moving gradient dot moving gradient dot
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots

Design en technology

In de snel veranderende digitale wereld sta je als bedrijf voor grote uitdagingen. Hoe realiseer je een digitale aanwezigheid die niet alleen je merk weerspiegelt, maar ook je bedrijfsresultaten verbetert?


Als jouw digital business partner denkt Niice mee vanuit jouw bedrijf en gaan we verder dan die mooie website, snelle webshop of innovatieve webapplicatie.


Wij duiken met jou de diepte in en werken samen aan digital happiness.

Niice brandshoot 18
digital happiness voor jou en je bezoekers

Versterken van je merkidentiteit

In de wereld van nu is de eerste indruk vaak digitaal. Investeren in design en technologie is geen luxe meer, maar een noodzaak. Een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke en geavanceerde website of applicatie kan het verschil maken tussen een potentiële klant die blijft of wegklikt.

Design is meer dan ‘mooi’; het draait om het creëren van een ervaring, het versterken van merkidentiteit. Wij combineren sprekend design en technologische expertise tot oplossingen die functioneel, gebruiksvriendelijk, en geoptimaliseerd voor conversie zijn.

Niice brandshoot 27
hoe creëer je die basis?

daarom niice als digital business partner

Een website bouwen, opleveren en door naar de volgende? Dat doen wij niet, dat draagt voor jou en ons niet bij aan digital happiness.

Wij gaan verder dan het leveren van een dienst; wij zijn jouw partner in de digitale wereld. Daarom beginnen we elk project met een strategische sessie om jouw doel en unieke behoeften te begrijpen. Is een website of webshop inderdaad de beste stap? Kunnen we jouw boodschap het best in beeld communiceren? Hoe kan marketing bijdragen?

Samen bouwen we niet alleen een website, webshop, of applicatie; we bouwen een digitale ervaring die jouw bedrijf vooruit helpt door onze diensten te combineren. Dat is pas echt digital happiness.

Bijdragen aan jouw succes door...

Onze diensten

Niice brandshoot 35
Website

Heb je een nieuw bedrijf en wil je online zichtbaar zijn? Kan jouw website je groeiambities niet aan? Is je website verouderd? Veel bedrijven nemen genoegen met een website die niet (langer) voldoet aan de eisen van de moderne markt. En dat heeft gevolgen.


Wil jij de concurrentie voor blijven en ook ónline laten zien hoe fantastisch jouw bedrijf en werknemers zijn? Zet met website ontwikkeling de eerste stap naar digital happiness.

Kantoor b niice 3
Configurator

Jij hebt een complex product waarbij je prijzen wilt berekenen op basis van afmetingen, hoeveelheden en types. Doorsnee software biedt niet de juiste oplossing voor jouw producten, jij hebt echt een stukje maatwerk software nodig. Zodat je precies de tools kunt maken die de eindgebruiker nodig heeft.

Heb je een webshop waarbij je kan kiezen uit product-opties? Dan kan dit vaak in het CMS worden geregeld. Heb je veel specifieke calculaties? Kies dan voor een configurator!

Niice brandshoot 18
Werken-bij website

De vraag naar je producten of diensten stijgt, je hebt groeiambities, maar je huidige personeel kan die groei niet aan. Het vinden van goed personeel blijft een uitdaging. Hoe behaal je dan je doelen?


Hoe vind je mensen die passen bij jouw cultuur en goed zijn in wat ze doen? Zonder dure recruiters in te schakelen, maar met lange termijn resultaten? Met een werken-bij website versterk jij je werkgeversmerk en trek jij de juiste kandidaten aan.

Kantoor b niice 2
Product Information Management

Je bedrijf groeit, je aanbod ook. Je zoekt naar een goede manier om informatie over jouw producten op te slaan, zonder fouten of dubbele informatie. Maar ook om deze informatie vervolgens in te zetten voor jouw webshop, e-commerce en distributie.

Met Product Information Management haal jij de juiste informatie, op het juiste moment op, voor de juiste persoon.

