moving gradient dot moving gradient dot
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
sluiten
moving gradient dot moving gradient dot

Online marketing voor Covadis leidt tot meer!

Covadis is gek op mooie bedrijven met ambities en is altijd op zoek naar de mooiste, uitdagende projecten. Je begrijpt natuurlijk dat wij dachten: 'match made in heaven!' toen zij bij ons aanklopten om hen te helpen met online groei. Samen gingen we ervoor en we zagen al snel resultaat! Dat leidde tot meer... Je leest het in deze case!

IMG 9729 Covadis April2021 BTR min
Software op maat

Covadis

Covadis is gespecialiseerd in software op maat. In de afgelopen 16 jaar heeft Covadis zich ontwikkeld tot een softwarepartij die haar medewerkers voorop stelt. Elke opdracht wordt door een specialistisch team aangepakt met een hoog kennisniveau, bestaande uit unieke mensen met elk een eigen kracht. Op die manier creëert Covadis maatwerk software die naadloos aansluit op de bestaande bedrijfsprocessen van opdrachtgevers en kunnen ze organisaties efficiënt ondersteunen.

Schermafbeelding 2021 08 13 om 14 55 24
Schermafbeelding 2021 08 13 om 14 55 10
Tijd voor verandering

De vraag

Covadis klopte bij ons aan met de vraag of wij hen konden helpen online groei te realiseren. Een nieuwe website had voor hen geen prioriteit, dus wij zijn direct met online marketing gestart. Ondersteuning bij het schrijven van cases, blogs en whitepapers, social content en advertising, met een frisse start en gestructureerde inzet werd online groei al snel realiteit. En die positieve resultaten wekten natuurlijk vertrouwen!

Het was tijd om ook de website aan te pakken. De oude website sloot niet meer aan bij de huidige ambities, structuur en positionering van Covadis. Dat maakte het lastig om deze waarden en ideeën duidelijk over te brengen aan klanten en bezoekers. Ook bood de website geen solide basis voor doorontwikkeling en was sprake van een aantal technische beperkingen. Kortom: het was tijd voor een nieuwe website.

Covadis livegang2
Hernieuwde focus & vindbaarheid

De nieuwe website

Met het doel om de meerwaarde van Covadis duidelijk te maken aan websitebezoekers en tegelijkertijd potentiële klanten aan te spreken op basis van hun behoeften gingen we aan de slag. Met het ontwikkelen van de nieuwe website hebben we direct een nieuwe structuur geïmplementeerd. Deze is logischer voor bezoekers en draagt bovendien bij aan de vindbaarheid van de website. Als kers op de taart hebben we de fotografie voor de nieuwe website laten schieten door Barbara Trienen. Dankzij al deze veranderingen is het DNA van Covadis nu in één oogopslag duidelijk voor websitebezoekers!

een sfeerimpressie

Nieuwe website Covadis
Covadis website 1
IMG 9220 Covadis April2021 BTR min
IMG 9720 Covadis April2021 BTR min
IMG 9056 Covadis April2021 BTR min
IMG 8944 Covadis April2021 BTR min
IMG 8896 Covadis April2021 BTR min
Samen werken we aan jouw digitale aanwezigheid

Plan een videocall

Heb jij nou ook een brandend vraagstuk, een toffe uitdaging of een geweldig idee? Wij gaan graag met je om tafel om de mogelijkheden te bespreken en te sparren. Bel of mail ons gewoon even, dan komen we snel op je terug!

Plan jij liever eerst een videocall in met onze strateeg Bas? Dat kan! Kies via de button hieronder een moment om een uur lang met Bas in overleg te gaan, met als resultaat een passend advies. Zonder ergens aan vast te zitten! Twijfel? Gewoon doen.

niice online videobellen
pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.