moving gradient dot moving gradient dot
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots

Zoektocht naar betrouwbare partij leidt tot duurzame samenwerking

In de textieldruk industrie is Transferpersshop.nl een begrip. Dit familiebedrijf, onder leiding van vader Hans en zoon Lars Lenselink, helpt al 30 jaar startende ondernemers en professionals (door) te groeien in de textieldruk industrie. De webshop die zij hierbij gebruikten was verouderd en daardoor niet meer betrouwbaar. De zoektocht naar een partij die het bedrijf kon helpen met het realiseren van digitaal geluk was geopend.

Transferpersshop nl x Niice

op zoek naar meer dan een nieuwe webshop

Een nieuwe webshop. Het is een tastbare wens, concreet. Toch ging de zoektocht van transferpersshop.nl, net als bij andere bedrijven, verder dan dat. Naast een stabiele, up-to-date webshop wilden zij:


  • Een samenwerking met een betrouwbare partner.

  • Een partner die meedenkt met het opzetten van doelstellingen en het aanbrengen van structuur en focus.

  • Doormeten van de funnel om te weten aan welke knoppen gedraaid moet worden om groei te realiseren.

van slechte ervaringen met vorige bureaus naar volledig vertrouwen

De webshop is voor Hans en Lars een cruciaal onderdeel van hun bedrijf. Toen hun Wordpress webshop met Woocommerce vol plugins minder betrouwbaar en stabiel werd, durfden ze geen updates meer uit te voeren uit angst voor het omvallen van de webshop. Het was tijd om de webshop uit te besteden aan een specialist. Dat gaf hen de kans zich te focussen op de ontwikkeling van hun bedrijf en assortiment. Op dat waar zij goed in zijn. Dat bracht hen in 2018 uiteindelijk bij Niice.

Door hun minder fijne ervaring met marketingbureaus bleef de opdracht eerst beperkt tot de webshop. Maar hoe langer wij in contact bleven, hoe verder het vertrouwen groeide. We werkten nauw samen met Hans en Lars en liepen zelfs mee op de werkvloer, zodat we een gevoel kregen bij het bedrijf, de processen en de handelingen achter de schermen. Hoe maken we alles samen zo efficiënt mogelijk? Samen doken we vervolgens dieper in de visie en doelen van Transferpersshop.nl.

“We hebben heel erg gestuurd op rendement. Elke euro die we erin staken, leverde een aantal euro’s op. Dan merk je wel hoe langer je samenwerkt, dat ook binnen mijn team, mijn collega’s en compagnon, het vertrouwen groeit, omdat de resultaten groeien.”


- Lars Lenselink - Transferpersshop.nl

Transfpersshop x Niice Lars
wie is transferpersshop.nl

wat zijn de doelen?

Plannen smeden en actie ondernemen, daar houden we van. Maar voor we dat doen, moeten we eerst een strategie hebben. In een strategische sessie leerden we alles over Hans, Lars en Transferpersshop.nl.

In ruim 30 jaar hebben ze een fantastisch bedrijf neergezet dat marktleider is in hun branche. Een prachtige prestatie, maar hoe houd je zo’n positie vast? Door te professionaliseren en innoveren, willen ze met Transferpersshop.nl voorop blijven lopen in de markt.

Hoe? Uitbreiding van het assortiment, processen optimaliseren, digitale (marketing)technologie en een sterk onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrent. Waar anderen in de branche zich vooral richten op massa en prijs, focust Transferpersshop.nl op de binding met de klant. Wat hebben zij echt nodig? Hoe kan Transferpersshop.nl hen helpen? Deze persoonlijke benadering zit voor dit familiebedrijf in het DNA.

quick wins binnen een volledig strategisch plan

Wat begon als een zoektocht naar een partij die de webshop onder handen nam, groeide snel uit tot meer. Zo werd tijdens de strategische sessie al gauw duidelijk dat er winst te behalen viel met online marketing. Daarom zijn we gestart met een aantal quick wins, die allemaal bijdroegen aan het strategische plan:

  • Opnieuw inrichten en optimaliseren van Google Ads: met al 51,8% meer winst met hetzelfde advertentiebudget binnen twee maanden;

  • Campagnes draaien zoals de pre-summer en Black Friday sale waar we Google Ads, social advertising, e-mailings en social media organisch inzetten om meer rendement te halen: gigantische pieken in de e-commerce;

  • Doorvoeren van diverse conversie optimalisaties (CRO), waaronder een doorontwikkeling van de checkout, waardoor er minder afhakers zijn in het bestelproces.


