moving gradient dot moving gradient dot
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
sluiten
moving gradient dot moving gradient dot

Binnen 24 uur een site voor een goed doel online!

Inmiddels zijn er al meer dan 100 Secret Live Sessions georganiseerd voor eenzame ouderen!

Binnen 24 uur een landingspagina voor een goed doel online? Challenge accepted! Het resultaat? Bekijk de video maar. Dat is toch prachtig om te zien?!

Een paar weken geleden zagen wij op vrijdagavond een oproep van Bas Smit (de man van Nicolette van Dam ;-)) op Instagram: "We zijn opzoek naar een online partij wie vrijwillig en binnen 24 uur een landingspagina kan bouwen. Het is voor een initiatief voor eenzame ouderen”.

Ali b music connects header
Uitdaging?

Kom maar op!

Wij houden wel van een uitdaging en vinden het prachtig om iets te kunnen doen voor eenzame ouderen in deze bizarre tijden. Kort gezegd, wij waren direct enthousiast!

Hup, een kort mailtje de deur uit. Al besloten we hier later toch een extra mailtje achteraan te sturen, want wie zijn die jongens van Niice uit de Achterhoek eigenlijk? En waarom lijkt het ons te-gek om hieraan mee te doen en ons weekend voor op te offeren?

En met succes! Vrijdagavond om 22:15 werden wij gebeld door Leontine Mourits (directeur en compagnon Bas Smit) van The Game Changers en Jorieke Exler van The Good Company. “Het duurde even, we hadden meer dan 80 aanmeldingen ontvangen, maar jullie staken er met kop en schouders bovenuit! Doen jullie mee?!”

Post music connects secret live session 1 copy 2met hart

“Dit was sinds tijden weer een moment van vreugde”

- Frans

Challenge accepted!

We zijn direct een telefonische brainstorm ingedoken met Leontine en Jorieke en ‘s nachts om 02:00 uur stond het designconcept klaar voor Music Connects. Muziek verbindt, en dat is precies het doel van dit initiatief. We willen zorginstellingen samenbrengen met bekende en minder bekende artiesten zodat eenzame ouderen een prachtige dag kunnen beleven.

Zaterdagochtend om 07:30 uur zaten wij met een ons team (toppers!) klaar om het geheel verder uit te werken en te ontwikkelen. Om 17:00 uur was het gelukt, de website stond helemaal gereed live!

Case printscreen
Een standaard Wordpress template?

Nee, een headless website op maat!

En nee, geen standaard Wordpress thema of Wix website maar een op maat ontworpen en gebouwde website voorzien van de nieuwste technieken die ook nog eens eenvoudig te beheren is!

De website is namelijk headless gebouwd. Dit betekent dat de voorkant (front-end) los staat van het CMS (back-end). Hierdoor is de website razendsnel, veilig en kan de site grote piekbelasting aan. Dit gaat meer en meer een trend worden bij webshops (i.c.m met Shopify bijvoorbeeld) en websites waarbij merkbeleving van groot belang is.

Wij hebben Prismic gebruikt als headless CMS. Zo hebben we binnen 16 uur een toffe mini-website, inclusief huisstijl, Instagrampagina en CMS op maat kunnen realiseren.

Ruim 100 optredens

Voor eenzame ouderen

Music Connects heeft in samenwerking met onder andere Ali B Vrienden Tour en de Oranjebond afgelopen koningsdag eenzame ouderen een mooie dag bezorgd. Het zien van het plezier dat de ouderen hierdoor hadden is waar wij het voor doen! Oordeel zelf en bekijk de video.

Veel ouderen bevinden zich op het moment in een sociaal isolement, voor hun eigen veiligheid en om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Speciaal voor hen worden er Secret Live Sessions georganiseerd met bekende en minder bekende artiesten door heel Nederland. Bijna niemand weet waar, wanneer en door wie er een verrassingsoptreden gegeven wordt. Zo wordt voorkomen dat er grote groepen mensen op afkomen.

Music Connects creëert in samenwerking met Club Goud al een aantal weken mooie herinneringen voor ouderen. Met koningsdag heeft Music Connects de handen ineengeslagen met Ali B Vrienden Tour en de Oranjebond. De teller staat inmiddels op ruim 100 optredens door heel Nederland, waaronder optredens van Guus Meeuwis, Ali B, Karin Bloemen, Paul de Leeuw & Simone Kleinsma, Jennifer Ewbank, Sjors van der Panne, A Band Called Friday en Wolter Kroes.

Guus Meeuwis 915x518
Story music connects secret live session 1 copymet hart
23181e76 5ff3 4814 9bee 355ff765f49a
Story music connects secret live session 1 copy 2
747a91b8 d9b8 41c4 b926 f8f5e4fcd924 thumb840
9 2
Wil jij ook

Je steentje bijdragen?

We zijn nog lang niet klaar! Music Connects gaat door om artiesten aan zorginstellingen te verbinden en wij zullen hen hierbij ondersteunen.

Samen bezorgen we eenzame ouderen een prachtige dag!

Ook je steentje bijdragen? Deel dit initiatief met je netwerk en wie weet staat er binnenkort een artiest bij jouw opa, oma, vader of moeder op te treden.

Bekijk de website: https://musicconnects.site/

Volg Music Connects via Instagram: https://www.instagram.com/musicconnects.site/

Foto's door: Bastiaan van Musscher en Caroline Kist

pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.