moving gradient dot moving gradient dot
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots

80 nieuwe werknemers dankzij wervingscampagne

80 nieuwe werknemers in een half jaar. Bereiken, uitnodigen en aannemen mits ze natuurlijk geschikt zijn. Een flinke doelstelling van 247TailorSteel. Een mooie uitdaging voor ons! Met een sterk concept, een bundeling van onze krachten en de inzet van verschillende online en offline middelen is de doelstelling behaald. En meer!

Lees alles over onze wervingscampagne voor 247TailorSteel en ontdek hoe wij samen met hen deze doelstelling (ruim) gehaald hebben.

247 Tailor Steel werving campagne

Wie is 247TailorSteel en wat doen zij?

247Tailorsteel is sinds 2007 actief in de plaatstaalbewerkende industrie. Met een laag energieverbruik, een vermindering in afvalmateriaal en een ultramoderne fabriek doen zij het nét even anders dan andere lasersnijfabrikanten.

Met gebruik van hun eigen ontwikkelde Sophia-software zetten zij 24 uur per dag, 7 dagen in de week, tal van machines in, om duizenden klanten te bedienen met op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen. Anno 2022 doen zij dit vanuit drie vestigingen, in Oyten (DE), Hilden (DE), Varsseveld (NL) en binnenkort ook vanuit Oud Gastel (NL).

247 Tailor Steel wervingscampagne

Een wervingscampagne om de grote groei te ondersteunen

247TailorSteel is een bedrijf met veel ambitie. Ambitie om de beste te zijn in wat ze doen, ambitie om het anders te doen en ambitie om te groeien. Steeds groter groeien, steeds meer vestigingen openen en dus ook steeds meer werknemers nodig.

Dat leidde in tot de behoefte om in korte tijd een grote groep mensen aan te nemen. 80 nieuwe werknemers om precies te zijn, in een half jaar tijd.

Via de traditionele kanalen gaat dat niet snel genoeg. Dus 247TailorSteel sloeg een andere weg in, samen met ons!

Behind the scenes

Werving 247TailorSteel behind the scenes 4
Werving 247TailorSteel behind the scenes 3
Werving 247TailorSteel behind the scenes 1
Werving 247TailorSteel behind the scenes 2
Het concept:

"Kom écht lekker werken!”

Kom écht lekker werken bij 247TailorSteel.” Dat is de tagline die wij samen met 247TailorSteel centraal hebben gesteld in deze campagne. Maar dat concept ontstond niet zomaar. Nee, we zijn eerst diep gedoken in waarom iemand dan bij 247TailorSteel moet komen werken. Wat zijn die unieke voordelen van deze werkgever?

Door eerst tot de bodem te komen kunnen wij later een sterkere campagne neerzetten. Een onderscheidende wervingscampagne, anders dan andere bedrijven die soortgelijke vacatures openen.

Bij 247TailorSteel kan in principe iedereen komen werken. Een technische achtergrond is niet nodig, alleen interesse en ambitie. Met de 247TailorSteel Academy wordt iedereen klaargestoomd voor de werkvloer. Waarop je lekker aan het werk kan in een drie- of vijfploegendienst, met goede arbeidsvoorwaarden en natuurlijk het gezellige Grand Café. Precies op dat idee, dat lekkere werken, hebben we onze verdere communicatie gebouwd. En dat hebben we integraal aangepakt. Eén sterk, consistent verhaal via elk middel, overal.

Ook voor de Duitse vestigingen hebben we een wervingscampagne opgezet. Hetzelfde idee, maar een net iets andere tagline die beter aansluit bij de Duitse doelgroep: “Arbeite bereits heute in der Zukunft.” Werk vandaag al in de toekomst, dus. Wat slaat op de innovatieve werkomgeving van 247TailorSteel.