Niice brandshoot 13
no-code Website

Jij en je collega’s leveren dag in dag uit kwaliteit, maar dat doet de concurrentie ook. Hoe onderscheid jij je in de markt?


Je huidige website helpt niet. Deze is log, niet gebruiksvriendelijk en je hebt weinig controle over de content die erop gedeeld wordt.


Gecombineerd een flinke uitdaging, maar niet zonder oplossingen! Met een no-code website transformeren wij jouw digitale aanwezigheid snel en effectief.

Niice brandshoot 13
3D visualisaties

Hoe onderscheid jij je van jouw concurrenten? In de huidige markt is het steeds moeilijker om jouw producten op een unieke manier te presenteren. Afbeeldingen en video’s schieten vaak tekort in het overbrengen van de volledige ervaring en de unieke eigenschappen van jouw product.

Hoe zorg je ervoor dat potentiële klanten jouw producten écht onthouden en kiezen boven die van de concurrent? Zet 3D-visualisaties in.

Niice brandshoot 21
Integraties & koppelingen

Ben jij of zijn je collega’s dagelijks tijd kwijt aan het handmatig overzetten van data van het ene systeem naar het andere? Dat is tijdrovend, foutgevoelig werk. En dat is helemaal niet nodig! Want door de juiste systemen aan elkaar te koppelen, kan informatie automatisch stromen. Denk aan productinformatie, leads, klantdata, bestellingen…


Verzet met hetzelfde aantal mensen meer werk. Ontdek wat een integratie of koppeling jou kan opleveren!

Niice brandshoot 33
MVP

Je hebt een briljant idee, een potentieel baanbrekend product, maar je weet niet of het zal aanslaan. Je start een nieuw bedrijf, wil online zichtbaar zijn, maar moet kiezen waar je nu in investeert. Je betreedt een nieuwe markt. De implementatie van nieuwe ideeën en oplossingen kost tijd, geld en middelen. En is risicovol! Wat als het idee of product toch niet zo goed blijkt te zijn als gedacht?


Test de levensvatbaarheid zonder je volledige budget uit te geven met een MVP en krijg proof of concept.

Niice brandshoot 69
Business development

Worstel jij met het effectief bereiken van je bedrijfsdoelen? Een gebrek aan focus, onsamenhangende strategieën, en ander werk houden je groei tegen. Het gevolg? Die stip op de horizon blijft ver weg.


Met hagel schieten is niet de oplossing. Hoe ga je dan te werk?

Niice
Software landschap

Wil je meer omzet of meer conversies? Bedrijven kiezen er dan vaak voor om te investeren in een nieuwe website of webshop, om campagnes, SEO, of sociale media in te zetten. En dat werkt!


Maar echte, duurzame groei? Dat begint bij de basis. Bij je digitale infrastructuur, je software landschap. Daar kunnen wij verschil maken.

Niice brandshoot 8
Webapplicaties

Processen makkelijker maken en tijd besparen: dat wil jij toch ook? Met een website heb je een mooie basis waar je jouw dienst of product kan presenteren. Maar met de toevoeging van webapplicaties kan je het proces een stuk makkelijker maken. Voor zowel de klant als jezelf. Maak verouderde systemen en inefficiënte processen verleden tijd, automatiseer met de juiste applicaties!

Niice brandshoot 30
Webshops

Heb je nog geen webshop en mis je de kans om online te verkopen? Of heb je een verouderde webshop die wel bezoekers krijgt, maar waar je niks mee verkoopt? Misschien groeit je bedrijf te snel voor je huidige webshop.


Laat online zien hoe fantastisch jouw bedrijf en producten zijn. Bind klanten aan jouw merk. Blijf de concurrentie voor met een efficiënte, functionerende, opvallende webshop.

Kantoor verticaal niice 10
Dashboards & monitoring

Bedrijven die effectief gebruikmaken van data hebben een groot voordeel op de concurrent. Zij kunnen sneller trends herkennen, spelen beter in op klantbehoeften en nemen strategische beslissingen op basis van feiten in plaats van aannames.