Ondanks de negatieve ervaringen met eerdere bureaus, begon nu het vertrouwen en enthousiasme toe te nemen. Er werd budget vrijgemaakt om online marketing verder uit te breiden en in de daaropvolgende jaren nam het rendement met tientallen procenten toe.

2021 Black Friday

Rendement van +23%

2022 Pre-Summer Sale

Rendement van +27%

Omzet +57% (t.o.v. 2021)

jan - okt 2017 vs 2022 Google Ads

Omzet van +691%

Rendement van +30%

klein beginnen en op basis van resultaten verder uitbreiden

Digitaal geluk betekent voor het bedrijf de beste online ervaring te kunnen creëren voor klanten. Doordat de huidige Wordpress webshop minder betrouwbaar en stabiel werd, was het belangrijk om de webshop zo snel mogelijk in een nieuw jasje te steken. Gekozen werd voor Craft om een maatwerk website neer te kunnen zetten, die tot in de puntjes klopt. Hierdoor is de webshop veiliger, stabieler en toekomstgerichter geworden. Waar in Wordpress de webshop minder stabiel werd door een grote hoeveelheid aan plug-ins, kan de webshop in Craft naar wens worden ingericht, waardoor het gebruik van plug-ins bijna niet meer nodig is. Dit maakt de webshop niet alleen gebruiksvriendelijker, maar ook sneller en beter beveiligd.

focus op e-commerce en kennisdeling

Transferpersshop.nl wil een kennispartner zijn en verschil maken door klanten écht te helpen. Daarom heeft de nieuwe webshop niet alleen e-commerce functionaliteiten. Je vindt er ook een kennisbank, blog en begrippenlijst. Een online training ligt in het verschiet en er wordt gewerkt aan een sterke online community met snelle social content door liike.nl.

Door kennis te delen en een community te bouwen, wordt de betrokkenheid verhoogd en keren klanten graag terug naar de webshop. En het zorgt voor betere organische vindbaarheid!

Case transferpersshop.nl x niice

live met een uitgeklede versie

We besloten live te gaan met de nieuwe webshop in een wat uitgeklede versie. Een ideaal fundament om waardevolle data te verzamelen. De webshop bleek gebruiksvriendelijker dan de vorige en sloot beter aan bij de gewenste positionering. Daarnaast was hij beter vindbaar, was er een langere bezoekduur en waren er meer conversies (verkopen) met een hogere gemiddelde orderwaarde. Een mooi startpunt, dat we vervolgens verder ontwikkelden.

  • Diverse koppelingen, met o.a. Multisafepay (betalingen), Sendcloud (automatisering verzendproces) en Mailchimp (e-mail automation).

  • Slimmere webshop, met o.a. zoekfunctionaliteiten, notificaties, een nieuwe checkout, een reseller-configuratie en staffelprijzen.

  • Overzetten van de hosting van eigen beheer naar een specialistische Craft CMS-hostingpartij.

van 2018 tot 2022

de kracht van een nieuwe webshop

Aantal bezoekers

+136,92%

Aantal organische bezoekers

+90,04%

Aantal transacties

+309,29%

Website Transferpersshop nl
Website Transferpersshop nl Kennisbank
een partnership voor de toekomst

elke dag een stap dichter bij digitaal geluk

Na een aantal goede gesprekken en bewezen resultaten, groeide het vertrouwen en werd het partnership tussen Transferpersshop.nl en Niice hechter en omvangrijker. Zo werden we uitgenodigd op een heisessie die Transferpersshop.nl organiseerde, waar we samen konden sparren over de korte- en langetermijnvisie van het bedrijf. Steeds meer en meer zijn we een strategische partner. En werken we samen aan een digitaal geluk.

“Voor Niice gaat deze samenwerking verder dan online marketing en het realiseren van een webshop. Met dit partnership zorgen we er samen voor dat Transferpersshop.nl innoveert en voorop blijft lopen. Nu en in de toekomst. Daar worden wij echt gelukkig van!”


- Bas Stortelers - Niice

pijltje-links-witCreated with Sketch.
pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
Niice Bas
Strateeg & New Business

Bas Stortelers

Ik ben elke dag op zoek naar nieuwe kansen, mogelijkheden en toekomstige trends die de digitale wereld te bieden heeft.

