Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.
Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Zoekmachines, zoals Google, kunnen jouw website of webshop waardevol vinden of nutteloos. Op basis daarvan bepalen ze waar je komt te staan in de zoekresultaten: hoog en op pagina 1, of laag en op een pagina waar nooit een levende ziel zal komen. Maar wist je dat jij dit kunt beïnvloeden?

De basis is content, want die moet relevant zijn voor de potentiële websitebezoeker. De zoekwoorden waarop jij gevonden wordt, moeten relevant zijn bij de content die jij aanbiedt. Daarnaast zijn er andere aspecten waarop de zoekmachines jou scoren, zoals het gebruik van headings, de laadtijd, gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en mobielvriendelijkheid van je website.

Wij weten precies waar je op moeten letten om organisch, dus zonder advertentiebudget, hoger te scoren in zoekmachines. Vooral Google verandert nogal eens wat in zijn algoritmes en strategie, dus we maken er een sport van om daarin actueel te blijven. Alle nieuwe kennis passen we toe voor onze klanten, zodat we maximaal online resultaat bereiken. Voor je bestaande webshop of website kunnen we een SEO-rapportage maken, zodat je weet waar voor jou de inhoudelijke en technische verbeterpunten liggen. Daarnaast kunnen we een zoekwoordenonderzoek doen, zodat je precies weet op welke termen jouw doelgroep zoekt en of het voor jou relevant en haalbaar is om je te focussen op die termen. Maken wij een nieuwe webshop of website voor je? Dan zorgen we er uiteraard voor dat deze er helemaal klaar voor is om maximaal te scoren in de zoekmachines!