiken.

Niice brandshoot 62
Niice brandshoot 25

Recruitment marketing met niice als business partner

Ons doel is meer dan het vullen van vacatures. We bouwen een sterk merk voor jou, dat resoneert met werknemers en potentiële sollicitanten. Een merk waardoor jij geen potentiële sollicitanten hoeft te zoeken, maar zij voor jou in de rij staan. Zo creëren we een duurzame talentenpool.

Daarvoor is het cruciaal om te laten zien wie jij bent, wat je bedrijfscultuur is, waar je naartoe werkt. Zo geef je mensen een reden om zich aan jouw bedrijf te willen binden. Hoe we dat doen? Door terug te gaan naar jouw positionering, naar de basis. Pas daarna treden we naar buiten met jouw verhaal. In beeld, in woord, geadverteerd en organisch.

Als partner in recruitment marketing helpen wij je onder andere met:

  • Een strategische merkpositionering waardoor jouw ideale kandidaten zich aangetrokken voelen en werven een structureel proces wordt;

  • Data-gedreven campagnes waarmee we op de punten focussen die jouw kandidaten belangrijk vinden. We geven ze een reden om voor jou te kiezen;

  • Het optimaliseren van de kandidaatervaring vanaf het eerste contactpunt tot aan de onboarding.

  • Contentstrategie en creatie: door het ontwikkelen van relevante content wekken we de interesse bij jouw kandidaten en creëren we betrokkenheid.

Onze diensten gecombineerd in één samenwerking

De oplossing voor jouw uitdagingen
Niice brandshoot 69
01. Digital business strategy

Hoe genereer je meer verkeer, hoe krijg je meer mensen in de winkel? Hoe kunnen we in minder tijd meer omzet realiseren? Wat is je strategie en focus je op het verhogen van je omzet, of kunnen we meer resultaat halen door automatisering en optimalisering?


In de snel veranderende digitale wereld sta je als bedrijf voor grote uitdagingen. Maar niet alleen!


Wij duiken met jou de diepte in, gaan verder en werken samen aan digital happiness.

Niice brandshoot 67
02. Digital marketing

Wil jij met jouw organisatie de next step zetten om je ambities te realiseren? Wil je grip op jouw cijfers om verder op te schalen, opvallen binnen een gesatureerde markt, resultaten zien van je inspanningen? Of wil je eindelijk echt kwalitatieve leads aantrekken?


Of je nu focust op verkoop, diensten of het werven van werknemers; Niice staat klaar om je online zichtbaarheid en aanwezigheid te versterken. Samen werken we aan jouw digital happiness.

Niice brandshoot 31
03. Design en technology

In de snel veranderende digitale wereld sta je als bedrijf voor grote uitdagingen. Hoe realiseer je een digitale aanwezigheid die niet alleen je merk weerspiegelt, maar ook je bedrijfsresultaten verbetert?


Als jouw digital business partner denkt Niice mee vanuit jouw bedrijf en gaan we verder dan die mooie website, snelle webshop of innovatieve webapplicatie.


Wij duiken met jou de diepte in en werken samen aan digital happiness.

Liike
04. Social content

Continu online zichtbaar zijn. Het is noodzaak, ook voor jou. Maar… hoe? Waar haal je de tijd, inspiratie en kunde vandaan om content te maken die gezien wordt? Hoe haal je alles uit social media? Waar moet je eigenlijk aanwezig zijn?


Content creëren die echt opvalt is een vak apart. Het is het vak van ons zusterbedrijf Liike. En door die content slim weg te zetten, kom jij steeds dichter bij digital happiness.


Hoe? We denken graag met je mee! Laten we kennismaken, dan laten wij je zien wat jouw mogelijkheden zijn.

pijltje-links-witCreated with Sketch.
pijltje-rechts-witCreated with Sketch.

80 nieuwe werknemers dankzij wervingscampagne voor 247tailorsteel

80 nieuwe werknemers in een half jaar. Bereiken, uitnodigen en aannemen mits ze natuurlijk geschikt zijn. Een flinke doelstelling van 247TailorSteel. Een mooie uitdaging voor ons! Dit is hoe wij het klaarspeelden.

247tailorsteel case
Niice brandshoot 74
Vertel ons jouw doel

Laten we kennismaken

Jij wilt werknemers aantrekken, vasthouden. Je wil minder afhankelijk zijn van je lijst met vacatures, maar kunnen opschalen wanneer je groei dat toelaat of vraagt. Eens? Dan is recruitment marketing een grote stap naar digital happiness.

We gaan graag met je in gesprek, dan laten we je zien wat de mogelijkheden zijn. Zie het als een vrijblijvende inspiring session. Kennismaken?

pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.