Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.
Verhuisbericht. Samen groeien we verder!

We hebben iets leuks te melden, we zijn verhuisd! 'Alles gebeurt in het westen' horen we vaak. Voor ons een reden om eens verder te kijken en uit te vliegen. Het resultaat? Een nieuw kantoor, meer richting het westen. 100 meter verderop, om precies te zijn! Waarom zou je naar het westen gaan als er genoeg talent en toffe bedrijven uit de Achterhoek komen?

auteur-iconCreated with Sketch. Bas kalender-iconCreated with Sketch. 14 jul. 2017 leestijd-iconCreated with Sketch. 4 Minuten
strategie

De volgende stap!

Afgelopen jaar zijn we flink geprofessionaliseerd. Na een periode van veel leuke projecten en mooie klanten, waren we toe aan de volgende stap. Daar kan een passend kantoor natuurlijk niet bij ontbreken. We merkten dat er teveel afleiding was door onder andere de akoestiek. Het klimaat was voor 6 hardwerkende helden ook niet helemaal je-van-het. De klanten worden groter en de projecten uitdagender. Daar hoort ook een goede vergader / brainstorm-ruimte bij! We hebben onze spullen ingepakt en de plek waar we mooie stappen hebben gemaakt, verlaten (ons oude kantoor in het ondernemerscentrum aan de Lepelstraat is nu te huur)!

De aanhangwagen werd ingeladen en 100 meter verderop weer uitgeladen. Na 4 keer laden en door de straat duwen, waren we daar: onze nieuwe thuisbasis, hét nieuwe kantoor voor de komende periode. Ons nieuwe adres is Ziekenhuisstraat 1 in Groenlo (voormalig Solar Sell).

Bing shopping vs google shopping

't PrincenQuartier, zoals het prachtige pand genoemd wordt, ligt aan de rand van het centrum. Nog binnen de gracht. We kijken er zelfs op uit! Het pand is in 2013 gebouwd en van alle gemakken voorzien. We zijn zelfs nog maatschappelijker verantwoord aan het ondernemen door de zonnepanelen op het dak!

Met een professionele uitstraling en meer ruimte hebben we nog meer creativiteit voor gave digitale projecten! Met meer ruimte voor brainstormsessies, vergaderingen, trainingen en werkplekken, kunnen we nog harder en geconcentreerder werken aan resultaat voor onze klanten.

Bestaande klanten retentie marketing 1

Wil jij groeien op online gebied?

Terwijl we al heerlijk aan het werk zijn vanuit het nieuwe kantoor, zet onze interieurarchitect binnenkort de laatste puntjes op de i. Een fris, creatief en ruimtelijk kantoor waar we de komende periode lekker aan de slag kunnen.

Benieuwd naar ons nieuwe kantoor? Of wil je sparren / bijgepraat worden over de laatste online marketing trends rondom één van onze specialisaties?

Denk bijvoorbeeld aan (lokale) vindbaarheid, Google Ads (adverteren in Google) of Social Advertising via Facebook, Instagram en/of LinkedIn. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een full-service Digital Marketing Bureau, waarbij we je op alle vlakken kunnen ondersteunen. Een nieuwe website of bedrijfsvideo, wij regelen het voor je!

PS. we hebben de parkeerplaats al voor je gereserveerd!

Pakreerplek niice digital marketing groenlo achterhoek
Kijkje achter de schermen

Bekijk ons nieuwe kantoor

Wij hebben ontzettend veel zin om samen met onze klanten te knallen aan mooie projecten en online resultaat!

Hieronder een kleine impressie van het nieuwe kantoor.

Kantoor digitale marketing groenlo
Online marketing bureau winterswijk
mobielvriendelijke websites Google
Online marketing bureau winterswijk
Kantoor Niice Digital Marketing
Search Console analyse
1
6