moving gradient dot moving gradient dot
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
sluiten
moving gradient dot moving gradient dot

Wij kunnen jouw Craft CMS website maken

Als digitaal marketingbureau hebben wij bewust gekozen voor het bouwen van websites met Craft CMS. We hebben al vele websites mogen maken met Craft voor hele leuke klanten. Nog niet helemaal overtuigd van het CMS? Lees dan verder waarom wij bewust deze keuze maken.

Craft CMS

Daarom werken wij met Craft CMS

Craft is een zeer professioneel CMS die alle belangrijke functies biedt en gebruikt wordt door steeds meer grote partijen. Waar Wordpress een blogging platform is, is Craft een echt Content Management System.

Craft biedt niet de mogelijkheid om met standaard templates te werken. Daardoor kunnen er alleen maatwerk websites en shops mee gebouwd worden, waarin je zelf heel eenvoudig aanpassingen kunt doen. Dit biedt daarnaast als voordeel dat de website minder hackgevoelig is, een kortere laadtijd heeft en daardoor dus ook een betere positie in Google krijgt.

Het is helemaal op maat in te richten en gemakkelijk te gebruiken als website eigenaar. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld afgeschermde informatie te zien krijgen. Het is ook mogelijk om meerdere websites vanuit één systeem te beheren.

De live preview modus laat direct zien wat je aan het doen bent en hoe de content daadwerkelijk op de site wordt weergegeven. Dit maakt het zeer makkelijk en leuk te gebruiken. Ook als leek.

Craft CMS is een zeer snel, professioneel en veilig systeem. Gemiddeld biedt Craft 1,5 keer per week een update aan met verbeteringen qua gebruik, veiligheid en snelheid. Deze updates zijn gratis en zorgen dat het systeem altijd veilig, betrouwbaar en stabiel is.

TWW.nl gemaakt met Craft CMS

Emerce zegt het volgende over Craft:

"Craft richt zich op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Het heeft daarom met name goede kansen bij agencies die een kwalitatief hoge standaard hebben. Voor een website die goed is doordacht en vanaf de grond wordt opgebouwd, is dit een goede keuze."

Een webshop met Craft CMS? Dat kan met Craft Commerce

Het is ook mogelijk om met behulp van Craft CMS ook de Craft Commerce plugin te gebruiken. De website is dan geheel uitgevoerd met alle benodigde shop-functionaliteiten, zoals bijvoorbeeld:

 • Gebruikers ondersteuning met adresboek;
 • Kortingen en coupons;
 • BTW instellingen;
 • Verzendopties;
 • Betalingmethodes en diverse providers;
 • Up en Cross sell functionaliteiten;
 • Nog veel meer!

Er zijn talloze maatwerk-opties om de website geheel aan te laten sluiten bij je wensen en doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan het koppelen van je boekhouding of CRM-systeem aan de webshop.

Een voorbeeld van Craft CMS met Craft Commerce webshop die wij hebben gerealiseerd is de Craft Commerce site van 2Best.nl.

Handig!

Maatwerk met Craft CMS

We kunnen met Craft ook maatwerk oplossingen realiseren. Of dit nou voor shop gerelateerde activiteiten is of meer applicatie gericht, het is allemaal mogelijk. Omdat we Craft tegenwoordig voornamelijk headless gebruiken hebben daarom ook eigen middleware oplossingen geschreven. Hier kun je meer over lezen in de blog van Octo.

Buiten de middleware oplossing hebben we inmiddels ook veel maatwerk oplossingen voor Craft gemaakt:

Webshop facturen en relaties voor Exact Online

 • Minder foutmarge, onder andere in het overtypen van adressen;
 • Één op één instellingen voor BTW per klant/bestelling;
 • Specificaties van grootboekberekeningen.

Een maatwerk Warehouse Management Systeem en Boekhoud koppeling voor Craft commerce orders en producten

 • Track-en-trace koppeling met mailing;
 • Minder foutmarge, onder andere in het overtypen van adressen;
 • Automatisering van volledige orderflow en koppeling op bestaande omgeving.

Postcode API voor het aanvullen van adresgegevens

 • Minder foutmarge, onder andere in het overtypen van adressen.