Data is het nieuwe goud. En het zit in al je systemen, machines, oplossingen. Maar om de waarde uit je data te halen, moet je het gebruiken. Hoe doe je dat?

Werken voor en met blije bedrijven

Zo hebben wij digital happiness gecreëerd

Onze werkwijze is gebaseerd op efficiëntie, effectiviteit en nauwe samenwerking. In snelle sprints brengen onze designers en developers jouw ideeën tot leven.

Jij bent betrokken bij elke stap, wat zorgt voor een naadloze afstemming en flexibiliteit om aanpassingen te maken waar nodig. Zodat wij allebei plezier hebben in de samenwerking en het resultaat nóg beter wordt.

Zo ziet digital happiness eruit

pijltje-links-witCreated with Sketch.
pijltje-rechts-witCreated with Sketch.

hoe fieldpiece van een push naar een pull strategie kon wisselen

Met haar vele partners en dealers hanteerde Fieldpiece een push strategie. De hele wereld targeten is natuurlijk geen optie, maar genoeg data om de doelgroep af te kaderen was er ook niet. Met een strategische inzet van nieuwe platforms heeft Fieldpiece die data nu wel.

Customer journey in kaart
met 3 platforms
4+ voordelen
voor Fieldpiece en gebruikers

revolutionaire standaardisatie in de betonindustrie met pbo

In een branche waar maatwerk de norm is, verlegt Prefab Beton Online (PBO) de grenzen van innovatie. Samen met Niice! Wij helpen PBO om met hun visie de markt op de kop te zetten!

Proof of Concept
Voor marktintroductie
the next step
e-commerce

Van marketingwens naar digitale transformatie met Steentjes ICT

Een content-first aanpak voor Steentjes ICT met Webflow? Dat betekent een samenspel van positionering, fotografie en design, gevolgd door het bouwen van een website in twee weken tijd. Benieuwd hoe?

website live
In twee weken
content-first design
begint bij een merkverhaal
Wat is digital happiness voor jou?

Laten we kennismaken

Digital happiness, wat houdt dat in voor jou? Een website die elke bezoeker precies naar die ene gewenste actie leidt? Concurrentievoordeel met een daadwerkelijk functionele webshop in jouw branche? Digitaliseren, automatiseren of platforms bouwen? Dan is het tijd voor design en technology.

We gaan graag met je in gesprek en laten je zien wat de mogelijkheden zijn. Neem contact met ons op of bel met Bas, dan plannen we direct een afspraak in om jou, je bedrijf en je kansen te leren kennen.

Kantoor verticaal niice 9
pijltje-links-witCreated with Sketch.
pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
Niice Bas
Strateeg & New Business

Bas Stortelers

Ik ben elke dag op zoek naar nieuwe kansen, mogelijkheden en toekomstige trends die de digitale wereld te bieden heeft.

Benieuwd naar de kansen van de digitale wereld voor jouw organisatie? Neem gerust contact met mij op.

Niice Thijs
Strateeg & Project Manager

Thijs van der Heijden

Als digital strateeg zorg ik er bij Niice voor dat alles wat we voor jou doen op het gebied van design, development en online marketing, gebaseerd is op een doordachte strategie. Onbezonnen beginnen aan de ontwikkeling van oplossingen of online marketing, is namelijk de formule voor mislukking. Ik zorg ervoor dat onze diensten daadwerkelijk bijdragen aan jouw behoeften en doelen op de lange termijn.

Het strategisch fundament is de basis voor het realiseren van maximaal online succes!

Niice Anke
Happiness Manager

Anke Penterman

Als Happiness Manager zorg ik bij Niice voor ondersteuning op kantoor en zet ik me in voor het vitaal houden van de organisatie. Variërend van organiseren, plannen tot zorgen voor de beste werksfeer. Overzicht houden van HR activiteiten en administratieve werkzaamheden tot het ontvangen van klanten. Op naar nog meer "Happiness" op de werkvloer.

