moving gradient dot moving gradient dot
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots

Jumbo Bennink Koelservice

Jumbo Bennink is klaar voor de zomer met een nieuwe website voor de verhuur van hun koelwagens!

Jumbo Bennink
Koelwagen verhuur in Groenlo en Lichtenvoorde

Jumbo Bennink

Jumbo Bennink heeft al een tijdje verschillende koelwagens in de verhuur. De koelwagens zijn de perfecte aanvulling voor buurtfeesten, verjaardagen, tuinfeestjes of teamuitjes en kunnen in Groenlo en Lichtenvoorde worden opgehaald inclusief Jumbo producten.

Het probleem was dat het verhuren veel handwerk vergde en daardoor foutgevoelig was. Daar kwam nog bij dat de koelwagens op twee locaties opgehaald kunnen worden, waardoor af en toe nee werd verkocht op de ene locatie, terwijl op de andere locatie nog wagens aanwezig waren.

Dat moet toch anders kunnen? Wij gingen aan de slag om het gebruiksgemak voor Jumbo Bennink én dat van de huurders flink te verbeteren.

Waar moet de website aan voldoen?

De vraag

Een website voor het verhuren van koelwagens moet aan nogal wat zaken voldoen. Allereerst is het belangrijk dat klanten kunnen kiezen tussen de locaties Groenlo en Lichtenvoorde, moet een datum en tijdstip gekozen kunnen worden voor ophalen en retourneren en moeten klanten hun gegevens achter kunnen laten. Denk aan een IBAN nummer, NAW gegevens en de tenaamstelling, maar ook de bestelling voor in de koelwagen.

Tegelijkertijd wil Jumbo een CC van de orderbevestiging ontvangen in de mailbox en een overzicht hebben van de bestellingen. Deze bestellingen moeten kunnen worden aangepast, verwijderd en ook toegevoegd door Jumbo zelf. Het aantal koelwagens, de capaciteit dus, moet Jumbo per locatie op kunnen geven en ook klanten moeten inzicht hebben in de capaciteit per locatie. Hierdoor kan de klant zelf zien waar nog koelwagens beschikbaar zijn en of zij op die locatie willen huren.

Een uitdaging natuurlijk, maar daar houden wij van!

Jumbo livegang
Jumbo Bennink klaar voor de zomer met

De nieuwe website

Met de nieuwe website hebben we gezorgd voor overzicht, snelheid en gemak voor Jumbo en de huurders. Klanten hebben nu ook buiten werktijden inzicht in de beschikbaarheid van de koelwagens en de wagens kunnen direct tijdens een overleg voor een vriendendag, buurtfeest of barbecue vastgelegd worden. Reserveringen worden gekoppeld aan het kenteken van de huurder en bevestigd via e-mail, zodat beide partijen zekerheid hebben. Ook heeft Jumbo nu inzicht in de (benodigde) gegevens van huurders, in de capaciteit van de koelwagens en worden de kosten direct berekend. Minder kans op menselijke fouten dus.

De website is gebouwd op Laravel en beschikt daardoor over een eenvoudige backoffice. Er zijn immers maar een paar modellen gebruikt, namelijk ‘koelwagens’, ‘bestellingen’ en ‘Jumbo gebruikers’. Dankzij een eenvoudige maar strakke bestelflow zijn de bestellingen nu goed te volgen en houden we overzicht. Natuurlijk hebben onze developers er ook voor gezorgd dat de front-end responsive is en de website er dus op elk apparaat goed uitziet!

Heb jij ook een mooie uitdaging voor ons?

Vrijblijvend videobellen!

Zit jij met een probleem, vraag of heb je een mooie uitdaging voor ons? Neem contact met ons op of bel met Bas, dan plannen we direct een afspraak in om jou, je bedrijf en je kansen te leren kennen.

niice online videobellen
pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.