Benieuwd naar de kansen van de digitale wereld voor jouw organisatie? Neem gerust contact met mij op.

Niice Thijs
Strateeg & Project Manager

Thijs van der Heijden

Als digital strateeg zorg ik er bij Niice voor dat alles wat we voor jou doen op het gebied van design, development en online marketing, gebaseerd is op een doordachte strategie. Onbezonnen beginnen aan de ontwikkeling van oplossingen of online marketing, is namelijk de formule voor mislukking. Ik zorg ervoor dat onze diensten daadwerkelijk bijdragen aan jouw behoeften en doelen op de lange termijn.

Het strategisch fundament is de basis voor het realiseren van maximaal online succes!

Niice Anke
Happiness Manager

Anke Penterman

Als Happiness Manager zorg ik bij Niice voor ondersteuning op kantoor en zet ik me in voor het vitaal houden van de organisatie. Variërend van organiseren, plannen tot zorgen voor de beste werksfeer. Overzicht houden van HR activiteiten en administratieve werkzaamheden tot het ontvangen van klanten. Op naar nog meer "Happiness" op de werkvloer.

Niice Danielle
Happiness Manager

Daniëlle Starte

Als Happiness Manager probeer ik werken bij Niice elke dag fijner te maken. Niet alleen door leuke uitjes en gezellige momenten te organiseren. Ook al zijn die héél belangrijk.

Nee, vooral door te zorgen voor een efficiënte werkomgeving. Door administratie, HR-activiteiten, interne communicatie, attenties, planningen maak ik het werk van mijn collega's leuker. En dat maakt mij én klanten weer blij!

Niice Sjoerd
Digital Marketeer

Sjoerd Pijnappel

Als Team Lead Digital Marketing help ik jouw stip op de horizon te bepalen en zorg ik ervoor dat zowel het Marketing Team als jouw organisatie focus hebben. Optimaal met elkaar richting die stip werken, daardoor worden resultaten behaald en successen samen gevierd. Waar wil jij naar toe groeien? Laat het mij weten.

Niice Nick
Digital Marketeer

Nick Jansen

Als digital marketeer bij Niice zorg ik, samen met het team, ervoor dat jouw organisatie online beter zichtbaar is. Ik houd mij binnen dit team voornamelijk bezig met social advertising. Of het nu gaat om Facebook, Instagram, LinkedIn of Pinterest Ads, ik denk graag met je mee over de kansen op het gebied van social ads! Met een goed doordachte strategie en een kritische blik op de resultaten halen we zoveel mogelijk resultaat uit het gestelde budget.

Niice Emma
Copy & Content Writer

Emma van Rijn

Als copy writer help ik mooie bedrijven hun verhaal te vertellen. En dat verhaal vindbaar te maken voor iedereen die het moet lezen. Dat doe ik met teksten die je lezer raken, die hen tot fan, volger of klant maken. Teksten geschreven met jouw doel en doelgroep in het achterhoofd.

Wat de boodschap die je wil delen ook is - kort of uitgebreid, op je website of via social media - door samen te werken zetten we jouw verhaal uitgedacht, pakkend en compleet op 'papier'!

Niice Rick
Digital Marketeer

Rick Arink

Als digital marketeer bij Niice zorg ik er samen met mijn collega’s voor dat de juiste mensen jouw website of webshop vinden. Ik ben breed georiënteerd en heb kennis van verschillende disciplines binnen de online wereld. Ook blijf ik door mijn leergierige houding voortdurend op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen. Gaan we aan de hand van een doordachte strategie samen voor online succes?

Floris niice
Developer

Floris Wijgergangs

Als digital developer zorg ik er bij Niice voor dat jouw webshop, website of webapplicatie een gebruiksvriendelijk, schaalbaar en veilig geheel wordt. Welke functionaliteiten passen bij jouw wensen? Waar komen de effecten die het design tot leven laten komen? Hoe wordt alles zo gebruiksvriendelijk mogelijk, voor zowel bezoeker als gebruiker?

Op deze vragen bijt ik me vast, totdat de perfecte oplossing staat die van alle formaten schermen afspat.

Jasper Niice
Support Development

Jasper van Naarden

Vragen? Problemen? Feedback? Mij wel bellen! Als support developer bij Niice heb ik één doel: jou een geweldige beleving bezorgen als je onze klantenservice belt.