Niice Danielle
Happiness Manager

Daniëlle Starte

Als Happiness Manager probeer ik werken bij Niice elke dag fijner te maken. Niet alleen door leuke uitjes en gezellige momenten te organiseren. Ook al zijn die héél belangrijk.

Nee, vooral door te zorgen voor een efficiënte werkomgeving. Door administratie, HR-activiteiten, interne communicatie, attenties, planningen maak ik het werk van mijn collega's leuker. En dat maakt mij én klanten weer blij!

Niice Sjoerd
Digital Marketeer

Sjoerd Pijnappel

Als Team Lead Digital Marketing help ik jouw stip op de horizon te bepalen en zorg ik ervoor dat zowel het Marketing Team als jouw organisatie focus hebben. Optimaal met elkaar richting die stip werken, daardoor worden resultaten behaald en successen samen gevierd. Waar wil jij naar toe groeien? Laat het mij weten.

Niice Nick
Digital Marketeer

Nick Jansen

Als digital marketeer bij Niice zorg ik, samen met het team, ervoor dat jouw organisatie online beter zichtbaar is. Ik houd mij binnen dit team voornamelijk bezig met social advertising. Of het nu gaat om Facebook, Instagram, LinkedIn of Pinterest Ads, ik denk graag met je mee over de kansen op het gebied van social ads! Met een goed doordachte strategie en een kritische blik op de resultaten halen we zoveel mogelijk resultaat uit het gestelde budget.

Niice Emma
Copy & Content Writer

Emma van Rijn

Als copy writer help ik mooie bedrijven hun verhaal te vertellen. En dat verhaal vindbaar te maken voor iedereen die het moet lezen. Dat doe ik met teksten die je lezer raken, die hen tot fan, volger of klant maken. Teksten geschreven met jouw doel en doelgroep in het achterhoofd.

Wat de boodschap die je wil delen ook is - kort of uitgebreid, op je website of via social media - door samen te werken zetten we jouw verhaal uitgedacht, pakkend en compleet op 'papier'!

Niice Rick
Digital Marketeer

Rick Arink

Als digital marketeer bij Niice zorg ik er samen met mijn collega’s voor dat de juiste mensen jouw website of webshop vinden. Ik ben breed georiënteerd en heb kennis van verschillende disciplines binnen de online wereld. Ook blijf ik door mijn leergierige houding voortdurend op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen. Gaan we aan de hand van een doordachte strategie samen voor online succes?

Floris niice
Developer

Floris Wijgergangs

Als digital developer zorg ik er bij Niice voor dat jouw webshop, website of webapplicatie een gebruiksvriendelijk, schaalbaar en veilig geheel wordt. Welke functionaliteiten passen bij jouw wensen? Waar komen de effecten die het design tot leven laten komen? Hoe wordt alles zo gebruiksvriendelijk mogelijk, voor zowel bezoeker als gebruiker?

Op deze vragen bijt ik me vast, totdat de perfecte oplossing staat die van alle formaten schermen afspat.

Jasper Niice
Support Development

Jasper van Naarden

Vragen? Problemen? Feedback? Mij wel bellen! Als support developer bij Niice heb ik één doel: jou een geweldige beleving bezorgen als je onze klantenservice belt.

Ik ben het eerste aanspreekpunt bij uitdagingen en zorg zelf of door samen te werken met ons team voor efficiënte, effectieve oplossingen. En als je dan aan het einde echt geholpen bent? Dan ben ik blij. Succes voor ons allebei!

Niice Judith
Digital Marketeer

Judith Woordes

Als digital marketeer bij Niice zorg ik ervoor dat jouw organisatie online beter zichtbaar is! Dat doe ik met het schrijven van landingspagina’s, advertentieteksten, de juiste zoekwoorden en gerichte advertenties. Alles om jouw website of webshop meer onder de aandacht te brengen bij de juiste mensen met het juiste bericht. Heb jij een SEO, SEA of content vraagstuk? Dan spreken we elkaar vast snel!

