moving gradient dot moving gradient dot
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots

een oplossing voor elke uitdaging

In de snel veranderende digitale wereld sta je als bedrijf voor grote uitdagingen. Maar niet alleen! Niice is jouw digital business partner.


We gaan verder dan het bouwen van die website of het lanceren van een campagne; we kijken naar de toekomst. We kiezen de beste combinatie van onze diensten om tot optimale oplossingen te komen. Daardoor kunnen we écht bijdragen aan jouw succes.

de oplossing voor jouw uitdagingen

Onze diensten gecombineerd voor de beste resultaten.
Niice brandshoot 69
01. Digital business strategy

Hoe genereer je meer verkeer, hoe krijg je meer mensen in de winkel? Hoe kunnen we in minder tijd meer omzet realiseren? Wat is je strategie en focus je op het verhogen van je omzet, of kunnen we meer resultaat halen door automatisering en optimalisering?


In de snel veranderende digitale wereld sta je als bedrijf voor grote uitdagingen. Maar niet alleen!


Wij duiken met jou de diepte in, gaan verder en werken samen aan digital happiness.

Niice brandshoot 67
02. Digital marketing

Wil jij met jouw organisatie de next step zetten om je ambities te realiseren? Wil je grip op jouw cijfers om verder op te schalen, opvallen binnen een gesatureerde markt, resultaten zien van je inspanningen? Of wil je eindelijk echt kwalitatieve leads aantrekken?


Of je nu focust op verkoop, diensten of het werven van werknemers; Niice staat klaar om je online zichtbaarheid en aanwezigheid te versterken. Samen werken we aan jouw digital happiness.

Niice brandshoot 18
03. Design en technology

In de snel veranderende digitale wereld sta je als bedrijf voor grote uitdagingen. Hoe realiseer je een digitale aanwezigheid die niet alleen je merk weerspiegelt, maar ook je bedrijfsresultaten verbetert?


Als jouw digital business partner denkt Niice mee vanuit jouw bedrijf en gaan we verder dan die mooie website, snelle webshop of innovatieve webapplicatie.


Wij duiken met jou de diepte in en werken samen aan digital happiness.

Liike
04. Social content

Continu online zichtbaar zijn. Het is noodzaak, ook voor jou. Maar… hoe? Waar haal je de tijd, inspiratie en kunde vandaan om content te maken die gezien wordt? Hoe haal je alles uit social media? Waar moet je eigenlijk aanwezig zijn?


Content creëren die echt opvalt is een vak apart. Het is het vak van ons zusterbedrijf Liike. En door die content slim weg te zetten, kom jij steeds dichter bij digital happiness.


Hoe? We denken graag met je mee! Laten we kennismaken, dan laten wij je zien wat jouw mogelijkheden zijn.

Onze diensten

Een nieuwe website? Campagne? Tijd voor nieuwe beelden die echt spreken tot jouw publiek? Kan allemaal, en meer! Een greep uit onze diensten.

Niice brandshoot 61
Zoekmachine-adverteren (SEA)

Je herkent het vast: jij biedt fantastische producten of diensten, maar potentiële klanten vinden de concurrent eerst. Zij staan immers bovenaan de zoekresultaten in Google. Daardoor loop jij klanten en omzet mis.


Dat is waar Google Ads om de hoek komt kijken. Door te adverteren met Google is jouw bedrijf zichtbaar op de momenten dat het ertoe doet.

Niice brandshoot 67
Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Hoe kan het dat die onaantrekkelijke website van je concurrent meer leads genereert dan jouw pareltje van een site of shop? Jouw product of dienst is niet het probleem, maar het feit dat je niet gevonden wordt.


Dat is waar SEO om de hoek komt kijken. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat jouw bedrijf zichtbaar is waar het ertoe doet: in de zoekresultaten van je doelgroep.

Niice brandshoot 9
Social media advertising

Je biedt goede diensten of producten, dat verdient aandacht! Toch merk je dat jouw concurrenten een stuk zichtbaarder zijn op Instagram, TikTok en LinkedIn. En dus gaan jouw potentiële klanten een deurtje verder.


