moving gradient dot moving gradient dot
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots

social content

Continu online zichtbaar zijn. Het is noodzaak, ook voor jou. Maar… hoe? Waar haal je de tijd, inspiratie en kunde vandaan om content te maken die gezien wordt? Hoe haal je alles uit social media? Waar moet je eigenlijk aanwezig zijn?


Content creëren die echt opvalt is een vak apart. Het is het vak van ons zusterbedrijf Liike. En door die content slim weg te zetten, kom jij steeds dichter bij digital happiness.


Hoe? We denken graag met je mee! Laten we kennismaken, dan laten wij je zien wat jouw mogelijkheden zijn.

Liike

Bouw een sterke merkidentiteit met social content

Wie ben jij, waar staat jouw bedrijf voor en hoe gaat het er eigenlijk achter de schermen aan toe? Visuele content spreekt tot de emoties, kan complexe verhalen snel en eenvoudig overbrengen. Bovendien kun je met beeld een sterke, herkenbare merkidentiteit opbouwen. Totdat jouw content niet alleen opvalt tussen alle concurrentie, maar mensen ernaar zoeken.

Wij helpen jou om jouw verhaal te vertellen. Samen met Liike. En dat levert meer engagement, interactie, conversies, sales, zichtbaarheid en uiteindelijk een concurrentievoordeel en een sterke merkidentiteit op.

Niice brandshoot 77
hoe zet jij social content effectief in?

daarom niice als digital business partner

Content is the way to go als het aan jou ligt. Vet! Daar zijn wij het mee eens. Maar met alleen content kom je er niet. Dus laat ons weten wat je wil, zoekt, wat je doel is, dan gaan we samen in gesprek. We maken je doelstellingen concreet en duiken in je positionering, je concurrenten, die stip op jouw horizon. Daarna bepalen we je strategie.

We gaan verder dan een campagne, een website of een shoot; we combineren onze diensten voor de beste resultaten. Nu en in de toekomst. Daardoor kunnen we écht bijdragen aan jouw succes.

Bijdragen aan jouw succes door...

Onze diensten

Niice brandshoot 2
Technische SEO

Zoekmachines, zoals Google en Bing, beoordelen elke seconde miljoenen websites om ze vervolgens in een bepaalde rangorde te serveren in de zoekresultaten. Maar hoe kan het dat die ene lelijke website van de concurrent wel hoog rankt, en jouw eigen parel van een website niet eens terug te vinden is bij de eerste 100 zoekresultaten bij het belangrijkste zoekwoord in de branche? Voor het antwoord op die vraag moet je kijken naar technische SEO.

Niice Digital Marketing Webinar 3 min
SEO content

De zoekresultatenpagina van Google is zich continu aan het ontwikkelen. In het verleden was deze pagina nog overzichtelijk en bestond het uit simpele zoekresultaten met een titel en beschrijving. Nu zie je steeds vaker video’s, afbeeldingen, featured snippets, local packs, relevante zoekopdrachten en vragen met antwoorden (add-ons) terug. Google stelt hierbij de ervaring van de gebruikers steeds meer centraal.

Maar hoe doen ze dit nu precies? En hoe zorg je door middel van kwalitatieve en veelzijdige content voor een prominente plek in de zoekresultaten voor jouw organisatie? Op deze pagina lichten we het toe.

DGD04563 min
SEO Autoriteit

Naast een doordachte contentstrategie en een technisch goede ingerichte website, is autoriteit de derde belangrijke SEO pijler. Een belangrijk onderdeel in je weg naar zoekmachine optimalisatie!

Maar wat is nu precies de autoriteit van een website? En hoe kun je ervoor zorgen dat je deze autoriteit score voor jouw website verbetert? Op deze pagina lichten we het toe!

Niice brandshoot 61
Zoekmachine-adverteren (SEA)

Je herkent het vast: jij biedt fantastische producten of diensten, maar potentiële klanten vinden de concurrent eerst. Zij staan immers bovenaan de zoekresultaten in Google. Daardoor loop jij klanten en omzet mis.


Dat is waar Google Ads om de hoek komt kijken. Door te adverteren met Google is jouw bedrijf zichtbaar op de momenten dat het ertoe doet.

Niice brandshoot 67
Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Hoe kan het dat die onaantrekkelijke website van je concurrent meer leads genereert dan jouw pareltje van een site of shop? Jouw product of dienst is niet het probleem, maar het feit dat je niet gevonden wordt.


Dat is waar SEO om de hoek komt kijken. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat jouw bedrijf zichtbaar is waar het ertoe doet: in de zoekresultaten van je doelgroep.