Van LinkedIn tot Google Ads en van video's tot flyers

Alles uit de kast in deze integrale aanpak

We hebben scripts geschreven, video’s geschoten en foto’s gemaakt. We hebben campagnes opgezet en landingspagina’s en mails geschreven. We hebben flyers, banners, posters en beeldmerken ontworpen. Tja, als je nieuwe werknemers wilt aannemen, dan moet je het ook echt integraal aanpakken ;)!

Allemaal met dat wat 247TailorSteel bijzonder maakt centraal. Alles rondom het centrale concept hebben we naar buiten gebracht via verschillende kanalen, on- en offline. Bekijk onderaan deze case hoe dat eruit ziet!

pijltje-links-witCreated with Sketch.
pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
247 Tailor Steel wervingscampagne 9

Online uitingen

We hebben online campagnes gedraaid. Social Ads via LinkedIn, Facebook en Instagram en Google Display Ads.

We hebben landingspagina’s aangemaakt voor elke werknemer waar een video over is opgenomen.

We hebben wekelijks nieuwe organische posts geplaatst gerelateerd aan de openstaande vacatures en de kernwaarden van het bedrijf.

247 Tailor Steel wervingscampagne 6

Offline uitingen

Offline zijn in Duitsland onder andere radiospotjes ingezet, maar ook advertenties in tijdschriften, flyers, posters, banners en evenementen werden bijgewoond.

247 Tailor Steel wervingscampagne 8

Interne uitingen

We hebben intern, onder de werknemers, campagne gevoerd met het doel dat de werknemers nieuwe collega’s konden aandragen. Middels mailings, WhatsApp berichten, flyers, banners en posters.

Is de doelstelling behaald?

Aan het eind van het halve jaar was het moment van waarheid daar; zijn de doelstellingen behaald? Gelukkig kunnen we hier volmondig met ‘ja’ op antwoorden. Voor Nederland én voor Duitsland.

Maar de ambities blijven groeien en de vraag naar werknemers dus ook. Daarom werken we nu voor 247TailorSteel aan een Werken-Bij website. Ook binnen hetzelfde concept, in hetzelfde jasje gegoten. Met die website zijn we in staat de campagnes volledig meetbaar te maken en te zien uit welke campagnes de sollicitanten komen. Voor 247TailorSteel een kans om nog beter te focussen op de kanalen en berichten die het meest effect hebben. Handig, met het aantal nieuwe vestigingen dat zij in het verschiet hebben!

pijltje-links-witCreated with Sketch.
pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
Niice Bas
Strateeg & New Business

Bas Stortelers

Ik ben elke dag op zoek naar nieuwe kansen, mogelijkheden en toekomstige trends die de digitale wereld te bieden heeft.

Benieuwd naar de kansen van de digitale wereld voor jouw organisatie? Neem gerust contact met mij op.

Niice Thijs
Strateeg & Project Manager

Thijs van der Heijden

Als digital strateeg zorg ik er bij Niice voor dat alles wat we voor jou doen op het gebied van design, development en online marketing, gebaseerd is op een doordachte strategie. Onbezonnen beginnen aan de ontwikkeling van oplossingen of online marketing, is namelijk de formule voor mislukking. Ik zorg ervoor dat onze diensten daadwerkelijk bijdragen aan jouw behoeften en doelen op de lange termijn.

Het strategisch fundament is de basis voor het realiseren van maximaal online succes!

Niice Anke
Happiness Manager

Anke Penterman

Als Happiness Manager zorg ik bij Niice voor ondersteuning op kantoor en zet ik me in voor het vitaal houden van de organisatie. Variërend van organiseren, plannen tot zorgen voor de beste werksfeer. Overzicht houden van HR activiteiten en administratieve werkzaamheden tot het ontvangen van klanten. Op naar nog meer "Happiness" op de werkvloer.

Niice Danielle
Happiness Manager

Daniëlle Starte

Als Happiness Manager probeer ik werken bij Niice elke dag fijner te maken. Niet alleen door leuke uitjes en gezellige momenten te organiseren. Ook al zijn die héél belangrijk.

