Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.
Digital development

De Niice-developers komen in actie zodra de designers klaar zijn met hun werk. Want het ontwerpen van een website, webshop of applicatie is één ding, het optimaal laten functioneren van het geheel is weer een heel ander vak!

lead-developer-floris-niice

Onze designers en developers werken samen om voor jou het perfecte eindproduct neer te zetten. Waar komen de effecten die de het geheel tot leven laten komen? Welk systeem en welke functionaliteiten passen bij jouw wensen? Hoe wordt alles zo gebruiksvriendelijk mogelijk, voor zowel bezoeker als gebruiker? Developers kraken hun hersenen erop en testen alles totdat het een perfect geheel is. Zo maken ze een intuïtieve, snelle, schaalbare, gebruiksvriendelijke en veilige oplossing voor je, die vindbaar is voor jouw doelgroep en functioneert op alle formaten schermen.

Development overleg niice digital marketing achterhoek

Security & onderhoud

Dus je website, webshop of webapplicatie is getest, opgeleverd en naar wens in gebruik. En dan, dat was het? Als het aan ons ligt niet! We willen er namelijk zeker van zijn dat het ook op de lange termijn nog steeds het platform is dat naar al jouw wensen functioneert, met de nieuwste technologieën en ontwikkelingen erin verwerkt.

We zorgen ervoor dat jouw systemen altijd volgens de hoogte security-maatstaven beveiligd zijn, zodat er geen sprake is van mogelijke lekken in het systeem. Wie niet binnen mag komen, houden wij buiten! Daarnaast voorzien we jouw website, - shop of -applicatie van de nieuwste updates in het CMS en houden we het systeem stabiel en snel.

Voor deze services maken we graag heldere afspraken, zodat je precies weet wat je op maand- of jaarbasis kwijt bent voor het continue gebruik van een volledig up-to-date systeem.