Zorg dat jij zichtbaar bent op de plekken en de momenten dat het telt. Met social media advertising campagnes bereikt jouw boodschap je doelgroep.

Niice brandshoot 65
Contentstrategie

Je hebt een geweldig product, een uitstekende dienst, maar je verhaal resoneert niet met je klanten. Herkenbaar? Veel bedrijven worstelen met het effectief communiceren van hun boodschap. Ze vertellen niet duidelijk waarom ze doen wat ze doen, waardoor klanten niet begrijpen wat hen uniek maakt. En welk probleem opgelost wordt.


Een gebrek aan een helder merkverhaal kan leiden tot verwarring en verlies van klanten. Dat moet anders.

Niice brandshoot 18
E-mailmarketing

Stel je voor: jouw concurrent gebruikt mailverkeer om klanten te bereiken, op de hoogte te houden van nieuwe producten en diensten en om constante betrokkenheid te creëren. Terwijl zij hun klanten inlichten en betrekken, loop jij kansen mis.

Voorkom een gebrek aan klantinzichten, verlies van potentiële inkomsten en een gemiste kans op klantbetrokkenheid. Ga aan de slag met een goede e-mailmarketingstrategie.

Niice brandshoot 2
Technische SEO

Zoekmachines, zoals Google en Bing, beoordelen elke seconde miljoenen websites om ze vervolgens in een bepaalde rangorde te serveren in de zoekresultaten. Maar hoe kan het dat die ene lelijke website van de concurrent wel hoog rankt, en jouw eigen parel van een website niet eens terug te vinden is bij de eerste 100 zoekresultaten bij het belangrijkste zoekwoord in de branche? Voor het antwoord op die vraag moet je kijken naar technische SEO.

Niice Digital Marketing Webinar 10 min
LinkedIn Advertising

LinkedIn is in Nederland het grootste zakelijke netwerk. Wil jij op de hoogte blijven van wat concurrenten doen, wil jij zelf mooie momenten op zakelijk gebied delen of wil je jouw netwerk uitbreiden? Dan is LinkedIn uitermate geschikt. Binnen LinkedIn worden veel zakelijke netwerken gevormd en weet je precies bij welke bedrijven mensen werkzaam zijn. Ben jij met jouw bedrijf actief in de B2B markt? Dan kun je overwegen om te gaan adverteren via LinkedIn.

DGD03866
Conversie-optimalisatie

Wat is precies een conversie? Het is natuurlijk wel handig om dat te definiëren, voordat je dit gaat optimaliseren. Wat een conversie precies is, is afhankelijk van jouw doelstellingen. In een webshop kan een conversie iemand zijn die een product gekocht heeft. Maar het kan ook iemand zijn die zich heeft ingeschreven voor jouw nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven van je nieuwste producten.

Onze oplossingen
Progressive Web Apps (PWA)

Mobiele apps gebruiken nogal wat geheugen, waardoor mensen vaak selectief zijn in welke apps zij op hun telefoon hebben. Hoe kun je toch de voordelen die een app biedt, zoals het icoon op het startscherm, pushnotificaties en toegang tot de camera, krijgen zonder dat je hiervoor een app hoeft te laten ontwikkelen? Het antwoord is een Progressive Web App (PWA).

Transfersshop pre summer sale online marketing 1
Mobiele apps

Uit het strategisch gesprek over jouw stip aan de horizon, kan blijken dat je een communicatietool nodig hebt die mobiel beschikbaar moet zijn (met of zonder internetverbinding), vaak gebruikt wordt door je doelgroep en die de functionaliteiten van een smartphone moet kunnen gebruiken. Denk bij dat laatste aan bijvoorbeeld een camera of pushnotificaties. De oplossing? Een mobiele app.

Niice brandshoot 8
Webapplicaties

Processen makkelijker maken en tijd besparen: dat wil jij toch ook? Met een website heb je een mooie basis waar je jouw dienst of product kan presenteren. Maar met de toevoeging van webapplicaties kan je het proces een stuk makkelijker maken. Voor zowel de klant als jezelf. Maak verouderde systemen en inefficiënte processen verleden tijd, automatiseer met de juiste applicaties!

