moving gradient dot moving gradient dot
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
sluiten
moving gradient dot moving gradient dot

Partijgroothandel.nl

Nieuwe meertalige webshop gekoppeld aan MyBusiness voor Partijgroothandel.nl

Partijgroothandel pand buiten
Showroom & webshop

Partijgroothandel.nl

Stap je het 9.200 m2 grote magazijn van Partijgroothandel.nl binnen, dan torenen de volgepakte pallets zover als je kunt kijken boven je uit. Partijgroothandel.nl is een jong en dynamisch bedrijf uit de Achterhoek en richt zich op de inkoop en verkoop van grote partijen handelsgoederen. De producten die zij aan ondernemers verkopen zijn zeer gevarieerd: van huishoudelijke artikelen, decoratiemateriaal en bouwmateriaal tot zelfs levensmiddelen. Je vindt het allemaal in het magazijn én in de webshop!

De webshop die partijgroothandel.nl al had was in een grijs verleden door ons gemaakt. Na een aantal jaar goed dienst gedaan te hebben werd de webshop, die draaide op een Magento omgeving, niet meer goed ondersteund. Een mooi moment om een nieuwe start te maken met een nieuwe website, uiteraard door ons gerealiseerd!

Snelheid en overzicht

Een nieuwe webshop

Partijgroothandel.nl koopt grote partijen handelsgoederen in, om deze vervolgens aan ondernemers te verkopen. Dit betekent dat ze te maken hebben met een erg vluchtige voorraad. Lastig, aangezien binnen webshops normaal gesproken gezorgd kan worden dat bepaalde producten goed geïndexeerd worden. In dit geval kan het voorkomen dat producten maar een week online staan voor ze uitverkocht zijn en nieuwe producten in de webshop komen. Dat vraagt dus om een andere aanpak. De webshop is daarom gestructureerd op merken, categorieën en acties. Dit komt niet alleen de vindbaarheid ten goede, maar ook de gebruiksvriendelijkheid. Met behulp van filter-opties en een zoekfunctie die automatisch zoekopdrachten aanvult, is alles zo gebruiksvriendelijk mogelijk ingericht voor de bezoeker.

In de nieuwe webshops wordt weinig gebruik gemaakt van sfeerbeelden en header afbeeldingen. Klanten die op de site komen willen snel de producten kunnen zien, dus de webshop is to-the-point en overzichtelijk vormgegeven. Bij alle producten is in één oogopslag te zien hoe het product eruit ziet en hoeveel ervan op voorraad is. Daarbij wordt veel met staffelkortingen gewerkt en is per product informatie te vinden over staffels en de verpakkingsmogelijkheden (per doos, aantal dozen per pallet, etc.). Via de handelsalert kunnen ondernemers aangeven meldingen te krijgen van nieuwe handel binnen hun favoriete categorieën en ook de helpdesk en contactopties zijn prominent aanwezig op elke pagina.

Partijgroothandel
Meertalig en MyBusiness

Focus op techniek

Het grootste onderdeel van deze webshop is techniek geweest. De webshop is meertalig, naast Nederlands is de shop vertaald naar Duits en Engels. Ook is is een Google Translate functie toegevoegd. De webshop van partijgroothandel.nl is gekoppeld met MyBusiness. Inkoop, voorraad- en artikelbeheer, verkoop, alles wordt hierin georganiseerd. Partijgroothandel.nl hoeft dus alleen de producten in te vullen en dat systeem, waarna het automatisch in de webshop terecht komt. Het spreekt voor zich dat MyBusiness naadloos aan moet sluiten met de webshop. Daarbij is op de site een aanmeldfunctie voor ondernemers te vinden, zodat de webshop enkel relevant en bruikbaar is voor ondernemers. Alleen na het inloggen kunnen bezoekers de prijzen van de producten bekijken.

Neem vrijblijvend contact op

Klaar voor groei?

Ben jij toe aan een nieuwe webshop, website of wil je andere digitale stappen zetten? Bel of mail ons dan om een fysieke afspraak in te plannen of plan via onderstaande link een vrijblijvende videocall in met Bas! In een uurtje bespreken jullie dan de mogelijkheden om tot een passend advies te komen, zonder dat je hier aan vast zit!

Via onderstaande link plan je gemakkelijk een uur met onze strateeg Bas in.

niice online videobellen
pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.