Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.
Creëer een enorm bereik met Google Ads Display campagnes!

Wil jij een betere online zichtbaarheid? Een product extra onder de aandacht brengen? Of ben je geïnteresseerd in het vergroten van je merkbekendheid? Heel eerlijk, wie wil dat laatste nu niet? Goed nieuws, want Google Ads Display is uitermate geschikt als oplossing voor al deze vraagstukken! Het Display netwerk heeft namelijk een enorm potentieel bereik.

Maar... hoe ga je te werk? Wij helpen je op weg!

Het voordeel van Google Ads Display campagnes

Google Ads Display is een campagnetype van Google Ads. Waar Google Ads Search voornamelijk bekend staat om haar tekstadvertenties die bovenaan de zoekresultaten van Google verschijnen, verschijnt Google Ads Display in de vorm van banners. Banners die desgewenst mensen van over de hele wereld bereiken. Via het Display netwerk, waaronder 35 miljoen websites, apps, Gmail en YouTube vallen. Een aardig bereik dus!

Bereik de juiste mensen met Display campagnes

Fijn, zo'n groot bereik, maar het gaat er natuurlijk om wie je bereikt. Gelukkig kun je ook met het Google Display Netwerk de juiste doelgroep vinden. Dankzij de handige targetingopties kun je jouw boodschap op een strategische wijze overbrengen. Waar je bij Google Ads Search potentiële kopers bereikt op basis van zoekwoorden, bereik je ze bij Google Ads Display op basis van demografische gegevens, interesses of eerder websitebezoek.

Hoe pak je de targeting aan met deze campagnes? Onze tip:

  • Spreek nieuwe klanten aan door te targeten op demografische gegevens, interesses of specifiek zoekgedrag;
  • Bereik mensen die al eerder je website bezochten via remarketing.
Niice Digital Marketing Webinar 2 min
Vergroot de impact van je targeting

Pas je biedstrategie aan voor groter bereik

Wil jij de impact van een bepaalde targeting instelling vergroten? Dat is eenvoudig. Pas simpelweg het bijbehorende bod aan. Door een bod te verhogen voor een bepaalde groep, bijvoorbeeld ouders, zullen de banners voornamelijk aan ouders getoond worden! Op die manier kun je Google Ads Display naar je eigen hand zetten en precies de juiste mensen op jouw gewenste wijze bereiken.

Responsive display ads 1 removebg preview
Pinterst ads

Wil jij ook maximaal zichtbaar zijn online?

Van plan jouw online zichtbaarheid te maximaliseren? Klinkt Google Ads Display jou goed in de horen, maar zou je bij het opzetten en bijhouden van de campagnes wel wat ondersteuning kunnen gebruiken? Twijfel dan niet, neem vrijblijvend contact met ons op! Wij gaan met je om tafel, denken mee en zoeken de beste wijze om jouw wensen waar te maken.