moving gradient dot moving gradient dot
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
sluiten
moving gradient dot moving gradient dot

Online groei en vernieuwing voor WEED-IT

WEED-IT is de meest accurate, snelle en gebruiksvriendelijke technologie voor onkruid detectie en bestrijding. Al sinds het begin van WEED-IT in 1999 bepalen ze de norm voor precisie spuiten. Als grote speler in Weed Precision Spraying worden de producten van fabrikant Rometron wereldwijd verkocht door distributeurs. Het is dus belangrijk dat die distributeurs wereldwijd ook gevonden kunnen worden. Een nieuwe website gericht op wereldwijde verkoop was dan ook geen gekke vraag. Niice hielp WEED-It aan een gloednieuwe website en werkt samen met hen aan het realiseren van online groei.

WEED-IT
Een Knowledge Centre & Dealer omgeving

Verkoop door distributeurs

WEED-IT is een product van Rometron, een bedrijf dat producten ontwikkelt en produceert. Dit betekent dat WEED-IT niet door hen verkocht wordt, maar door distributeurs. Het was daarom heel bealngrijk voor WEED-IT om een plek op de website te hebben waar alle nodige informatie over hun producten te vinden is.

Het Knowledge Centre op de website dient als een kennisbank en omvat alle informatie die je zou willen hebben omtrent WEED-It: van functionaliteiten, implementaties en toepassingen tot nieuws en handleidingen. De kennisbank helpt klanten alle nodige informatie te vinden, maar is tegelijkertijd uit te breiden met kennis en kan daarmee de website helpen hoger te scoren op SEO!

Omdat WEED-IT door verschillende distributeurs verkocht wordt is in de website een dealer omgeving ingebouwd. Hier hebben zij, als leuke extra, toegang tot alle huisstijl bestanden.

Schermafbeelding 2021 08 13 om 15 51 51
Weed-it distributie
Schermafbeelding 2021 08 13 om 15 50 41
Van ingewikkelde berekeningen naar

Een geïntegreerde ROI calculator

De WEED-IT manier van onkruidbestrijding kan veel en snel kosten besparen. Hoeveel en hoe snel die kosten bespaard kunnen worden, is echter afhankelijk van een aantal variabelen. Het gebruik per land bijvoorbeeld is extreem verschillend. Daarom hebben wij de ingewikkelde calculator vereenvoudigd op basis van gemiddelden per land.

Geïnteresseerden hoeven nu maar drie waarden in te vullen in de ROI calculator om de ROI te berekenen voor hun bedrijf. Wil de klant een betere berekening maken? Dan kunnen de waardes handmatig aangepast worden. De berekeningen worden automatisch via de mail naar de klant gestuurd, maar ook naar de dealer uit de regio gestuurd voor leadgeneratie.

Een website van wereldniveau

Voor een product met distributeurs van over de hele wereld is wereldwijde toegankelijkheid een must have. De website is daarom geoptimaliseerd zodat deze wereldwijd snel te bereiken is. Een goede basis, maar dat is nog niet alles. De website is meertalig gemaakt in craft, zodat de informatie voor iedereen te begrijpen is. Ook zijn we bezig de Australische versie van de website gereed te maken. Hier zal specifieke informatie te vinden zijn over WEED-IT in Australië voor de Australische bezoekers. Op die manier kunnen ze eenvoudig alle distributeurs in Australië vinden!

Een mooie manier voor WEED-IT om ook digitaal internationaal te blijven groeien en boeren en distributeurs van over de hele wereld te bereiken. Benieuwd of er ook voor jou digitale kansen liggen? Plan vrijblijvend een videocall in met onze strateeg Bas en ontvang een passend advies!

niice online videobellen
pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.