Niice brandshoot 30
Webshops

Heb je nog geen webshop en mis je de kans om online te verkopen? Of heb je een verouderde webshop die wel bezoekers krijgt, maar waar je niks mee verkoopt? Misschien groeit je bedrijf te snel voor je huidige webshop.


Laat online zien hoe fantastisch jouw bedrijf en producten zijn. Bind klanten aan jouw merk. Blijf de concurrentie voor met een efficiënte, functionerende, opvallende webshop.

pijltje-links-witCreated with Sketch.
pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
Niice Bas
Strateeg & New Business

Bas Stortelers

Ik ben elke dag op zoek naar nieuwe kansen, mogelijkheden en toekomstige trends die de digitale wereld te bieden heeft.

Benieuwd naar de kansen van de digitale wereld voor jouw organisatie? Neem gerust contact met mij op.

Niice Thijs
Strateeg & Project Manager

Thijs van der Heijden

Als digital strateeg zorg ik er bij Niice voor dat alles wat we voor jou doen op het gebied van design, development en online marketing, gebaseerd is op een doordachte strategie. Onbezonnen beginnen aan de ontwikkeling van oplossingen of online marketing, is namelijk de formule voor mislukking. Ik zorg ervoor dat onze diensten daadwerkelijk bijdragen aan jouw behoeften en doelen op de lange termijn.

Het strategisch fundament is de basis voor het realiseren van maximaal online succes!

Niice Sjoerd
Digital Marketeer

Sjoerd Pijnappel

Als Team Lead Digital Marketing help ik jouw stip op de horizon te bepalen en zorg ik ervoor dat zowel het Marketing Team als jouw organisatie focus hebben. Optimaal met elkaar richting die stip werken, daardoor worden resultaten behaald en successen samen gevierd. Waar wil jij naar toe groeien? Laat het mij weten.

Niice Nick
Digital Marketeer

Nick Jansen

Als digital marketeer bij Niice zorg ik, samen met het team, ervoor dat jouw organisatie online beter zichtbaar is. Ik houd mij binnen dit team voornamelijk bezig met social advertising. Of het nu gaat om Facebook, Instagram, LinkedIn of Pinterest Ads, ik denk graag met je mee over de kansen op het gebied van social ads! Met een goed doordachte strategie en een kritische blik op de resultaten halen we zoveel mogelijk resultaat uit het gestelde budget.

Niice Emma
Copy & Content Writer

Emma van Rijn

Als copy writer help ik mooie bedrijven hun verhaal te vertellen. En dat verhaal vindbaar te maken voor iedereen die het moet lezen. Dat doe ik met teksten die je lezer raken, die hen tot fan, volger of klant maken. Teksten geschreven met jouw doel en doelgroep in het achterhoofd.

Wat de boodschap die je wil delen ook is - kort of uitgebreid, op je website of via social media - door samen te werken zetten we jouw verhaal uitgedacht, pakkend en compleet op 'papier'!

Niice Rick
Digital Marketeer

Rick Arink

Als digital marketeer bij Niice zorg ik er samen met mijn collega’s voor dat de juiste mensen jouw website of webshop vinden. Ik ben breed georiënteerd en heb kennis van verschillende disciplines binnen de online wereld. Ook blijf ik door mijn leergierige houding voortdurend op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen. Gaan we aan de hand van een doordachte strategie samen voor online succes?

Floris niice
Developer

Floris Wijgergangs

Als digital developer zorg ik er bij Niice voor dat jouw webshop, website of webapplicatie een gebruiksvriendelijk, schaalbaar en veilig geheel wordt. Welke functionaliteiten passen bij jouw wensen? Waar komen de effecten die het design tot leven laten komen? Hoe wordt alles zo gebruiksvriendelijk mogelijk, voor zowel bezoeker als gebruiker?

Op deze vragen bijt ik me vast, totdat de perfecte oplossing staat die van alle formaten schermen afspat.