Ik ben het eerste aanspreekpunt bij uitdagingen en zorg zelf of door samen te werken met ons team voor efficiënte, effectieve oplossingen. En als je dan aan het einde echt geholpen bent? Dan ben ik blij. Succes voor ons allebei!

Niice Judith
Digital Marketeer

Judith Woordes

Als digital marketeer bij Niice zorg ik ervoor dat jouw organisatie online beter zichtbaar is! Dat doe ik met het schrijven van landingspagina’s, advertentieteksten, de juiste zoekwoorden en gerichte advertenties. Alles om jouw website of webshop meer onder de aandacht te brengen bij de juiste mensen met het juiste bericht. Heb jij een SEO, SEA of content vraagstuk? Dan spreken we elkaar vast snel!

Niice Luuk
Digital Marketeer

Luuk Vossers

Als junior online marketeer bij Niice houd ik me, samen met collega’s, bezig met online groei
voor jouw bedrijf. Dagelijks focus ik mij met name op het schrijven van content, het bijhouden van sociale media kanalen en het analyseren van
data. Niice en ik zijn een match, omdat ik bij Niice de kans krijg om mijzelf te ontwikkelen als online marketeer. Op het gebied van SEO, SEA en content marketing.

Het meedenken en realiseren van oplossingen voor jouw groei, daar krijg ik energie van!

Niice Ayla
Content strateeg

Ayla Goossens-Everink

Als content strateeg bij Niice ga ik bezig met jouw merkverhaal. Hierin zijn doel, doelgroep én boodschap enorm belangrijk. Ik krijg veel energie van het uitwerken van een goede contentstrategie en klim graag in de pen (of het toetsenbord 😉) om mooie verhalen om te zetten in blogs, e-books, landingspagina’s, whitepapers en meer! Een goede planning hierbij vind ik erg belangrijk.

Dus: wat is het verhaal dat jij graag wil delen?

Niice Sander
Digital marketeer

Sander Huting

Hoe kunnen we jouw helpen om je bedrijfsdoelen te behalen? Als digital marketeer ben ik constant opzoek naar online (groei-)kansen voor onze klanten. Mijn focus ligt op het genereren van leads en het verbinden van ondernemers zoals jij met hun doelgroep. Met natuurlijk als doel dat jij jouw bedrijf kan uitbreiden!

Niice Tim
Product Owner

Tim Geerdinck

Als Product Owner ben ik de schakel tussen business en techniek. Jouw wensen help ik vertalen naar oplossingen die wij met onze webteams realiseren.

Uiteraard hoort daar een juiste communicatie, begeleiding en vooruitkijkende blik bij; vanuit mij en vanuit jou! Samenwerken is voor mij cruciaal. Zullen wij beginnen?

Niice Jorn
Developer

Jorn Wildenbeest

Binnen Niice heb ik, als digital developer, de belangrijke taak om jouw website, webshop of webapplicatie in topconditie te brengen en te houden. De ontwerpen van onze designers zet ik om in een goed functionerend, gebruiksvriendelijke en veilig geheel.

Hoe kunnen we jouw websitebezoekers de juiste ervaring geven? Werkt jouw webshop op elke browser en op elk apparaat? Wordt het aantal problemen tot een minimum beperkt en snel opgelost? Samen met de andere developers bijt ik mij hierop vast, zodat jij zorgeloos door kunt!

Niice Mike
Digital designer & No-code specialist

Mike Dusseldorp

Elke dag werk ik als designer en no-code specialist voor en aan merken die zich willen onderscheiden met top-notch design, innoverende no-code oplossingen & award winning websites.

Ik probeer de lat altijd hoger te leggen, zo creëren we samen merken die digitaal opvallen in de massa. Klaar om je te onderscheiden?

Niice Toni
Developer

Toni Alilovic

Als digital developer bij Niice vertaal ik de mooiste ontwerpen naadloos naar een eindproduct om trots op te zijn. Websites, webshops, webapplicaties, alle designs breng ik tot leven tot een gebruiksvriendelijk en veilig geheel.

Werkt jouw website op elke browser hetzelfde? Hebben jouw websitebezoekers de ervaring waar jij op hoopt? Passen alle functionaliteiten bij jouw wensen en komen de designs optimaal tot hun recht? Daar houd ik mij mee bezig, zodat jij je zorgeloos op jouw werk kunt richten!