Niice brandshoot 9
Social media advertising

Je biedt goede diensten of producten, dat verdient aandacht! Toch merk je dat jouw concurrenten een stuk zichtbaarder zijn op Instagram, TikTok en LinkedIn. En dus gaan jouw potentiële klanten een deurtje verder.


Zorg dat jij zichtbaar bent op de plekken en de momenten dat het telt. Met social media advertising campagnes bereikt jouw boodschap je doelgroep.

Niice brandshoot 18
E-mailmarketing

Stel je voor: jouw concurrent gebruikt mailverkeer om klanten te bereiken, op de hoogte te houden van nieuwe producten en diensten en om constante betrokkenheid te creëren. Terwijl zij hun klanten inlichten en betrekken, loop jij kansen mis.

Voorkom een gebrek aan klantinzichten, verlies van potentiële inkomsten en een gemiste kans op klantbetrokkenheid. Ga aan de slag met een goede e-mailmarketingstrategie.

DGD03866
Conversie-optimalisatie

Wat is precies een conversie? Het is natuurlijk wel handig om dat te definiëren, voordat je dit gaat optimaliseren. Wat een conversie precies is, is afhankelijk van jouw doelstellingen. In een webshop kan een conversie iemand zijn die een product gekocht heeft. Maar het kan ook iemand zijn die zich heeft ingeschreven voor jouw nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven van je nieuwste producten.

Onze oplossingen
Progressive Web Apps (PWA)

Mobiele apps gebruiken nogal wat geheugen, waardoor mensen vaak selectief zijn in welke apps zij op hun telefoon hebben. Hoe kun je toch de voordelen die een app biedt, zoals het icoon op het startscherm, pushnotificaties en toegang tot de camera, krijgen zonder dat je hiervoor een app hoeft te laten ontwikkelen? Het antwoord is een Progressive Web App (PWA).

Transfersshop pre summer sale online marketing 1
Mobiele apps

Uit het strategisch gesprek over jouw stip aan de horizon, kan blijken dat je een communicatietool nodig hebt die mobiel beschikbaar moet zijn (met of zonder internetverbinding), vaak gebruikt wordt door je doelgroep en die de functionaliteiten van een smartphone moet kunnen gebruiken. Denk bij dat laatste aan bijvoorbeeld een camera of pushnotificaties. De oplossing? Een mobiele app.

Niice brandshoot 8
Webapplicaties

Processen makkelijker maken en tijd besparen: dat wil jij toch ook? Met een website heb je een mooie basis waar je jouw dienst of product kan presenteren. Maar met de toevoeging van webapplicaties kan je het proces een stuk makkelijker maken. Voor zowel de klant als jezelf. Maak verouderde systemen en inefficiënte processen verleden tijd, automatiseer met de juiste applicaties!

Niice brandshoot 30
Webshops

Heb je nog geen webshop en mis je de kans om online te verkopen? Of heb je een verouderde webshop die wel bezoekers krijgt, maar waar je niks mee verkoopt? Misschien groeit je bedrijf te snel voor je huidige webshop.


Laat online zien hoe fantastisch jouw bedrijf en producten zijn. Bind klanten aan jouw merk. Blijf de concurrentie voor met een efficiënte, functionerende, opvallende webshop.

Werken voor en met blije klanten

Zo hebben wij digital happiness gecreëerd

Werken aan jouw digital happiness? Dan doen wij echt samen met jou. Van de strategie tot aan onze verschillende oplossingen voor elke uitdaging, we denken en werken intern en met jou veel samen.

Daardoor kunnen we bijsturen waar nodig, korte lijntjes houden en snel vooruitgang boeken. Daar worden wij blij van, net als onze klanten!

Zo ziet digital happiness eruit

pijltje-links-witCreated with Sketch.
pijltje-rechts-witCreated with Sketch.

Van marketingwens naar digitale transformatie met Steentjes ICT

Een content-first aanpak voor Steentjes ICT met Webflow? Dat betekent een samenspel van positionering, fotografie en design, gevolgd door het bouwen van een website in twee weken tijd. Benieuwd hoe?

Hoe de wens om een nieuwe webshop leidt tot een duurzame samenwerking met transferpersshop.nl

Dit is hoe de wens van Transferpersshop.nl voor een nieuwe webshop leidde tot een duurzame samenwerking. Van webshop en digitalisering tot procesoptimalisaties, copy, campagnes én social content door Liike

Rendement van +27%
Omzet van +691%
Wat is digital happiness voor jou?