Nee, vooral door te zorgen voor een efficiënte werkomgeving. Door administratie, HR-activiteiten, interne communicatie, attenties, planningen maak ik het werk van mijn collega's leuker. En dat maakt mij én klanten weer blij!

Niice Sjoerd
Digital Marketeer

Sjoerd Pijnappel

Als Team Lead Digital Marketing help ik jouw stip op de horizon te bepalen en zorg ik ervoor dat zowel het Marketing Team als jouw organisatie focus hebben. Optimaal met elkaar richting die stip werken, daardoor worden resultaten behaald en successen samen gevierd. Waar wil jij naar toe groeien? Laat het mij weten.

Niice Nick
Digital Marketeer

Nick Jansen

Als digital marketeer bij Niice zorg ik, samen met het team, ervoor dat jouw organisatie online beter zichtbaar is. Ik houd mij binnen dit team voornamelijk bezig met social advertising. Of het nu gaat om Facebook, Instagram, LinkedIn of Pinterest Ads, ik denk graag met je mee over de kansen op het gebied van social ads! Met een goed doordachte strategie en een kritische blik op de resultaten halen we zoveel mogelijk resultaat uit het gestelde budget.

Niice Emma
Copy & Content Writer

Emma van Rijn

Als copy writer help ik mooie bedrijven hun verhaal te vertellen. En dat verhaal vindbaar te maken voor iedereen die het moet lezen. Dat doe ik met teksten die je lezer raken, die hen tot fan, volger of klant maken. Teksten geschreven met jouw doel en doelgroep in het achterhoofd.

Wat de boodschap die je wil delen ook is - kort of uitgebreid, op je website of via social media - door samen te werken zetten we jouw verhaal uitgedacht, pakkend en compleet op 'papier'!

Niice Rick
Digital Marketeer

Rick Arink

Als digital marketeer bij Niice zorg ik er samen met mijn collega’s voor dat de juiste mensen jouw website of webshop vinden. Ik ben breed georiënteerd en heb kennis van verschillende disciplines binnen de online wereld. Ook blijf ik door mijn leergierige houding voortdurend op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen. Gaan we aan de hand van een doordachte strategie samen voor online succes?

Floris niice
Developer

Floris Wijgergangs

Als digital developer zorg ik er bij Niice voor dat jouw webshop, website of webapplicatie een gebruiksvriendelijk, schaalbaar en veilig geheel wordt. Welke functionaliteiten passen bij jouw wensen? Waar komen de effecten die het design tot leven laten komen? Hoe wordt alles zo gebruiksvriendelijk mogelijk, voor zowel bezoeker als gebruiker?

Op deze vragen bijt ik me vast, totdat de perfecte oplossing staat die van alle formaten schermen afspat.

Jasper Niice
Support Development

Jasper van Naarden

Vragen? Problemen? Feedback? Mij wel bellen! Als support developer bij Niice heb ik één doel: jou een geweldige beleving bezorgen als je onze klantenservice belt.

Ik ben het eerste aanspreekpunt bij uitdagingen en zorg zelf of door samen te werken met ons team voor efficiënte, effectieve oplossingen. En als je dan aan het einde echt geholpen bent? Dan ben ik blij. Succes voor ons allebei!

Niice Judith
Digital Marketeer

Judith Woordes

Als digital marketeer bij Niice zorg ik ervoor dat jouw organisatie online beter zichtbaar is! Dat doe ik met het schrijven van landingspagina’s, advertentieteksten, de juiste zoekwoorden en gerichte advertenties. Alles om jouw website of webshop meer onder de aandacht te brengen bij de juiste mensen met het juiste bericht. Heb jij een SEO, SEA of content vraagstuk? Dan spreken we elkaar vast snel!

