Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.
Professionalisering online en offline voor KSO Logistics

Van koeriersdienst naar totale logistieke dienstverlener. KSO Logistics voert haar professionalisering en ambities door op online gebied met onze hulp. Hoe wij dit samen bereikten? Dat lees je in deze case!

Totale logistieke dienstverlener

KSO Logistics B.V.

KSO Logistics B.V. is een regionaal koeriers- en transportbedrijf. Het jonge, dynamische bedrijf, eerder bekend onder de naam Koeriers Service Oost, richt zich op pakket- en palletdistributie, op- en overslag en koeriersdiensten. Denk bijvoorbeeld aan pakketjes die op de dag van bestelling worden bezorgd, internationaal transport en 24-uurs zendingen. KSO stelt haar klanten centraal en weet ze volledig te ontzorgen.

De totale logistieke dienstverlener denkt in oplossingen, stelt de klant centraal en weet hen volledig te ontzorgen; nee is geen optie. Bekend om haar geleverde kwaliteit, flexibiliteit en positieve werknemers is KSO een bedrijf waar je van op aan kan. Ga je voor kwaliteit? Dan ben je bij KSO Logistics aan het juiste adres.

Aan de slag!

Een gloednieuwe website

De ambities en het niveau van professionaliteit bij KSO Logistics lagen al hoog, tijd om ook online te professionaliseren. Tijd voor een nieuwe website! Niice ging aan de slag en niet zonder resultaat. De nieuwe website past bij de positionering, profilering en uitstraling van KSO Logistics. Met nieuwe foto’s, gemaakt door Barbara Trienen, komt het persoonlijke gevoel van het bedrijf op de website terug.

KSOLogistics 1
KSOLogistics 2
KSOLogistics 3
KSOLogistics 4
KSOLogistics 5
KSOLogistics 6
KSOLogistics 8
KSOLogistics 7
Zichtbaar & conversiegericht

Stappen zetten

Niet alleen is KSO Logistics nu weer goed zichtbaar voor de bestaande doelgroep, het bedrijf is online een stuk beter vindbaar en de website conversiegericht. Doordat wij tegelijkertijd met online marketing aan de slag mochten, ontstond een gouden duo op online gebied en kunnen flinke stappen gezet worden!

KSO Logistics homepage
Jij ook toe aan online groei?

Wij denken mee

Samen kijken naar jouw webshop, website, webapp of in jouw digitale strategie duiken? Geen probleem! We komen graag bij je langs, maar kunnen ook een videocall met je houden! Doe je dit liever, dan kun je via onderstaande link direct een moment inplannen bij onze strateeg Bas. In een uur kun je hem dan vragen stellen, je plannen vertellen of sparren om een passend advies als resultaat mee te krijgen. Volledig vrijblijvend natuurlijk, dus je zit nergens aan vast!

Via onderstaande linkje plan je direct iets in zijn agenda:

niice online videobellen