Laten we kennismaken

Digital happiness, wat houdt dat in voor jou? Wil jij jezelf onderscheiden? De inspanningen voor marketing, technologie en design volledig tot hun recht brengen? Écht laten zien waar jouw bedrijf voor staat met unieke content?

Geef ons een uurtje van je tijd, dan laten wij je exact zien wat de mogelijkheden zijn van je organisatie. Niet alleen als het gaat om content, maar het hele plaatje. Neem contact met ons op of bel met Bas, dan plannen we direct een afspraak in om jou, je bedrijf en je kansen te leren kennen.

Niice brandshoot 20
pijltje-links-witCreated with Sketch.
pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
Niice Bas
Strateeg & New Business

Bas Stortelers

Ik ben elke dag op zoek naar nieuwe kansen, mogelijkheden en toekomstige trends die de digitale wereld te bieden heeft.

Benieuwd naar de kansen van de digitale wereld voor jouw organisatie? Neem gerust contact met mij op.

Niice Thijs
Strateeg & Project Manager

Thijs van der Heijden

Als digital strateeg zorg ik er bij Niice voor dat alles wat we voor jou doen op het gebied van design, development en online marketing, gebaseerd is op een doordachte strategie. Onbezonnen beginnen aan de ontwikkeling van oplossingen of online marketing, is namelijk de formule voor mislukking. Ik zorg ervoor dat onze diensten daadwerkelijk bijdragen aan jouw behoeften en doelen op de lange termijn.

Het strategisch fundament is de basis voor het realiseren van maximaal online succes!

Niice Anke
Happiness Manager

Anke Penterman

Als Happiness Manager zorg ik bij Niice voor ondersteuning op kantoor en zet ik me in voor het vitaal houden van de organisatie. Variërend van organiseren, plannen tot zorgen voor de beste werksfeer. Overzicht houden van HR activiteiten en administratieve werkzaamheden tot het ontvangen van klanten. Op naar nog meer "Happiness" op de werkvloer.

Niice Danielle
Happiness Manager

Daniëlle Starte

Als Happiness Manager probeer ik werken bij Niice elke dag fijner te maken. Niet alleen door leuke uitjes en gezellige momenten te organiseren. Ook al zijn die héél belangrijk.

Nee, vooral door te zorgen voor een efficiënte werkomgeving. Door administratie, HR-activiteiten, interne communicatie, attenties, planningen maak ik het werk van mijn collega's leuker. En dat maakt mij én klanten weer blij!

Niice Sjoerd
Digital Marketeer

Sjoerd Pijnappel

Als Team Lead Digital Marketing help ik jouw stip op de horizon te bepalen en zorg ik ervoor dat zowel het Marketing Team als jouw organisatie focus hebben. Optimaal met elkaar richting die stip werken, daardoor worden resultaten behaald en successen samen gevierd. Waar wil jij naar toe groeien? Laat het mij weten.

Niice Nick
Digital Marketeer

Nick Jansen

Als digital marketeer bij Niice zorg ik, samen met het team, ervoor dat jouw organisatie online beter zichtbaar is. Ik houd mij binnen dit team voornamelijk bezig met social advertising. Of het nu gaat om Facebook, Instagram, LinkedIn of Pinterest Ads, ik denk graag met je mee over de kansen op het gebied van social ads! Met een goed doordachte strategie en een kritische blik op de resultaten halen we zoveel mogelijk resultaat uit het gestelde budget.

Niice Emma
Copy & Content Writer

Emma van Rijn

Als copy writer help ik mooie bedrijven hun verhaal te vertellen. En dat verhaal vindbaar te maken voor iedereen die het moet lezen. Dat doe ik met teksten die je lezer raken, die hen tot fan, volger of klant maken. Teksten geschreven met jouw doel en doelgroep in het achterhoofd.

Wat de boodschap die je wil delen ook is - kort of uitgebreid, op je website of via social media - door samen te werken zetten we jouw verhaal uitgedacht, pakkend en compleet op 'papier'!

Niice Rick
Digital Marketeer

Rick Arink

Als digital marketeer bij Niice zorg ik er samen met mijn collega’s voor dat de juiste mensen jouw website of webshop vinden. Ik ben breed georiënteerd en heb kennis van verschillende disciplines binnen de online wereld. Ook blijf ik door mijn leergierige houding voortdurend op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen. Gaan we aan de hand van een doordachte strategie samen voor online succes?

