moving gradient dot moving gradient dot
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
sluiten
moving gradient dot moving gradient dot

Wappy Chat

Hoe kom ik makkelijker in contact met mijn klanten? Het is een vraag die veel bedrijven zich stellen. Gelukkig zijn er tegenwoordig al veel manieren om de afstand tussen jou en je klanten kleiner te maken. Social media verkleint deze afstand ook door een live chat op je website te zetten kun je in zekere zin meer interactie creëren met je klanten. Maar wat nou als wij je vertellen dat het nog veel makkelijker kan?

goal gradient effect

24/7 bereikbaar met een live chat?

Op veel websites wordt gebruik gemaakt van een live chat. Handig natuurlijk, zo’n snelle manier voor websitebezoekers om contact met jou te leggen bij vragen of opmerkingen. Totdat jij niet meteen reageert op het bericht dat via de live chat binnenkomt. De bezoeker verlaat dan je website en je hebt geen mogelijkheid meer om contact op te nemen met deze bezoeker. Wil je niet dat dit gebeurd? Dan zul je je live chat 7 dagen in de week, 24 uur per dag, moeten bemannen. Waar dit voor een groot bedrijf misschien te realiseren is, is dit als een klein of zelfstandig bedrijf onmogelijk. Maar wat dan?

Het blijkt dat 57% van de klanten stopt met een aankoop wanneer zij niet snel genoeg antwoord krijgen in een live chat.

Niice presents Wappy Chat!

Wij vroegen ons hetzelfde af. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat je goed bereikbaar bent voor (potentiële) klanten, zonder dat je werk eronder lijdt? Onze oplossing? Wappy Chat!

We hebben een WhatsApp Widget ontwikkeld voor op elke website. Met Wappy kan elk bedrijf, groot of klein, klanten de best mogelijke hulp en aandacht bieden. Reageer wanneer het jou uitkomt en wanneer jij met aandacht kan antwoorden. Praat met bezoekers, zelfs wanneer ze je website verlaten hebben. Realiseer groei door beter en persoonlijker contact met klanten. Hoe het werkt leggen we hieronder uit.

De whatsapp widget voor elke website en webshop

Wappy is een WhatsApp widget die op elke website en webshop te gebruiken is. De widget verschijnt in de vorm van een WhatsApp knop en een trigger. Wanneer een toekomstige klant een bericht typt in de widget en op verzenden klikt, opent hun WhatsApp (of web WhatsApp op een desktop) en kunnen zij het bericht versturen. Jij krijgt vervolgens het bericht binnen op jouw WhatsApp (Business) account en kan reageren wanneer het jou uitkomt. Op die manier wordt het contact met je klanten persoonlijker en laagdrempelig.

Website bezoekers die gebruik maken van een chatfunctie hebben een aankoopbedrag dat gemiddeld 60% hoger ligt dan dat van bezoekers die hier geen gebruik van maken.

De voordelen van een live chat, en meer!

Top natuurlijk, zo’n laagdrempelig contactpunt op je website waar je niet constant bereikbaar voor hoeft te zijn, maar er zijn nog meer voordelen!

Doordat de widget gelinkt is aan WhatsApp heb je, nadat een klant je een bericht stuurt, zijn nummer in bezit. Dit betekent dat je je klanten updates kunt geven over hun bestellingen, maar ook informeren over interessante aanbiedingen en opkomende evenementen. Kort gezegd kun je, wanneer een klant of bezoeker een gesprek met jouw bedrijf is gestart, hen gemakkelijk opnieuw bereiken.

Daarnaast is de WhatsApp widget tot in de puntjes te personaliseren. Kies voor een kleur die binnen jouw huisstijl past, schrijf je eigen welkomstboodschap en pas de trigger tekst aan. Je kan ook nog keuzes maken wat betreft:

  • De naam en functie van de persoon die de widget bemant vanuit jouw bedrijf
  • Een pop-up na enkele seconden
  • Een foto of logo
  • Een mobile-only functie
  • Het meetbaar maken van chats met Google Analytics

Wil jij ook zo’n persoonlijke en gemakkelijke klantenservice?

Wappy is voor elke ondernemer beschikbaar, groot of klein. Je kan kiezen tussen drie verschillende pakketten. Probeer de chatfunctie gratis, analyseer je chats met premium of beheer meerdere Wappy chats onder één admin account!

Bekijk de website: https://wappy.chat/

Om met Wappy aan de slag te gaan hoef je enkel een pakket te kiezen en de widget op je website te installeren. Wil je weten hoe? Dat lees je hier. Wil jij ook zo'n handige WhatsApp widget op je website om je website een upgrade te geven of kan jouw hele website eigenlijk wel wat hulp gebruiken? Ga vrijblijvend het gesprek aan met Bas in een video call, dan bespreken we samen jouw opties!

niice online videobellen
pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.