Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.
Contentcreatie

Op basis van een doordachte contentstrategie gaan we samen aan de slag met het creëren van de content die jouw ideale klant zal inspireren en helpen bij zijn of haar uitdagingen. Met de thought leadership en hulpvaardigheid die jij online laat zien, zal je meer relevante klanten aantrekken. Onze copywriters, fotografen, videospecialisten en designers maken content voor alle fasen van de customer journey, in verschillende vormen en voor diverse online kanalen. Denk aan websiteteksten, blogs, socialmedia-content en e-mailings.

Contentplanning

Uit de contentstrategie komen diverse plannen rollen om effectief met content aan de slag te gaan. Voor zowel je website als je socialmedia-kanalen. Denk daarbij aan blogs, maar ook aan posts voor je socialmedia-kanalen, zoals Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en/of Snapchat.

Met al die content voor al die kanalen, kan soms het overzicht zoekraken. Is de tekst voor die Instagram-post al klaar en is daar al beeld bij gemaakt? Wanneer moet die post online? En die ene blog, is die al klaar en wanneer wordt die geplaatst? Het overzicht behoud je met een goede contentplanning. Daarin vind je precies welke content voor welk kanaal op welke dag geplaatst wordt. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er wanneer geplaatst wordt, kun je in de gaten houden of de strategie nog naar wens uitgevoerd wordt en kun je daar ook intern nog op anticiperen.

Websiteteksten

Goede websiteteksten verkopen niet wat jij te bieden hebt, maar helpen jouw doelgroep bij het oplossen van een uitdaging of probleem. Weet jij hen goed te helpen en te inspireren met de content op je website, dan zal de kans groter zijn dat zij overgaan tot actie en klant worden.

Naast het feit dat jouw teksten foutloos, consistent en lekker leesbaar moeten zijn, is nog een ander punt van enorm belang: de vindbaarheid van je website. Zoekmachines vinden de inhoud van jouw website enorm belangrijk. Wanneer jouw content als relevant wordt beschouwd voor de bezoekers, dan zal je hoger eindigen in de ranking. Het is daarom belangrijk om goed zoekwoordonderzoek te doen naar de termen waarop jouw doelgroep zoekt. Zorg ervoor dat zo’n relevante zoekterm ook daadwerkelijk aansluit bij de content die je aanbiedt op de betreffende webpagina, zodat de bezoeker ook vindt wat hij zocht. Als dat niet zo is, zullen zoekmachines je straffen.

Er komt nogal wat kijken bij het schrijven van relevante websiteteksten die bijdragen aan de kwaliteit, vindbaarheid en relevantie van je website. Onze copywriters en SEO-specialisten helpen je daar graag bij.

Content voor social media

Content maken voor social media is nogal complex. Er zijn veel socialmedia-kanalen, zoals Instagram, Facebook, Snapchat, Pinterest en Twitter. Op al die kanalen zijn verschillende doelgroepen met verschillende voorkeuren aanwezig. Bovendien is het ene sociale medium gefocust op beeld, terwijl je op de ander meer met tekst en hyperlinks kunt werken. Hoe spreek je de juiste doelgroep aan, op het juiste kanaal en met de juiste content?

Het creëren van de diverse soorten content voor je socialmedia-kanalen kun je aan ons overlaten. Samen bepalen we wat je wilt communiceren en voor welke doelgroepen. Wij maken daar daadkrachtige, aantrekkelijke en opvallende posts van voor ieder online kanaal. We bieden dat op jouw socialmedia-kanalen aan, organisch (dus onbetaald) of via advertenties. Wat jij wilt! Onze copywriters, designers, fotografen en videospecialisten werken samen aan de tofste content die past bij jouw organisatie, zodat jij online voor de juiste doelgroep maximaal zichtbaar bent.

E-mailings

Een krachtige manier om mensen te benaderen, is nog steeds in hun inbox. Met e-mailings bereik je echter alleen resultaat als ze relevant, krachtig, persoonlijk en visueel aantrekkelijk zijn op alle schermformaten. En dat is nou net waar wij sterk in zijn!

Onze copywriters en designers maken die coole mailing op maat voor jouw organisatie, vol met content die daadwerkelijk interessant is voor jouw ontvangers en die goed leesbaar is op ieder soort apparaat. Een speciale kerstmailing? Sinterklaasactie? Uitnodiging? Of een complete e-mailcampagne? Met een mooi design, relevante content en persoonlijke benadering zorgen we ervoor dat jij er maximaal resultaat mee behaalt.

Fotografie

Eén blik op jouw website, blogpagina, e-mailing, socialmedia-post of nieuwsbrief kan iemand ertoe zetten om te blijven hangen en je content te bekijken, maar kan iemand er ook toe zetten om direct weg te klikken. We beslissen op basis van scangedrag en een split second of we content interessant vinden of niet. En in die split second hebben we echt nog geen teksten gelezen. Kortom: beeld is ontzettend belangrijk!

Denk jij goed na over welk beeld je gebruikt op jouw website, webshop, in je mailings of op je socialmedia-kanalen? Spreekt dat wel de doelgroep aan die jij wil bereiken? Past het beeld wel bij je organisatie en je imago? Onze fotografen maken die aantrekkelijke beelden die ervoor zorgen dat jouw doelgroep stopt met scrollen of klikken en graag blijft hangen bij jouw content.

Video

Vraag je mensen of zij liever een tekst lezen of video kijken, dan slaat de balans ondertussen toch echt door naar dat tweede. Video’s zijn razend populair en het is dus ook een enorme kans voor bedrijven om hiermee aan de slag te gaan. Het is de perfecte manier om een sfeer te creëren, persoonlijkheid te tonen en een boodschap kort en bondig over te brengen. Bovendien plaats je de gemaakte video’s tegenwoordig ontzettend simpel op je website en socialmedia-kanalen. Ben je met je video’s actief op YouTube, dan is dat ook nog eens erg goed voor je vindbaarheid.

Het maken van een goede video is echter altijd nog een vak. De juiste compositie, juiste sfeer, aandacht voor detail: het zijn zaken die een video kunnen maken of breken. Onze videospecialisten snappen dat en helpen je graag bij het creëren van die perfecte video. Een sfeervideo, referentieverhaal, interview of korte impressie van een evenement: wij leggen het vast en maken er een gaaf eindproduct van.