Niice Mik
Developer

Mik Wijnen

Als developer bij Niice werp ik mij dagelijks op het functioneren van websites, webshops en webapplicaties. Werkt je website snel, goed en op elk apparaat? Is je webshop wel gebruiksvriendelijk? En is het aantal problemen tot een minimum beperkt?

Ik focus mij op vragen als deze, zodat jij zorgeloos verder kan met jouw werkzaamheden. Altijd met het doel om jouw websitebezoekers een geweldige ervaring te geven.

Niice Gerben
Developer

Gerben Kraayenhof

Als developer zet ik me bij Niice in om jouw website of webshops niet alleen draaiende te houden, maar optimaal te laten presteren. De rest van de tijd zit ik in de schoolbanken, om jullie straks nóg beter te kunnen helpen. Natuurlijk met uiteindelijk doel om zelf als volwaardig developer ook projecten af te ronden en jouw wensen zo vet mogelijk te realiseren!

Niice Sil
UI & UX Designer

Sil Eggink

Als UI & UX designer bij Niice zorg ik ervoor dat het gevoel dat jij wilt overbrengen en het doel dat jij wilt bereiken omgezet wordt in beeld. Beeld dat niet alleen doordacht is, maar ook de aandacht grijpt! Op basis van jouw doelen ga ik aan de slag met een gaaf design voor die gebruiksvriendelijke website die perfect aansluit op jouw organisatie, die conversiegerichte webshop of een webapplicatie voor efficiëntere werkprocessen. Ik zorg voor een design dat jouw doelgroep direct aanspreekt. Ready to rumble!?

Niice Ken
UI & UX Design en Developer

Ken Kamperman

Die website waar je mond van open valt, waar Google dolblij van wordt en waar doorontwikkeling op de lange termijn geen probleem vormt. Die goed doordachte producten wil ik neerzetten als UI & UX designer en front-end developer. Met een achtergrond in design en een flinke interesse in web ontwikkeling help ik een efficiëntere workflow te realiseren voor onze projecten, voor jou en de collega developers. Alles voor een gepolijst en kloppend resultaat. Klaar voor?

Niice Imme
Developer

Imme Maas

Websites die lekker op het oog vallen met toffe interactiviteit, daar wil natuurlijk iedereen naar kijken. In mijn bijbaan als developer bij Niice leer ik hoe ik de gaafste designs om kan zetten in een logische, schaalbare en levende website. Door fouten te maken en zelf weer op te lossen krijg ik een echte kick! Daardoor komt de realiteit om zelf als front-end developer aan de slag te gaan steeds dichterbij, zodat ook ik binnenkort de vetste websites kan bouwen.

Kaat de kantoorhond
Debiteurenbeheer

Kaat

Als chef debiteurenbeheer bij Niice speur ik dagelijks het hele kantoor door. Ik ben hier blijven hangen na mijn snuffelstage en inmiddels ben ik hier niet meer weg te denken. Ik verbind de marketeers, developers en designers met mijn sociale persoonlijkheid met gemak. Bovendien zorg ik dagelijks voor minder stress op de werkvloer, meer gezelligheid én extra beweging tijdens de wandelingen. Heb jij een afspraak met één van mijn teamleden? Dan zorg ik voor een warm welkom. Je merkt het: voor de belangrijkste taken op kantoor ben je bij mij aan het juiste adres!

Niice Lynn
Stagiair

Lynn Reimes

Tijdens mijn studie aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden, start ik een nieuw avontuur in de Achterhoek. Tijd om - na het levendige hotelleven te proeven - te groeien in iets heel anders: digitale marketing. Hospitality zit in mijn bloed. Dat ga ik bij Niice inzetten om campagnes te ontwikkelen die niet alleen effectief zijn in het bereiken van de doelgroepen, maar ook een warme en gastvrije/klantvriendelijke sfeer uitstralen!

Niice Jengo
Developer

Jengo Wiegerinck

Als developer bij Niice houd ik mij bezig met het goed laten functioneren van websites, webshops en webapplicaties. Ik vind het leuk om mooie designs om te toveren naar een interactieve, levendige, schaalbare en optimaal presenterende website. Mijn doel is om jouw gebruikers een goede ervaring te geven op een website.

pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.