Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.
Websites

Als onze designers één ding kunnen, dan is het wel een supertof webdesign maken dat perfect past bij jouw organisatie en je doelgroep. Maar daarna moet het nog omgezet worden naar een gebruiksvriendelijke, snelle en interactieve website, die met behulp van SEO-optimalisatie goed gevonden wordt en er perfect uitziet op ieder soort scherm. Misschien wil je zelfs een meertalige website, die vanuit verschillende landen even snel benaderbaar is. En dat zijn de vereisten waarvoor onze developers komen binnenvliegen!

Een eerste indruk maak je niet ongedaan

Komt een bezoeker op je website, maar laadt het geheel niet goed en ziet het er nogal statisch uit? Dan zit de kans er dik in dat hij afhaakt. Je wil dat de bezoeker geboeid wordt door wat er gebeurt wanneer de pagina opent. Je website moet een ervaring bieden, een complete beleving. Onze developers zorgen voor die finishing touch op het design, met interactieve effecten, zodat je bezoeker die ervaring beleeft. Uiteraard zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast maken we de ervaring zo gemakkelijk mogelijk, door bijvoorbeeld de bezoeker te helpen bij het vinden van waar hij naar op zoek is. We gebruiken slimme zoekmogelijkheden van onder andere Algolia, waarin zoektermen automatisch aangevuld worden, en filters om de bezoeker zo snel mogelijk op de plek te krijgen waar hij wil zijn.

Het is echter niet alleen belangrijk dat je bezoeker een fijne gebruikerservaring heeft. Jouw website moet namelijk voor jou ook gebruiksvriendelijk te beheren zijn. We bieden daarom onder andere een Content Management Systeem van Craft, waarin content eenvoudig gevuld kan worden en je altijd een live preview kunt zien voordat je publiceert. En heb je bepaalde content al ergens gepubliceerd, maar heb je het nog een keer nodig? Dan kun je het eenvoudig hergebruiken op een andere pagina. Daarnaast zorgen we ervoor dat je website stabiel, snel, veilig, schaalbaar en geïntegreerd is met de juiste tools, zodat je klaar bent voor alles wat de toekomst je nog gaat brengen.

Transfersshop pre summer sale online marketing 1