Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.
Onze digitale diensten

Je bent goed in wat je doet en je bedrijf weerspiegelt dat, maar je weet niet hoe je daarmee maximaal online succes kunt behalen? Dat weten wij wel! Laten we daarom onze krachten bundelen. Met de juiste online strategie en de digitale criticasters die wij in huis hebben, zorgen we ervoor dat jij meer online succes behaalt.

01.

Digital strategy

Onbezonnen beginnen aan de ontwikkeling van oplossingen is de formule voor een mislukking. Samen met jou gaan we opzoek naar de stip op de horizon en zorgen we ervoor dat er een goed strategisch fundament is. Dat is de basis voor het realiseren van maximaal online succes! In een strategisch plan omschrijven wij samen wat jouw organisatie online nodig heeft om de gedefinieerde doelstellingen te bereiken.

02.

Digital design

Onze designers weten het gevoel en die beleving die jij uit wilt stralen, perfect om te zetten naar een gaaf design. Voor die gebruiksvriendelijke website die precies bij jouw organisatie past, die mooie conversiegerichte webshop of die webapplicatie die jouw werkprocessen efficiënter maakt. Maar ook op een toffe nieuwsbrief, opvallende socialmedia-content of aantrekkelijke online banners kunnen onze designers flink losgaan.

03.

Digital development

Welk systeem en welke functionaliteiten passen bij jouw wensen? Hoe wordt alles zo gebruiksvriendelijk mogelijk, voor zowel bezoeker als gebruiker? Developers kraken hun hersenen erop en testen alles totdat het een perfect geheel is. Zo maken ze een intuïtieve, snelle, schaalbare, gebruiksvriendelijke en veilige oplossing voor je, die vindbaar is voor jouw doelgroep en functioneert op alle formaten schermen.

04.

Digital marketing

Wij hebben een team kritische en fanatieke online marketeers, dat ervoor zorgt dat jij structureel gevonden wordt! Zowel in de zoekmachines, op social media als via e-mails. Betaald (advertenties) en onbetaald (organisch). Bovendien geven onze data-analisten, die het effect monitoren, jou inzicht in wat jouw investering je oplevert en of de doelstellingen gehaald worden.

05.

Content creatie

Online succes hangt af van de kwaliteit van je content, de kanalen die je inzet, maar zeker ook van de continuïteit. Ben jij wel structureel zichtbaar? Met ons contentabonnement ben je daarvan verzekerd. We maken samen met jou een plan en voeren dit continu uit, want de kracht zit hem in herhaling. We adviseren, creëren, plaatsen én meten. Altijd in overleg.

Onze oplossingen

Onze oplossingen

We ontwikkelen die toffe, interactieve en gebruiksvriendelijke website. Of die conversiegerichte webshop. Of die webapplicatie die je interne processen enorm veel efficiënter maken. Daarnaast werken we met online marketing aan de meetbare, continue groei van jouw organisatie en het realiseren van je doelstellingen. We zijn daarin het digitale verlengstuk van jouw organisatie, dat blijft innoveren en de lat telkens weer iets hoger legt. De uitvoering van het plan resulteert in één of meer van onze oplossingen, namelijk:

Website

Webshop

Webapplicatie

Online marketing

Development overleg niice digital marketing achterhoek