Niice Luuk
Digital Marketeer

Luuk Vossers

Als junior online marketeer bij Niice houd ik me, samen met collega’s, bezig met online groei
voor jouw bedrijf. Dagelijks focus ik mij met name op het schrijven van content, het bijhouden van sociale media kanalen en het analyseren van
data. Niice en ik zijn een match, omdat ik bij Niice de kans krijg om mijzelf te ontwikkelen als online marketeer. Op het gebied van SEO, SEA en content marketing.

Het meedenken en realiseren van oplossingen voor jouw groei, daar krijg ik energie van!

Niice Ayla
Content strateeg

Ayla Goossens-Everink

Als content strateeg bij Niice ga ik bezig met jouw merkverhaal. Hierin zijn doel, doelgroep én boodschap enorm belangrijk. Ik krijg veel energie van het uitwerken van een goede contentstrategie en klim graag in de pen (of het toetsenbord 😉) om mooie verhalen om te zetten in blogs, e-books, landingspagina’s, whitepapers en meer! Een goede planning hierbij vind ik erg belangrijk.

Dus: wat is het verhaal dat jij graag wil delen?

Niice Sander
Digital marketeer

Sander Huting

Hoe kunnen we jouw helpen om je bedrijfsdoelen te behalen? Als digital marketeer ben ik constant opzoek naar online (groei-)kansen voor onze klanten. Mijn focus ligt op het genereren van leads en het verbinden van ondernemers zoals jij met hun doelgroep. Met natuurlijk als doel dat jij jouw bedrijf kan uitbreiden!

Niice Tim
Product Owner

Tim Geerdinck

Als Product Owner ben ik de schakel tussen business en techniek. Jouw wensen help ik vertalen naar oplossingen die wij met onze webteams realiseren.

Uiteraard hoort daar een juiste communicatie, begeleiding en vooruitkijkende blik bij; vanuit mij en vanuit jou! Samenwerken is voor mij cruciaal. Zullen wij beginnen?

Niice Jorn
Developer

Jorn Wildenbeest

Binnen Niice heb ik, als digital developer, de belangrijke taak om jouw website, webshop of webapplicatie in topconditie te brengen en te houden. De ontwerpen van onze designers zet ik om in een goed functionerend, gebruiksvriendelijke en veilig geheel.

Hoe kunnen we jouw websitebezoekers de juiste ervaring geven? Werkt jouw webshop op elke browser en op elk apparaat? Wordt het aantal problemen tot een minimum beperkt en snel opgelost? Samen met de andere developers bijt ik mij hierop vast, zodat jij zorgeloos door kunt!

Niice Mike
Digital designer & No-code specialist

Mike Dusseldorp

Elke dag werk ik als designer en no-code specialist voor en aan merken die zich willen onderscheiden met top-notch design, innoverende no-code oplossingen & award winning websites.

Ik probeer de lat altijd hoger te leggen, zo creëren we samen merken die digitaal opvallen in de massa. Klaar om je te onderscheiden?

Niice Toni
Developer

Toni Alilovic

Als digital developer bij Niice vertaal ik de mooiste ontwerpen naadloos naar een eindproduct om trots op te zijn. Websites, webshops, webapplicaties, alle designs breng ik tot leven tot een gebruiksvriendelijk en veilig geheel.

Werkt jouw website op elke browser hetzelfde? Hebben jouw websitebezoekers de ervaring waar jij op hoopt? Passen alle functionaliteiten bij jouw wensen en komen de designs optimaal tot hun recht? Daar houd ik mij mee bezig, zodat jij je zorgeloos op jouw werk kunt richten!

Niice Mik
Developer

Mik Wijnen

Als developer bij Niice werp ik mij dagelijks op het functioneren van websites, webshops en webapplicaties. Werkt je website snel, goed en op elk apparaat? Is je webshop wel gebruiksvriendelijk? En is het aantal problemen tot een minimum beperkt?

