moving gradient dot moving gradient dot
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots

ReintenInfra bouwt met Niice aan toekomstbestendige en consistente websites voor al zijn labels

Werk aan de weg, gebouwen, riolering, water of milieu? Puinruimen? Sloopwerk? Asfalteren? Circulair bouwen? Bij grote projecten zit de kans er dik in dat ReintenInfra - of één van zijn dochterondernemingen - het uitvoert. Een speler van formaat in de (wegen)bouwbranche, waar inmiddels 15 labels onder vallen. En onder die labels vallen misschien ook wel weer meerdere ondernemingen. Klinkt het al complex? Zie hen dan online maar eens gestructureerd en aansprekend te presenteren met mooie websites. Niice ging die uitdaging graag aan.

Header reinteninfra digitale partner niice

Iedere complexe uitdaging heeft een begin, zo ook deze. TWW, één van de labels van ReintenInfra, was toe aan een nieuwe website. De hamvraag was: hoe brengen we nog vier andere organisaties onder op de overkoepelende website van TWW? Daarnaast moesten de projecten een goede plek krijgen op de website. Daarin wordt belangrijke informatie vermeld, zoals wanneer een weg afgesloten is, wat er dan gebeurt en hoe men daar uiteindelijk van profiteert. Zo blijft de (lokale) bevolking op de hoogte en ontstaat er betrokkenheid bij de projecten. Dat is goed voor het imago van TWW en zorgt voor draagvlak in de omgeving.

We startten al snel met het traject voor de nieuwe website. Met behulp van een topmenu, een extra menu bovenop het gebruikelijke menu, gaven we alle ondernemingen onder TWW hun plekje op de website. De projecten werden netjes gepresenteerd, gesorteerd op actualiteit. Daarin kunnen de ondernemingen alle informatie kwijt en is er een gezicht met contactinformatie geplaatst bij ieder project. Zo weten betrokkenen in de omgeving waar zij naartoe kunnen met hun vragen.

Wireframes navigatie desktop
Menu 2
Eén consistente uitstraling

Het vertrekpunt voor nog meer mooie projecten

TWW had een prachtige nieuwe website, maar daar bleef het niet bij. ReintenInfra besloot direct de websites van alle dochterondernemingen op eenzelfde manier aan te willen pakken en schakelde ons hiervoor in. Eén consistente uitstraling, één gebruiksvriendelijk CMS en volledig ontzorgd worden, dat was het doel. We bouwden compleet nieuwe websites, maar zetten bijvoorbeeld ook de website van Dusseldorp over op Craft CMS, dat gebruiksvriendelijker was dan wat zij voorheen gebruikten. De voorkant bleef hetzelfde, maar de achterkant werd veel eenvoudiger te beheren. Zo namen we de website van ieder label onder handen en groeiden we uit tot dé digitale partner van ReintenInfra.

Reinten infra sites
Desktopmobile afbeelding
Plezierige samenwerking

Niice als digitale partner

ReintenInfra is een ontzettend leuke klant met erg weinig tijd voor online projecten. Hun core business neemt al die tijd in beslag. Daarom vertrouwen zij op Niice als digitale partner om hen compleet te ontzorgen. Ondertussen hebben we meer dan tien websites gemaakt voor ReintenInfra, die allemaal draaien op hetzelfde CMS en in ons beheer zijn. We schakelen proactief, willen het bij iedere website weer iets beter doen en helpen ReintenInfra waar we kunnen. Zo zorgen we er tevens voor dat alle websites voldoen aan de AVG-wetgeving, waarvoor we nauw samengewerkt hebben met de ICT’er van ReintenInfra.

Niice is altijd bereikbaar, snapt onze branche en nog belangrijker, is in onze huid gekropen om te voelen wat onze gewenste uitstraling is.

De samenwerking blijft. Natuurlijk voor updates en onderhoud en als de laatste website klaar is vernieuwen we de eerste weer. Onze relatie startte direct na de start van Niice, een samenwerking als partners in digitale presentatie.

Ik voel mij totaal ontzorgd door en vertrouwd met Niice.

- Karin Rog
Directeur Klant & Markt ReintenInfra BV

Karin rog reinten infra niice digital marketing
Ook een toekomstbestendige website?

Enthousiast geworden

Wil je ook niet meer hoeven omkijken naar je website(s) en alles wat daarbij komt kijken, zoals AVG, security, updates en hosting? We gaan graag met je in gesprek over wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Sfeerbeelden reinten infra 2
pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.