moving gradient dot moving gradient dot
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
sluiten
moving gradient dot moving gradient dot

Stage lopen bij Niice; zo beleven Furkan en Pim het!

Nick - Sep 25, 2017 - 2 Minuten
Pim furkan niice online marketing

Pim’s functie als online marketeer

Ik ben Pim Westervoorde, 3e jaars student Communicatiewetenschap en sinds begin september stagiair bij Niice. Ik versterk het team als online marketing stagiair.

Als online marketing stagiair houd ik mij persoonlijk bezig met digitale strategie en digitale marketing. Zo denk ik - met mijn eigen opgedane ervaringen - mee aan toffe ideeën en campagnes. Hierbij ligt de strategie aan de basis van online succes.

Daar blijft het niet bij; wanneer de campagne van de grond is, begint de volgende fase. Ik analyseer online resultaten en optimaliseer deze. Alles om een zo hoog mogelijk online rendement te behalen. De afgelopen weken heb ik zo al veel ervaring opgedaan met Google Ads, Analytics en vele andere tools.

Ik vind het tof om daadwerkelijk te kunnen zien hoe een bepaalde strategie tot een goed online rendement leidt. De bepaalde strategieën en ideeën die hiervan aan de basis liggen, trekken mijn interesse enorm. Ik hoop dat ik tijdens mijn stage mijn geleerde theorie echt in praktijk kan brengen. Ik vind namelijk dat er een groot verschil zit tussen theorie en het werkveld. Tijdens dit half jaar hoop ik mij zo te ontwikkelen, dat ik niet enkel de theoretische kijk heb, maar vooral deze kijk in de praktijk kan gebruiken.

Het toffe aan Niice vind ik dat het echt gaat om samenwerken. Niet alleen de collega’s onderling, maar juist ook het samenwerken met de klant. “Samen groeien” is iets wat vaak gezegd wordt. Dat proef ik ook echt. Een strakke professionele aanpak, met de passende luchtigheid en met een plek voor eigen inbreng.

Hard werken wordt op momenten afgewisseld met ontspanning. Kleine dolletjes, een gezellige vrijdagmiddagborrel en een lekkere lunch tussen de middag; ook dat is Niice! Een super toffe stage dus, met een erg relaxte sfeer. Gelukkig is mijn stageperiode nog niet afgelopen en heb ik nog genoeg tijd om mooie ervaringen rijker te worden!

Oja, en deze week heb ik mijn Google Ads examen gehaald. Het eerste doel kunnen we dus al afstrepen!

Pim furkan niice online marketing

Furkan’s functie als UX/UI designer

Ik ben Furkan, derdejaars student van de Hogeschool Arnhem Nijmegen. De opleiding die ik volg is Communicatie Multimedia en Design. Met deze opleiding wil ik groeien tot een UX/UI designer.

Als UX/UI designer vind ik het leuk en streef ik ernaar om gebruiksvriendelijke ontwerpen te maken. De ontwerpen moeten betekenisvol zijn en een aangename gebruikerservaring hebben voor gebruikers. Mijn kennis en ervaring ga ik verder verdiepen binnen mijn stage bij Niice. Ik werk hier in een multidisciplinair team waar ik veel van kan leren en waar ieders mening van belang is. En belangrijker nog; er wordt gewerkt vanuit een strategie. Dit zorgt dat er doelmatig gewerkt wordt.

In mijn eerste week heb ik al veel mogen doen. Zo heb ik een rol mogen spelen in een design sprint. Binnen deze sprint heb ik vele werkzaamheden gedaan zoals brainstormen om ideeën te genereren, oplossingen schetsen en het visualiseren hiervan. De ideeën zijn vervolgens samengevoegd om tot een goed concept te komen. Maar in hoeverre voldoet het concept aan de eisen? Daarvoor hebben we gebruikerstesten gemaakt. Een test voorbereiden vergt veel tijd en energie, maar daar is de beloning ook voor; waardevolle feedback en mooie resultaten! Voor mij was dit een goede ervaring en erg interessant. Ik hou ervan om resultaatgericht te werken, dat maakt het werken leuker.

In mijn stageperiode hoop ik natuurlijk veel te leren bij Niice. Zo wil ik leren om vanuit een strategie oplossingen te bedenken en deze uit te werken tot een mooi en gebruiksvriendelijke ontwerp. Gelukkig hebben we nog genoeg weken te gaan!

Ook stage lopen bij Niice?

Klinkt een stage bij Niice jou ook wel goed? Er is vaak van alles mogelijk. Neem dus gerust contact met ons op. We zijn altijd erg benieuwd naar digitale talenten uit de Achterhoek!

De actuele stagemogelijkheden bekijk je hier.

pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.