Floris niice
Developer

Floris Wijgergangs

Als digital developer zorg ik er bij Niice voor dat jouw webshop, website of webapplicatie een gebruiksvriendelijk, schaalbaar en veilig geheel wordt. Welke functionaliteiten passen bij jouw wensen? Waar komen de effecten die het design tot leven laten komen? Hoe wordt alles zo gebruiksvriendelijk mogelijk, voor zowel bezoeker als gebruiker?

Op deze vragen bijt ik me vast, totdat de perfecte oplossing staat die van alle formaten schermen afspat.

Jasper Niice
Support Development

Jasper van Naarden

Vragen? Problemen? Feedback? Mij wel bellen! Als support developer bij Niice heb ik één doel: jou een geweldige beleving bezorgen als je onze klantenservice belt.

Ik ben het eerste aanspreekpunt bij uitdagingen en zorg zelf of door samen te werken met ons team voor efficiënte, effectieve oplossingen. En als je dan aan het einde echt geholpen bent? Dan ben ik blij. Succes voor ons allebei!

Niice Judith
Digital Marketeer

Judith Woordes

Als digital marketeer bij Niice zorg ik ervoor dat jouw organisatie online beter zichtbaar is! Dat doe ik met het schrijven van landingspagina’s, advertentieteksten, de juiste zoekwoorden en gerichte advertenties. Alles om jouw website of webshop meer onder de aandacht te brengen bij de juiste mensen met het juiste bericht. Heb jij een SEO, SEA of content vraagstuk? Dan spreken we elkaar vast snel!

Niice Luuk
Digital Marketeer

Luuk Vossers

Als junior online marketeer bij Niice houd ik me, samen met collega’s, bezig met online groei
voor jouw bedrijf. Dagelijks focus ik mij met name op het schrijven van content, het bijhouden van sociale media kanalen en het analyseren van
data. Niice en ik zijn een match, omdat ik bij Niice de kans krijg om mijzelf te ontwikkelen als online marketeer. Op het gebied van SEO, SEA en content marketing.

Het meedenken en realiseren van oplossingen voor jouw groei, daar krijg ik energie van!

Niice Ayla
Content strateeg

Ayla Goossens-Everink

Als content strateeg bij Niice ga ik bezig met jouw merkverhaal. Hierin zijn doel, doelgroep én boodschap enorm belangrijk. Ik krijg veel energie van het uitwerken van een goede contentstrategie en klim graag in de pen (of het toetsenbord 😉) om mooie verhalen om te zetten in blogs, e-books, landingspagina’s, whitepapers en meer! Een goede planning hierbij vind ik erg belangrijk.

Dus: wat is het verhaal dat jij graag wil delen?

Niice Sander
Digital marketeer

Sander Huting

Hoe kunnen we jouw helpen om je bedrijfsdoelen te behalen? Als digital marketeer ben ik constant opzoek naar online (groei-)kansen voor onze klanten. Mijn focus ligt op het genereren van leads en het verbinden van ondernemers zoals jij met hun doelgroep. Met natuurlijk als doel dat jij jouw bedrijf kan uitbreiden!

Niice Tim
Product Owner

Tim Geerdinck

Als Product Owner ben ik de schakel tussen business en techniek. Jouw wensen help ik vertalen naar oplossingen die wij met onze webteams realiseren.

Uiteraard hoort daar een juiste communicatie, begeleiding en vooruitkijkende blik bij; vanuit mij en vanuit jou! Samenwerken is voor mij cruciaal. Zullen wij beginnen?

Niice Jorn
Developer

Jorn Wildenbeest

Binnen Niice heb ik, als digital developer, de belangrijke taak om jouw website, webshop of webapplicatie in topconditie te brengen en te houden. De ontwerpen van onze designers zet ik om in een goed functionerend, gebruiksvriendelijke en veilig geheel.

Hoe kunnen we jouw websitebezoekers de juiste ervaring geven? Werkt jouw webshop op elke browser en op elk apparaat? Wordt het aantal problemen tot een minimum beperkt en snel opgelost? Samen met de andere developers bijt ik mij hierop vast, zodat jij zorgeloos door kunt!

Niice Mike
Digital designer & No-code specialist

Mike Dusseldorp

Elke dag werk ik als designer en no-code specialist voor en aan merken die zich willen onderscheiden met top-notch design, innoverende no-code oplossingen & award winning websites.

Ik probeer de lat altijd hoger te leggen, zo creëren we samen merken die digitaal opvallen in de massa. Klaar om je te onderscheiden?

Niice Toni
Developer

Toni Alilovic

Als digital developer bij Niice vertaal ik de mooiste ontwerpen naadloos naar een eindproduct om trots op te zijn. Websites, webshops, webapplicaties, alle designs breng ik tot leven tot een gebruiksvriendelijk en veilig geheel.