Ik focus mij op vragen als deze, zodat jij zorgeloos verder kan met jouw werkzaamheden. Altijd met het doel om jouw websitebezoekers een geweldige ervaring te geven.

Niice Gerben
Developer

Gerben Kraayenhof

Als developer zet ik me bij Niice in om jouw website of webshops niet alleen draaiende te houden, maar optimaal te laten presteren. De rest van de tijd zit ik in de schoolbanken, om jullie straks nóg beter te kunnen helpen. Natuurlijk met uiteindelijk doel om zelf als volwaardig developer ook projecten af te ronden en jouw wensen zo vet mogelijk te realiseren!

Niice Sil
UI & UX Designer

Sil Eggink

Als UI & UX designer bij Niice zorg ik ervoor dat het gevoel dat jij wilt overbrengen en het doel dat jij wilt bereiken omgezet wordt in beeld. Beeld dat niet alleen doordacht is, maar ook de aandacht grijpt! Op basis van jouw doelen ga ik aan de slag met een gaaf design voor die gebruiksvriendelijke website die perfect aansluit op jouw organisatie, die conversiegerichte webshop of een webapplicatie voor efficiëntere werkprocessen. Ik zorg voor een design dat jouw doelgroep direct aanspreekt. Ready to rumble!?

Niice Ken
UI & UX Design en Developer

Ken Kamperman

Die website waar je mond van open valt, waar Google dolblij van wordt en waar doorontwikkeling op de lange termijn geen probleem vormt. Die goed doordachte producten wil ik neerzetten als UI & UX designer en front-end developer. Met een achtergrond in design en een flinke interesse in web ontwikkeling help ik een efficiëntere workflow te realiseren voor onze projecten, voor jou en de collega developers. Alles voor een gepolijst en kloppend resultaat. Klaar voor?

Niice Imme
Developer

Imme Maas

Websites die lekker op het oog vallen met toffe interactiviteit, daar wil natuurlijk iedereen naar kijken. In mijn bijbaan als developer bij Niice leer ik hoe ik de gaafste designs om kan zetten in een logische, schaalbare en levende website. Door fouten te maken en zelf weer op te lossen krijg ik een echte kick! Daardoor komt de realiteit om zelf als front-end developer aan de slag te gaan steeds dichterbij, zodat ook ik binnenkort de vetste websites kan bouwen.

Kaat de kantoorhond
Debiteurenbeheer

Kaat

Als chef debiteurenbeheer bij Niice speur ik dagelijks het hele kantoor door. Ik ben hier blijven hangen na mijn snuffelstage en inmiddels ben ik hier niet meer weg te denken. Ik verbind de marketeers, developers en designers met mijn sociale persoonlijkheid met gemak. Bovendien zorg ik dagelijks voor minder stress op de werkvloer, meer gezelligheid én extra beweging tijdens de wandelingen. Heb jij een afspraak met één van mijn teamleden? Dan zorg ik voor een warm welkom. Je merkt het: voor de belangrijkste taken op kantoor ben je bij mij aan het juiste adres!

Niice Lynn
Stagiair

Lynn Reimes

Tijdens mijn studie aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden, start ik een nieuw avontuur in de Achterhoek. Tijd om - na het levendige hotelleven te proeven - te groeien in iets heel anders: digitale marketing. Hospitality zit in mijn bloed. Dat ga ik bij Niice inzetten om campagnes te ontwikkelen die niet alleen effectief zijn in het bereiken van de doelgroepen, maar ook een warme en gastvrije/klantvriendelijke sfeer uitstralen!

Niice Jengo
Developer

Jengo Wiegerinck

Als developer bij Niice houd ik mij bezig met het goed laten functioneren van websites, webshops en webapplicaties. Ik vind het leuk om mooie designs om te toveren naar een interactieve, levendige, schaalbare en optimaal presenterende website. Mijn doel is om jouw gebruikers een goede ervaring te geven op een website.

pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.