Verzendkoppeling Craft Commerce met DHL Parcel

 • Track-en-trace koppeling met mailing;
 • Minder foutmarge, onder andere in het overtypen van adressen;

Verzendkoppeling Craft Commerce met Shops-United

 • Track-en-trace koppeling met mailing;
 • Minder foutmarge, onder andere in het overtypen van adressen;

Spotler koppeling voor nieuwsbrief aanmeldingen

 • Contactdata naar Spotler.
 • Met een checkbox op een bestaand formulier of nieuwsbrief formulier.

Spotler koppeling voor orders en producten en klanten

 • Spotler 360 E-commerce.
 • Abandoned Cart integratie.
 • Herhaal aankopen stimuleren van verbruiksartikelen.

Warehouse koppeling met MyBusiness

 • Alle content vrijwel één op één van MyBusiness naar Craft CMS
 • Orders naar MyBusiness
 • Relaties van en naar MyBusiness

Klant en/of Product reviews voor Craft Commerce met Kiyoh en Klantenvertellen.

 • Reviews inladen
 • Score inladen
 • Reviews en product-data doorsturen naar Kiyoh voor uitnodigingen.

Lees hier meer over in de blog: Craft Modules: oplossingen voor bijzondere wensen.

Ook hebben we complete calculators en configurators gemaakt. Zoals bijvoorbeeld voor Achterhoek Nieuws. Zij maken gebruik van een calculator die het voor bezoekers eenvoudig maakt om prijzen op te vragen voor advertenties, wanneer de bezoeker de prijs wilt weten bezorgt het uiteraard ook direct een lead aan de sales afdeling van Achterhoek Nieuws.

Advertentietool achterhoeknieuwskopie

Benieuwd naar andere projecten die met Craft gerealiseerd zijn? Bekijk de Craft website-cases of een overzicht van Opgeleverde websites

Past Craft CMS bij jouw wensen?

Een nieuwe website of webshop is een investering die goed overwogen moet zijn. Het moet een duurzame investering zijn waarmee geld verdient wordt. Je goed verdiepen in de mogelijkheden is dus essentieel! Ben je benieuwd of Craft CMS ook bij jouw wensen en doelen past? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. We helpen je graag verder bij de beste keuze!

Website met Craft CMS

Craft CMS vs. WordPress

Je zult misschien denken; WordPress is algemeen bekend en wordt veel gebruikt. Waarom zou je dan voor Craft CMS kiezen? Wat zijn de verschillen tussen Craft en WordPress? Dat leggen we je graag kort uit!

Om het allemaal begrijpelijk te houden, gaan we alleen in op de grote verschillen tussen Craft en WordPress.

WordPress

WordPress is namelijk origineel een blogging-platform. Voor een kleine website of je eigen blog is WordPress daarom perfect. Met een van de vele beschikbare templates maak je eenvoudig zelf een website. Het nadeel van deze templates is dat de structuur al bepaald is en vol zit met code die je niet nodig hebt. Hierdoor verlies je flexibiliteit en wordt je website traag en log.

Hoe je de content invoert en hoe het zichtbaar wordt op de website, is allemaal aan elkaar verbonden. Omdat de content en het design aan elkaar zijn verbonden, kun je geen grote veranderingen meer doorvoeren, zoals een redesign van je website.

Craft CMS

Craft CMS is hierin helemaal flexibel en perfect voor grotere, professionele websites. Het CMS dat bezig is aan een flinke opmars, is erop gericht om het werk van developers en content managers makkelijker en leuker te maken. Met Craft ben je in staat om je website geheel naar wens in te richten. Alleen het nodige wordt toegevoegd. Dit heeft als voordeel dat je website gebruiksvriendelijk, snel, flexibel en veilig is.

Met Craft ben je als beheerder in staat om zeer eenvoudig met verschillende soorten content te werken. Elke pagina kun je met verschillende contentblokken uniek vormgeven. In de live preview-modus zie je direct hoe je aanpassingen eruit zien terwijl je nog bezig bent. Het vullen en up-to-date houden van je website wordt een eitje!

Bekijk onze

Cases

Uiteraard hebben we de nodige voorbeelden voor je, wil je meer hierover weten?

pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.