Werkt jouw website op elke browser hetzelfde? Hebben jouw websitebezoekers de ervaring waar jij op hoopt? Passen alle functionaliteiten bij jouw wensen en komen de designs optimaal tot hun recht? Daar houd ik mij mee bezig, zodat jij je zorgeloos op jouw werk kunt richten!

Niice Mik
Developer

Mik Wijnen

Als developer bij Niice werp ik mij dagelijks op het functioneren van websites, webshops en webapplicaties. Werkt je website snel, goed en op elk apparaat? Is je webshop wel gebruiksvriendelijk? En is het aantal problemen tot een minimum beperkt?

Ik focus mij op vragen als deze, zodat jij zorgeloos verder kan met jouw werkzaamheden. Altijd met het doel om jouw websitebezoekers een geweldige ervaring te geven.

Niice Gerben
Developer

Gerben Kraayenhof

Als developer zet ik me bij Niice in om jouw website of webshops niet alleen draaiende te houden, maar optimaal te laten presteren. De rest van de tijd zit ik in de schoolbanken, om jullie straks nóg beter te kunnen helpen. Natuurlijk met uiteindelijk doel om zelf als volwaardig developer ook projecten af te ronden en jouw wensen zo vet mogelijk te realiseren!

Niice Sil
UI & UX Designer

Sil Eggink

Als UI & UX designer bij Niice zorg ik ervoor dat het gevoel dat jij wilt overbrengen en het doel dat jij wilt bereiken omgezet wordt in beeld. Beeld dat niet alleen doordacht is, maar ook de aandacht grijpt! Op basis van jouw doelen ga ik aan de slag met een gaaf design voor die gebruiksvriendelijke website die perfect aansluit op jouw organisatie, die conversiegerichte webshop of een webapplicatie voor efficiëntere werkprocessen. Ik zorg voor een design dat jouw doelgroep direct aanspreekt. Ready to rumble!?

Niice Ken
UI & UX Design en Developer

Ken Kamperman

Die website waar je mond van open valt, waar Google dolblij van wordt en waar doorontwikkeling op de lange termijn geen probleem vormt. Die goed doordachte producten wil ik neerzetten als UI & UX designer en front-end developer. Met een achtergrond in design en een flinke interesse in web ontwikkeling help ik een efficiëntere workflow te realiseren voor onze projecten, voor jou en de collega developers. Alles voor een gepolijst en kloppend resultaat. Klaar voor?

Niice Imme
Developer

Imme Maas

Websites die lekker op het oog vallen met toffe interactiviteit, daar wil natuurlijk iedereen naar kijken. In mijn bijbaan als developer bij Niice leer ik hoe ik de gaafste designs om kan zetten in een logische, schaalbare en levende website. Door fouten te maken en zelf weer op te lossen krijg ik een echte kick! Daardoor komt de realiteit om zelf als front-end developer aan de slag te gaan steeds dichterbij, zodat ook ik binnenkort de vetste websites kan bouwen.

Kaat de kantoorhond
Debiteurenbeheer

Kaat

Als chef debiteurenbeheer bij Niice speur ik dagelijks het hele kantoor door. Ik ben hier blijven hangen na mijn snuffelstage en inmiddels ben ik hier niet meer weg te denken. Ik verbind de marketeers, developers en designers met mijn sociale persoonlijkheid met gemak. Bovendien zorg ik dagelijks voor minder stress op de werkvloer, meer gezelligheid én extra beweging tijdens de wandelingen. Heb jij een afspraak met één van mijn teamleden? Dan zorg ik voor een warm welkom. Je merkt het: voor de belangrijkste taken op kantoor ben je bij mij aan het juiste adres!

Niice Lynn
Stagiair

Lynn Reimes

Tijdens mijn studie aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden, start ik een nieuw avontuur in de Achterhoek. Tijd om - na het levendige hotelleven te proeven - te groeien in iets heel anders: digitale marketing. Hospitality zit in mijn bloed. Dat ga ik bij Niice inzetten om campagnes te ontwikkelen die niet alleen effectief zijn in het bereiken van de doelgroepen, maar ook een warme en gastvrije/klantvriendelijke sfeer uitstralen!

Niice Jengo
Developer

Jengo Wiegerinck

Als developer bij Niice houd ik mij bezig met het goed laten functioneren van websites, webshops en webapplicaties. Ik vind het leuk om mooie designs om te toveren naar een interactieve, levendige, schaalbare en optimaal presenterende website. Mijn doel is om jouw gebruikers een goede ervaring te geven op een website.

pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.