moving gradient dot moving gradient dot
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots

Over ons

Wij werken al jaren aan het team, de skills en de tools die ondernemers zoals jij verder helpen in de “digital fight of the fittest”. Ons geheim? Plezier. In alles dat we doen en creëren. Daar hebben we ons werk en merk van gemaakt.


Niice. Creators of digital happiness. Digitaal geluk voor ons, voor jou en voor de gebruikers van jouw digitale oplossingen. Alleen als wij dat bereiken, is het Niice.

Niice brandshoot 87

Discover digital happiness

Iedereen om je heen zegt het. Iedereen belooft het. Maar jij, jij gaat het ook echt doen. Impact maken. Jij zet de focus aan en je bedrijf op scherp. Je zorgt dat jouw team(s) en jij het beste beentje voor kunnen zetten. Maar je begrijpt ook dat impact maken zonder plezier niet duurzaam is. Wij ook!

Al jaren werken we aan en creëren we het succes van onze mensen, ons bedrijf en onze partners met veel plezier. Juist dat plezier en onze positieve energie zijn onmisbaar voor succes. Het werkt aanstekelijk. Inspirerend. Wij hebben er ons werk en ons merk van gemaakt. Niice. Digital Happiness. Voor ons, voor jou en voor de gebruikers van jouw digitale oplossingen. Dat is pas Niice.

Met creativiteit en flexibiliteit als ons gereedschap maken we fantastische digitale oplossingen en verbeteren we je marketing campagnes keer op keer. Daar worden wij écht blij van en jij als ondernemer natuurlijk ook!

Morgen beginnen met samenwerken aan jouw digital happiness?

pijltje-links-witCreated with Sketch.
pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
Sport verticaal a sport verticaal niice 3
Kernwaarde 1 Plezier en positiviteit

Het is het geheim achter het succes in alles dat we doen, maken, delen. Plezier. En dat werkt aanstekelijk. Voor onszelf, voor onze klanten en voor de mensen om ons heen. En als we dan fantastische digitale oplossingen, campagnes en samenwerkingen neer kunnen zetten, zijn wij blij.

Kantoor niice 3
Kernwaarde 2 Creativiteit

Nieuwe ideeën delen, dingen anders doen, vette designs ontwerpen, bloedstollende teksten schrijven of adembenemende beelden schieten. Mooie dingen maken, daar worden we blij van. Dus laat je creativiteit de vrije loop gaan - klant en collega - en blaas ons van onze sokken.

ondernemend niice
Kernwaarde 3 Ondernemend

Zitten, afwachten en een beetje naar het systeemplafond zitten staren worden we niet blij van. Kansen genoeg om aan te grijpen. Dus heb je een vet idee? Let's go. Wij zijn klaar om jouw uitdaging met beide handen aan te grijpen en onze tanden erin vast te bijten.

pijltje-links-witCreated with Sketch.
pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
Sport niice 2
Kernwaarde 4 Fit en energiek

"Fit en energiek? Jullie kantoorlui maken zeker elke dag een lunchwandeling." Klopt. Maar we doen meer! Strong Vikings, (halve) marathons, een aantal keer per week sporten zonder en met PT, wielrennen, suppen, padellen... Samen is geen uitdaging ons te gek. Zo houden we de energie erin en kunnen we met plezier en focus knallen!

Kantoor niice emma
Kernwaarde 5 Straightforward

We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Dingen mooier maken dan het is, daar wordt niemand beter van. Dat doen we dus niet. En dat verwachten we ook niet van jou! Soms is dat lastig, maar onze samenwerking én de resultaten worden er mooier van. En dat betekent weer een stap dichter naar digital happiness.

Ouderavond niice 3
Kernwaarde 6 Veerkrachtig

Bij de pakken neerzitten? Dat past niet bij ons. Soms lukt iets niet. Hoe hard we ons ook inzetten, hoeveel we er ook aan werken. Dan moet je leren los te laten en door te gaan. Het anders te doen. Daar ligt onze kracht en daar blijven we aan werken. Balen, accepteren en doorgaan of opnieuw beginnen!

creators of digital happiness

Een team vol knappe koppen

Dit zijn onze collega’s. Allemaal verschillend. Allemaal met dezelfde drijfveren. Met passie voor online, plezier en groei. En toch blinkt elke developer, designer, marketeer, collega in iets anders uit.

