Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.
Van super breed naar super concreet met het OKR Framework

Wat is jouw stip op de horizon? Waar wil jij met jouw bedrijf over een aantal jaar zijn en hoe werk je daar naartoe? Als je schiet met hagel kom je er niet. Eén ultiem doel vraagt om een aanpak met focus. Maar hoe doe je dat dan?

Je raadt het al: met het OKR Framework. Gebaseerd op een framework dat Intel® introduceerde en aan Google’s successen bijdraagt. En hier te downloaden!

Zit jouw organisatie ook met deze problemen?

Je herkent het vast wel:

  • Binnen je organisatie moet standaard veel werk verzet worden. Er ligt een grote berg met goede ideeën klaar om ‘ooit’ op te pakken, maar niemand weet wat ze kunnen doen en hoe ze moeten beginnen;

  • Er is totaal geen focus binnen je organisatie of team. Geen duidelijk, concreet doel betekent, geen duidelijk beeld van wat gedaan moet worden. En dus geen behaalde doelen.

Met een OKR framework, zoals ons eigen framework, zijn deze problemen verleden tijd. Het zorgt voor focus én succes. Daardoor kunnen jij en je team concreet werken aan de route naar de gestelde doelstellingen.

OKR sfeer img1
OKR sfeer img2

Het grootste voordeel van een OKR Framework

Focus, focus en nog eens focus. We zeiden het al en blijven het ook hier zeggen. Door te focussen op dat ultieme doel weet de hele organisatie of je hele team waar ze naartoe werken. En hoewel die focus zo belangrijk is, is dat niet alles waar het OKR framework goed voor is. Iedereen zit na het doorvoeren op één lijn, weet ook van de ander waar aan gewerkt wordt en is betrokken. Bovendien zijn de successen duidelijk meetbaar. En dat levert een algeheel (gevoel van) succes op!

OKR round img
Ontdek hoe jij dit framework inzet

Download het gratis e-book!

Ben jij klaar om te focussen en eindelijk gericht naar dat ultieme doel toe te werken? Download dit e-book over ons eigen OKR Framework en ervaar zelf de voordelen. Heb je liever dat wij je helpen dit framework te implementeren? Dan helpen we natuurlijk graag!

Bij het versturen van je gegevens ga je automatisch akkoord met ons Privacybeleid