Niice Luuk
Digital Marketeer

Luuk Vossers

Als junior online marketeer bij Niice houd ik me, samen met collega’s, bezig met online groei
voor jouw bedrijf. Dagelijks focus ik mij met name op het schrijven van content, het bijhouden van sociale media kanalen en het analyseren van
data. Niice en ik zijn een match, omdat ik bij Niice de kans krijg om mijzelf te ontwikkelen als online marketeer. Op het gebied van SEO, SEA en content marketing.

Het meedenken en realiseren van oplossingen voor jouw groei, daar krijg ik energie van!

Niice Ayla
Content strateeg

Ayla Goossens-Everink

Als content strateeg bij Niice ga ik bezig met jouw merkverhaal. Hierin zijn doel, doelgroep én boodschap enorm belangrijk. Ik krijg veel energie van het uitwerken van een goede contentstrategie en klim graag in de pen (of het toetsenbord 😉) om mooie verhalen om te zetten in blogs, e-books, landingspagina’s, whitepapers en meer! Een goede planning hierbij vind ik erg belangrijk.

Dus: wat is het verhaal dat jij graag wil delen?

Niice Sander
Digital marketeer

Sander Huting

Hoe kunnen we jouw helpen om je bedrijfsdoelen te behalen? Als digital marketeer ben ik constant opzoek naar online (groei-)kansen voor onze klanten. Mijn focus ligt op het genereren van leads en het verbinden van ondernemers zoals jij met hun doelgroep. Met natuurlijk als doel dat jij jouw bedrijf kan uitbreiden!

Niice Tim
Product Owner

Tim Geerdinck

Als Product Owner ben ik de schakel tussen business en techniek. Jouw wensen help ik vertalen naar oplossingen die wij met onze webteams realiseren.

Uiteraard hoort daar een juiste communicatie, begeleiding en vooruitkijkende blik bij; vanuit mij en vanuit jou! Samenwerken is voor mij cruciaal. Zullen wij beginnen?

Niice Jorn
Developer

Jorn Wildenbeest

Binnen Niice heb ik, als digital developer, de belangrijke taak om jouw website, webshop of webapplicatie in topconditie te brengen en te houden. De ontwerpen van onze designers zet ik om in een goed functionerend, gebruiksvriendelijke en veilig geheel.

Hoe kunnen we jouw websitebezoekers de juiste ervaring geven? Werkt jouw webshop op elke browser en op elk apparaat? Wordt het aantal problemen tot een minimum beperkt en snel opgelost? Samen met de andere developers bijt ik mij hierop vast, zodat jij zorgeloos door kunt!

Niice Mike
Digital designer & No-code specialist

Mike Dusseldorp

Elke dag werk ik als designer en no-code specialist voor en aan merken die zich willen onderscheiden met top-notch design, innoverende no-code oplossingen & award winning websites.

Ik probeer de lat altijd hoger te leggen, zo creëren we samen merken die digitaal opvallen in de massa. Klaar om je te onderscheiden?

Niice Toni
Developer

Toni Alilovic

Als digital developer bij Niice vertaal ik de mooiste ontwerpen naadloos naar een eindproduct om trots op te zijn. Websites, webshops, webapplicaties, alle designs breng ik tot leven tot een gebruiksvriendelijk en veilig geheel.

Werkt jouw website op elke browser hetzelfde? Hebben jouw websitebezoekers de ervaring waar jij op hoopt? Passen alle functionaliteiten bij jouw wensen en komen de designs optimaal tot hun recht? Daar houd ik mij mee bezig, zodat jij je zorgeloos op jouw werk kunt richten!

Niice Mik
Developer

Mik Wijnen

Als developer bij Niice werp ik mij dagelijks op het functioneren van websites, webshops en webapplicaties. Werkt je website snel, goed en op elk apparaat? Is je webshop wel gebruiksvriendelijk? En is het aantal problemen tot een minimum beperkt?