Niice Toni
Developer
Toni
Niice Judith
Marketeer en sales
Judith
Niice Bas
Strateeg en new business
Bas
Niice-Floris
Developer
Floris
Niice Nick
Marketeer
Nick
Niice Rick
Marketeer
Rick
Niice Tim
Product owner
Tim
Niice Lynn
Stagiair
Lynn
Niice Thijs
Strateeg en projectmanager
Thijs
Niice Sjoerd
Team lead marketing
Sjoerd
Niice Luuk
Marketeer
Luuk
Niice Emma
Copywriter
Emma
Niice Sil
Designer
Sil
Niice Ken
Designer en developer
Ken
Niice Jengo
Stagiair
Jengo
Niice Jorn
Developer
Jorn
Niice Imme
Developer
Imme
Niice Mik
Developer
Mik
Niice Sander
Marketeer
Sander
Niice Gerben
Stagiair
Gerben
Niice Ayla
Content marketeer
Ayla
1
21

elke dag een beetje beter

niice is niet in één dag gebouwd

Van een paar gasten met flinke ambitie naar een professioneel team van twintig plus developers, designers, marketeers en andere knappe koppen.

LII09174 2 85bef1442904fa15db060bd6eeb72af2
Februari 2024
Carnavalshit van Groenlo

Waar vijf collega's bij elkaar komen voor een vrijdagmiddagborrel, ontstaat soms iets magisch. Zo ook bij ons, de 'Natte Nekjes'. Uit een grap tijdens zo'n niet al te nuchtere borrel ontstond het idee om samen een carnavalsnummer te maken. En zo geschiedde, onze muzikale reis begon! Luister nu 'Paracetamol Ontbijt' via Spotify!

IMG 7931
December 2023
Nieuw pand aangekocht

Momenteel werken we nog verspreid over drie locaties, verre van ideaal. Daarom hebben we een nieuw pand aangekocht in Groenlo! De locatie biedt ruimte voor het volledige team en toekomstige groei, we kunnen niet wachten om over te gaan als alles af is. Wordt vervolgd!

Groepsfoto niice
November 2023
Opnieuw award behaald

Naast 2022 en 2021 hebben we ook in 2023 de FD Gazellen award behaald! Een hele eer want met de award worden de snelst groeiende bedrijven in Nederland. We zijn allemaal trots en dit smaakt natuurlijk naar meer!

Niice brandshoot 60
Oktober 2023
Marketing splitst op

We gaan een nieuwe richting op! Ons marketingteam splitst zich op in twee gespecialiseerde teams: e-commerce & leadgeneratie. Alles om meer focus, meer specialisatie en betere resultaten te kunnen waarmaken.

Zomberborrel verticaal 1
September 2023
De grote rebranding

Niice Digital Marketing wordt Niice. Van helden voor online groei tot creators of digital happiness. Onze huisstijl, naam en logo sluiten ein-de-lijk aan op wie Niice écht is.

Niice brandshoot 14
Augustus 2023
Web splitst op

Team web blijft groeien en splitst zich daarom op in twee teams! Vanaf nu werken we met twee gespecialiseerde teams in plaats van één. Op naar nog meer mooiere resultaten.

Ab6c1f49 8972 4bb0 b609 c24c4a012ae9
Juli 2023
2e bij volleybal

Daar waar we minder goed waren in voetbal, hebben we geschitterd op het volleybalveld in Mariënvelde! Een tweede plek hebben we mogen bemachtigen!

Sport verticaal a sport verticaal niice 3
Juni 2023
Poedelprijs op voetbaltoernooi

Op kantoor zijn we goed op elkaar ingespeeld, op het voetbalveld kan dit nog wat beter! We zijn erachter gekomen dat we beter zijn in de derde helft, maar het was toch leuk om mee te doen met het voetbaltoernooi.

Workation verticaal 2
Mei 2023
Onze eerste workation

Met 9 collega's trotseerden we het onbekende dit jaar: werken in het buitenland. We droomden er al jaren van, maar nu werd het werkelijkheid. En hóe!

Partnerborrel niice 5
April 2023
De foute partneravond

"Jullie hebben zoveel leuke feestjes, wanneer mogen wij mee?" Tijd om onze partners mee te laten vieren, maar dan wel in thema!

liike
Februari 2023
Liike is live

Geen corporate brandmovies, maar juist snackable content. De vraag ernaar was groot, Liike is ons antwoord! Apart en toch samen gaan we als 'zusjes' verder.