Niice Judith
Digital Marketeer

Judith Woordes

Als digital marketeer bij Niice zorg ik ervoor dat jouw organisatie online beter zichtbaar is! Dat doe ik met het schrijven van landingspagina’s, advertentieteksten, de juiste zoekwoorden en gerichte advertenties. Alles om jouw website of webshop meer onder de aandacht te brengen bij de juiste mensen met het juiste bericht. Heb jij een SEO, SEA of content vraagstuk? Dan spreken we elkaar vast snel!

Niice Luuk
Digital Marketeer

Luuk Vossers

Als junior online marketeer bij Niice houd ik me, samen met collega’s, bezig met online groei
voor jouw bedrijf. Dagelijks focus ik mij met name op het schrijven van content, het bijhouden van sociale media kanalen en het analyseren van
data. Niice en ik zijn een match, omdat ik bij Niice de kans krijg om mijzelf te ontwikkelen als online marketeer. Op het gebied van SEO, SEA en content marketing.

Het meedenken en realiseren van oplossingen voor jouw groei, daar krijg ik energie van!

Niice Ayla
Content strateeg

Ayla Goossens-Everink

Als content strateeg bij Niice ga ik bezig met jouw merkverhaal. Hierin zijn doel, doelgroep én boodschap enorm belangrijk. Ik krijg veel energie van het uitwerken van een goede contentstrategie en klim graag in de pen (of het toetsenbord 😉) om mooie verhalen om te zetten in blogs, e-books, landingspagina’s, whitepapers en meer! Een goede planning hierbij vind ik erg belangrijk.

Dus: wat is het verhaal dat jij graag wil delen?

Niice Tim
Product Owner

Tim Geerdinck

Als Product Owner ben ik de schakel tussen business en techniek. Jouw wensen help ik vertalen naar oplossingen die wij met onze webteams realiseren.

Uiteraard hoort daar een juiste communicatie, begeleiding en vooruitkijkende blik bij; vanuit mij en vanuit jou! Samenwerken is voor mij cruciaal. Zullen wij beginnen?

Niice Sander
Digital marketeer

Sander Huting

Hoe kunnen we jouw helpen om je bedrijfsdoelen te behalen? Als digital marketeer ben ik constant opzoek naar online (groei-)kansen voor onze klanten. Mijn focus ligt op het genereren van leads en het verbinden van ondernemers zoals jij met hun doelgroep. Met natuurlijk als doel dat jij jouw bedrijf kan uitbreiden!

Niice Jorn
Developer

Jorn Wildenbeest

Binnen Niice heb ik, als digital developer, de belangrijke taak om jouw website, webshop of webapplicatie in topconditie te brengen en te houden. De ontwerpen van onze designers zet ik om in een goed functionerend, gebruiksvriendelijke en veilig geheel.

Hoe kunnen we jouw websitebezoekers de juiste ervaring geven? Werkt jouw webshop op elke browser en op elk apparaat? Wordt het aantal problemen tot een minimum beperkt en snel opgelost? Samen met de andere developers bijt ik mij hierop vast, zodat jij zorgeloos door kunt!

Niice Mike
Digital designer & No-code specialist

Mike Dusseldorp

Elke dag werk ik als designer en no-code specialist voor en aan merken die zich willen onderscheiden met top-notch design, innoverende no-code oplossingen & award winning websites.

Ik probeer de lat altijd hoger te leggen, zo creëren we samen merken die digitaal opvallen in de massa. Klaar om je te onderscheiden?

Niice Toni
Developer

Toni Alilovic

Als digital developer bij Niice vertaal ik de mooiste ontwerpen naadloos naar een eindproduct om trots op te zijn. Websites, webshops, webapplicaties, alle designs breng ik tot leven tot een gebruiksvriendelijk en veilig geheel.

Werkt jouw website op elke browser hetzelfde? Hebben jouw websitebezoekers de ervaring waar jij op hoopt? Passen alle functionaliteiten bij jouw wensen en komen de designs optimaal tot hun recht? Daar houd ik mij mee bezig, zodat jij je zorgeloos op jouw werk kunt richten!

Niice Mik
Developer

Mik Wijnen

Als developer bij Niice werp ik mij dagelijks op het functioneren van websites, webshops en webapplicaties. Werkt je website snel, goed en op elk apparaat? Is je webshop wel gebruiksvriendelijk? En is het aantal problemen tot een minimum beperkt?

