moving gradient dot moving gradient dot
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots

Work hard play harder

Plezier en positiviteit staan bij ons altijd bovenaan de prioriteitenlijst. Hard werken is goed, maar gaat beter na de nodige ontspanning. En we bestaan om het beste uit elke dag te halen. Daarom is plezier ons belangrijkste wapen. In ons werk, in ons leven en natuurlijk op de werkvloer!


Je hoort het vast vaker: hier zijn we meer vrienden dan collega's. Wij gaan het je niet vertellen. Wij laten het zien.


Niice. Discover your digital happiness.

Groepsfoto niice

Discover your digital happiness

If you’re not having fun, you’re doing it wrong. Nee, niet in elk kleine ding dat je doet. Maar het geldt wel voor het werk dat je kiest, de mensen waar je jezelf mee omgeeft en - zonder al te diep te gaan - je leven. "Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd" is niet voor niks een cliché!

Hard werken en flink genieten gaat hand in hand als je het ons vraagt. Weten hoe dat is? Bekijk het hieronder en solliciteer!

Onze kernwaarden

pijltje-links-witCreated with Sketch.
pijltje-rechts-witCreated with Sketch.

Plezier en positiviteit

Het is het geheim achter het succes in alles dat we doen, maken, delen. Plezier. En dat werkt aanstekelijk. Voor onszelf, voor onze klanten en voor de mensen om ons heen. En als we dan fantastische digitale oplossingen, campagnes en samenwerkingen neer kunnen zetten, zijn wij blij.

Sport verticaal a sport verticaal niice 3

Creativiteit

Nieuwe ideeën delen, dingen anders doen, vette designs ontwerpen, bloedstollende teksten schrijven of adembenemende beelden schieten. Mooie dingen maken, daar worden we blij van. Dus laat je creativiteit de vrije loop gaan - klant en collega - en blaas ons van onze sokken.

Kantoor verticaal niice 12

Ondernemend

Zitten, afwachten en een beetje naar het systeemplafond zitten staren worden we niet blij van. Kansen genoeg om aan te grijpen. Dus heb je een vet idee? Let's go. Wij zijn klaar om jouw uitdaging met beide handen aan te grijpen en onze tanden erin vast te bijten.

ondernemend niice

Fit en energiek

"Fit en energiek? Jullie kantoorlui maken zeker elke dag een lunchwandeling." Klopt. Maar we doen meer! Strong Vikings, (halve) marathons, een aantal keer per week sporten zonder en met PT, wielrennen, suppen, padellen... Samen is geen uitdaging ons te gek. Zo houden we de energie erin en kunnen we met plezier en focus knallen!

Sport niice 3

Straightforward

We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Dingen mooier maken dan het is, daar wordt niemand beter van. Dat doen we dus niet. En dat verwachten we ook niet van jou! Soms is dat lastig, maar onze samenwerking én de resultaten worden er mooier van. En dat betekent weer een stap dichter naar digital happiness.

Verticaal rebranding niice 3

Veerkrachtig

Bij de pakken neerzitten? Dat past niet bij ons. Soms lukt iets niet. Hoe hard we ons ook inzetten, hoeveel we er ook aan werken. Dan moet je leren los te laten en door te gaan. Het anders te doen. Daar ligt onze kracht en daar blijven we aan werken. Balen, accepteren en doorgaan of opnieuw beginnen!

Rebranding niice

onze knappe koppen

Die wil je elke dag zien toch

Dit zijn onze collega’s. Allemaal verschillend. Allemaal met dezelfde drijfveren. Met passie voor online, plezier en groei. En toch blinkt elke developer, designer, marketeer, collega in iets anders uit.

Niice Bas
Strateeg en new business
Bas
Niice Sil
Designer
Sil
Niice Judith
Marketeer en sales
Judith
Niice Toni
Developer
Toni
Niice Luuk
Marketeer
Luuk
Niice Emma
copywriter
emma
Niice Nick
Marketeer
Nick
Niice-Floris
Developer
Floris
Niice Rick
Marketeer
Rick
Niice Thijs
Strateeg & projectmanager
Thijs
Niice Jorn
Developer
Jorn
Niice Sjoerd
Team lead digital marketing
Sjoerd
Niice Ken
Designer en developer
Ken
Niice Lynn
Stagiair
Lynn
Niice Mik
Developer
Mik
Niice Sander
Marketeer
Sander
Niice Gerben
Stagiair
Gerben
Niice Ayla
Content marketeer
Ayla
Niice Imme
Developer
Imme
Niice Jengo
Stagiair
Jengo
1
19
pijltje-links-witCreated with Sketch.
pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
Sport niice
Samen Sporten

Elke woensdag staan we samen bij PT Robin te strijden. Maar ons bloed, zweet en tranen blijft niet beperkt tot die dag! Nee, voor de collega's die willen is er altijd iets sportiefs te beleven. Vrij sporten, samen wielrennen, een potje padel, de meesten van ons zijn voor alles wel te porren!

A niice workation 7
Samen Feesten

Onze feestkalender is altijd goed gevuld. Al maanden van tevoren verheugen we ons op weer een feest om daar vervolgens nog maanden over te praten. Maak één feest mee, en je bent binnen. Workations, zomerborrels, momentjes op de Zwarte Cross, suppen, volleyballen. You name it, we (will) do it.

Workation verticaal 23
Samen Ontdekken

Een nieuwe plek, een andere sport, een speciaal biertje... Samen gaan we graag op ontdekkingstocht. Of dat nu van tevoren afgesproken is of spontaan. Onze uitjes bestaan vaak uit een sport- of spelelement, lekker eten en op z'n tijd een kleine dorstlesser. Zo blijven we samen steeds nieuwe dingen ontdekken!

Sluit jij aan?

Onze vacatures

Ben je overtuigd? Klaar om een nieuwe manier van werken te ontdekken? We horen het graag als jij goed bent - of wil worden - in een van de onderstaande functies. En zit jouw exacte functie er niet bij? Laat het ons gewoon weten, misschien hebben wij wel de perfecte plek voor jou!

discover your digital happiness

Work hard play harder

Plezier en positiviteit op en buiten de werkvloer betekenen veel te gekke plaatjes. Bekijk ze, bezoek onze Instagrampagina en ontdek of jij en wij bij elkaar passen!

pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.