Niice groepsfoto
November 2022
Elke dag beter

Ook dit jaar behoren we tot de beste agencies én de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De FD Gazellen award en FONK150 magazine liggen weer te schitteren op kantoor.

Ouderavond verticaal1
Augustus 2022
Onze eerste ouderavond

Successen zijn er om te delen met de mensen waar je van houdt. Daarom riepen we de eerste Niice ouder- en partneravond in het leven! En waar je gelukkig van wordt, dat doe je vaker.

Niice
Maart 2022
FD gazellen awards

Niice behoort tot de snelst groeiende ondernemingen van 2021! “De snelste groeiers van Nederland zitten niet stil als er een storm opsteekt” - FD-redacteur Pim Kakebeeke.

Ouderavond verticaal2
Maart 2022
Een tweede vestiging

Een soort van. In plaats van onze kleine hub hebben we nu intrek genomen in een extra kantoor. Ook de hub waren we ontgroeid. Tijd voor een extra plek in de binnenstad, 100 meter verderop!

Fonk100 Story Insta 2 2x 5
December 2021
In de fonk100

We staan in de FONK100. Dé top 100 beste bureaus van Nederland! Onze partners beoordelen ons in het klanttevredenheidsonderzoek gemiddeld met een prachtige 8,3. Hartstikke trots natuurlijk!

Kantoor verticaal niice 4
Juni 2021
Niice groeit door

Dankzij een geweldige groei van de afgelopen tijd is ons team vol toppers ons kantoor ontgroeid. Niice Head Quarters is daarom uitgebreid met de Niice Hub! Gewoon, in het pand ernaast.

Awards voor Niice.nl
Juli 2020
Vier design awards

Onze nieuwe website heeft ons 4 design Awards opgeleverd, te weten: UX Design Award, UI Design Award, Special Kudo Award en de Innovation Design Award.

Niice Achterhoek
Juni 2019
Echte strong vikings

Onze eerste Strong Viking deelname. Wát een ervaring samen. Elkaar helpen, ondersteunen en coachen. Samen die finish bereiken!

Kantoor niice 1
Mei 2019
De magische grens

Met de €1.000.000,- aan Google
Ads-budget dat we voor onze
klanten beheren en optimaliseren
hebben we een magische grens
bereikt.

ons eerste elftal
April 2019
Ons eerste elftal

Het is zover: we kunnen ons eigen voetbalteam beginnen. We zijn met 11 toppers, een gevuld kantoor!

thijs wordt mede-eigenaar
Januari 2019
Niice of niiice

Begin 2019 sloot Thijs aan als
mede-eigenaar. De volgende stap
in de strategische groei van Niice!

hoofdkantoor niice
Juli 2017
Nu écht gevestigd

Een professioneel onderkomen dat past bij de kwaliteit van onze dienstverlening. Met inmiddels vijf personen vertrokken we naar Ziekenhuisstraat 1 in Groenlo.

niice groeit
September 2016
De eerste stapjes

De eerste stapjes in het kantoor van 25m2 werden gezet. De eerste stagiair werd aangenomen. Het was tijd voor meer ruimte!

Niice digital marketing
Januari 2015
Niice is geboren

Begin 2015 bundelen Bas en Floris de krachten onder de vlag Niice Digital Marketing. Strategie, design en development kwamen samen op een zolderkamer van 12m2.

2024
2015
Samenwerken aan digitaal geluk

Zijn wij een match?

Jou als bedrijf en mens helpen om digitale kansen en mogelijkheden optimaal in te zetten voor jouw organisatie. Een organisatie voor de toekomst. Dat is de reden dat wij ooit met Niice begonnen zijn.

Dus wil jij werken aan een toekomstbestendig bedrijf en voorop lopen in de markt? Geweldig. Wij gaan je helpen! We hebben de kennis, de ervaring en het team om jou vooruit te helpen. Zo kun jij je focussen op dat waar jij goed in bent. Klinkt goed? Laten we kennismaken!

our digital happiness starts here

work hard play harder

Plezier staat voor ons altijd bovenaan. Het is onmisbaar voor succes. Werkt aanstekelijk, inspirerend. Dit is waar voor ons digitaal geluk begint.

pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.