Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.
Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen

Wij vinden het belangrijk dat we gepast ons steentje bijdragen aan iedereens toekomst. Hoe we dat doen? Scroll naar beneden!

Morgen weer een dag

Tenminste, dat hopen we

We snappen dat wij daar ook een aandeel in hebben. Al die schermen en laptops waar we dagelijks voor zitten te ploeteren, worden voorzien van energie door de twintig zonnepanelen op het dak van ons kantoor. Ook de servers, waarop onze webapplicaties, webshops en websites draaien, werken als een malle op duurzame energie. En laten we niet vergeten dat we natuurlijk netjes ons afval scheiden!

Zo doen we dat in de Achterhoek

Noaberschap

Volgens goed Achterhoeks gebruik, ‘Noaberschap’, vinden we dat je samen verder komt. Daarom helpen we elkaar graag een handje, voor een fijne(re) leefomgeving. Naast de hulp aan onderstaande initiatieven, zijn we ook businessclub-lid van de lokale voetbalverenigingen: SV Grol en Longa'30.

Warm hart toedragen

Topinitiatieven

Er komen toffe initiatieven uit verschillende creatieve hersenpannen die de regio wat mooier maken. Daar dragen we graag ons steentje aan bij, door onze middelen of diensten ter beschikking te stellen.

Topinitiatieven

pijltje-links-witCreated with Sketch.
pijltje-rechts-witCreated with Sketch.

Binnen 24 uur was de site voor Music Connects online! Een goed doel voor eenzame ouderen tijdens de Corona-pandemie.

Partner van Music Connects

De Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde is het toonbeeld van creativiteit. Dat is natuurlijk iets waar we ons graag aan willen verbinden! We verzorgen voor SBL de online communicatie-platformen: een smartphone-app, webshop en een tweetal websites.

De bloemetjes buitenzetten

Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde

Een wielerronde dwars door Groenlo en een groot deel van de Achterhoek? Met onze sportharten kunnen we natuurlijk niet anders dan Dwars Deur Grolle steunen. Daarom verzorgden wij voor hen de website.

De koers van de Achterhoek

Dwars Deur Grolle

De corsogroep met een speciaal plekje in ons hart, wij geven hen daarom een financieel steuntje in de rug.

Corsogroep Hooiland