Ik focus mij op vragen als deze, zodat jij zorgeloos verder kan met jouw werkzaamheden. Altijd met het doel om jouw websitebezoekers een geweldige ervaring te geven.

Niice Gerben
Developer

Gerben Kraayenhof

Als developer zet ik me bij Niice in om jouw website of webshops niet alleen draaiende te houden, maar optimaal te laten presteren. De rest van de tijd zit ik in de schoolbanken, om jullie straks nóg beter te kunnen helpen. Natuurlijk met uiteindelijk doel om zelf als volwaardig developer ook projecten af te ronden en jouw wensen zo vet mogelijk te realiseren!

Niice Sil
UI & UX Designer

Sil Eggink

Als UI & UX designer bij Niice zorg ik ervoor dat het gevoel dat jij wilt overbrengen en het doel dat jij wilt bereiken omgezet wordt in beeld. Beeld dat niet alleen doordacht is, maar ook de aandacht grijpt! Op basis van jouw doelen ga ik aan de slag met een gaaf design voor die gebruiksvriendelijke website die perfect aansluit op jouw organisatie, die conversiegerichte webshop of een webapplicatie voor efficiëntere werkprocessen. Ik zorg voor een design dat jouw doelgroep direct aanspreekt. Ready to rumble!?

Niice Ken
UI & UX Design en Developer

Ken Kamperman

Die website waar je mond van open valt, waar Google dolblij van wordt en waar doorontwikkeling op de lange termijn geen probleem vormt. Die goed doordachte producten wil ik neerzetten als UI & UX designer en front-end developer. Met een achtergrond in design en een flinke interesse in web ontwikkeling help ik een efficiëntere workflow te realiseren voor onze projecten, voor jou en de collega developers. Alles voor een gepolijst en kloppend resultaat. Klaar voor?

Niice Imme
Developer

Imme Maas

Websites die lekker op het oog vallen met toffe interactiviteit, daar wil natuurlijk iedereen naar kijken. In mijn bijbaan als developer bij Niice leer ik hoe ik de gaafste designs om kan zetten in een logische, schaalbare en levende website. Door fouten te maken en zelf weer op te lossen krijg ik een echte kick! Daardoor komt de realiteit om zelf als front-end developer aan de slag te gaan steeds dichterbij, zodat ook ik binnenkort de vetste websites kan bouwen.

Kaat de kantoorhond
Debiteurenbeheer

Kaat

Als chef debiteurenbeheer bij Niice speur ik dagelijks het hele kantoor door. Ik ben hier blijven hangen na mijn snuffelstage en inmiddels ben ik hier niet meer weg te denken. Ik verbind de marketeers, developers en designers met mijn sociale persoonlijkheid met gemak. Bovendien zorg ik dagelijks voor minder stress op de werkvloer, meer gezelligheid én extra beweging tijdens de wandelingen. Heb jij een afspraak met één van mijn teamleden? Dan zorg ik voor een warm welkom. Je merkt het: voor de belangrijkste taken op kantoor ben je bij mij aan het juiste adres!

Niice Lynn
Stagiair

Lynn Reimes

Tijdens mijn studie aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden, start ik een nieuw avontuur in de Achterhoek. Tijd om - na het levendige hotelleven te proeven - te groeien in iets heel anders: digitale marketing. Hospitality zit in mijn bloed. Dat ga ik bij Niice inzetten om campagnes te ontwikkelen die niet alleen effectief zijn in het bereiken van de doelgroepen, maar ook een warme en gastvrije/klantvriendelijke sfeer uitstralen!

Niice Jengo
Developer

Jengo Wiegerinck

Als developer bij Niice houd ik mij bezig met het goed laten functioneren van websites, webshops en webapplicaties. Ik vind het leuk om mooie designs om te toveren naar een interactieve, levendige, schaalbare en optimaal presenterende website. Mijn doel is om jouw gebruikers een goede ervaring te geven op een website.

pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.