Ik focus mij op vragen als deze, zodat jij zorgeloos verder kan met jouw werkzaamheden. Altijd met het doel om jouw websitebezoekers een geweldige ervaring te geven.

Niice Gerben
Developer

Gerben Kraayenhof

Als developer zet ik me bij Niice in om jouw website of webshops niet alleen draaiende te houden, maar optimaal te laten presteren. De rest van de tijd zit ik in de schoolbanken, om jullie straks nóg beter te kunnen helpen. Natuurlijk met uiteindelijk doel om zelf als volwaardig developer ook projecten af te ronden en jouw wensen zo vet mogelijk te realiseren!

Niice Sil
UI & UX Designer

Sil Eggink

Als UI & UX designer bij Niice zorg ik ervoor dat het gevoel dat jij wilt overbrengen en het doel dat jij wilt bereiken omgezet wordt in beeld. Beeld dat niet alleen doordacht is, maar ook de aandacht grijpt! Op basis van jouw doelen ga ik aan de slag met een gaaf design voor die gebruiksvriendelijke website die perfect aansluit op jouw organisatie, die conversiegerichte webshop of een webapplicatie voor efficiëntere werkprocessen. Ik zorg voor een design dat jouw doelgroep direct aanspreekt. Ready to rumble!?

Niice Ken
UI & UX Design en Developer

Ken Kamperman

Die website waar je mond van open valt, waar Google dolblij van wordt en waar doorontwikkeling op de lange termijn geen probleem vormt. Die goed doordachte producten wil ik neerzetten als UI & UX designer en front-end developer. Met een achtergrond in design en een flinke interesse in web ontwikkeling help ik een efficiëntere workflow te realiseren voor onze projecten, voor jou en de collega developers. Alles voor een gepolijst en kloppend resultaat. Klaar voor?

Niice Imme
Developer

Imme Maas

Websites die lekker op het oog vallen met toffe interactiviteit, daar wil natuurlijk iedereen naar kijken. In mijn bijbaan als developer bij Niice leer ik hoe ik de gaafste designs om kan zetten in een logische, schaalbare en levende website. Door fouten te maken en zelf weer op te lossen krijg ik een echte kick! Daardoor komt de realiteit om zelf als front-end developer aan de slag te gaan steeds dichterbij, zodat ook ik binnenkort de vetste websites kan bouwen.

Kaat de kantoorhond
Debiteurenbeheer

Kaat

Als chef debiteurenbeheer bij Niice speur ik dagelijks het hele kantoor door. Ik ben hier blijven hangen na mijn snuffelstage en inmiddels ben ik hier niet meer weg te denken. Ik verbind de marketeers, developers en designers met mijn sociale persoonlijkheid met gemak. Bovendien zorg ik dagelijks voor minder stress op de werkvloer, meer gezelligheid én extra beweging tijdens de wandelingen. Heb jij een afspraak met één van mijn teamleden? Dan zorg ik voor een warm welkom. Je merkt het: voor de belangrijkste taken op kantoor ben je bij mij aan het juiste adres!

Niice Lynn
Stagiair

Lynn Reimes

Tijdens mijn studie aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden, start ik een nieuw avontuur in de Achterhoek. Tijd om - na het levendige hotelleven te proeven - te groeien in iets heel anders: digitale marketing. Hospitality zit in mijn bloed. Dat ga ik bij Niice inzetten om campagnes te ontwikkelen die niet alleen effectief zijn in het bereiken van de doelgroepen, maar ook een warme en gastvrije/klantvriendelijke sfeer uitstralen!

Niice Jengo
Stagiair developer

Jengo Wiegerinck

Tijdens mijn stage als developer bij Niice houd ik mij bezig met het goed laten functioneren van websites, webshops en webapplicaties. Ik vind het leuk om mooie designs om te toveren naar een interactieve, levendige, schaalbare en optimaal presenterende website. Mijn doel is om jouw gebruikers een goede ervaring te geven op een website.

pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.