Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.
Over ons

Wij zijn jouw digitale partner die proactief meedenkt en op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van digitale marketing. Met de nodige dosis humor en plezier werken wij aan de digitale groei van jouw bedrijf. Wij werken voor klanten die willen groeien.

  • 01. Waarom?
  • 02. Hoe doen we dat?
  • 03. Met wie?
  • 04. Voor wie?
  • 05. Sinds wanneer?
  • 06. Na vijven...
Samen knallen voor online succes!

Waarom?

Er zijn zoveel digitale kansen te grijpen in deze continu veranderende online wereld. Online mogelijkheden die jouw bedrijf laten groeien. Wat vandaag actueel is, wordt morgen misschien gezien als oude techniek. Iedere dag houden wij ons bezig met die nieuwe kansen, om de volgende dag op te staan om het nóg beter te doen. Met grenzeloze energie gaan we voor dat ultieme doel: samen groeien.

Kernwaarden

pijltje-links-witCreated with Sketch.
pijltje-rechts-witCreated with Sketch.

Ze mogen dan wel zeggen dat het geluk met de dommen is, maar wij laten het succes van onze projecten liever niet van geluk afhangen. Daarom speuren wij de online wereld continu af naar nieuwe ontwikkelingen, tips en tools. We zijn een stel nieuwsgierige aagjes die de onderste steen boven willen krijgen. We leren iedere dag en proberen met al onze kennis en experimenten uiteindelijk zo weinig mogelijk aan het toeval over te laten.

Elke dag groeien

Leergierig

Ruimte om te groeien, leren, sporten en schik te hebben. Volgens ons is die ruimte bij Niice een bijdrage aan het feit dat we een ongelooflijk gemotiveerd team hebben dat met elkaar tot het uiterste wil gaan voor een topresultaat. Iedereen heeft de vrijheid om zichzelf te ontwikkelen, tijden in te delen, verantwoordelijkheden te pakken en kansen te grijpen. Met die ruimte behalen we niet alleen maximale resultaten voor de klant, maar halen we ook het maximale uit onszelf! Zolang je bureau maar netjes is, dan. We zijn hier geen holbewoners.

Ruimte voor ontwikkelen

Vrijheid

Een appeltje voor de (na)dorst, sta-bureaus om af en toe eens van je achterwerk af te komen, een personal trainer die ons afbeult op woensdagen en een gezamenlijke gezonde lunch waarna we te voet weer even ons Groenlo verkennen. Ja, we zitten lang met vierkante ogen naar onze schermen te loeren, maar we doen ons best om toch fit en actief te blijven met elkaar! We schuwen ook geen Strong Viking Challenge en we hebben zelfs samen eens de ski’s ondergebonden. Ondertussen zoeken we weer naar de volgende actieve uitdaging. Zo houden we de energie erin en kunnen we met plezier en focus knallen voor onze klanten!

Lichamelijk en geestelijk

Fit en actief

Wie het laatst lacht, is het traagst van begrip. Aan woordgrappen, geintjes en streken ontkom je niet op onze werkvloer. Hard werken en met plezier werken gaan namelijk bijzonder goed samen, hebben we gemerkt! We durven zelfs te beweren dat je in een fijn en positief sfeertje beter presteert. We ondernemen vaak leuke uitjes met elkaar. Je zou het officieel ‘teambuilding’ kunnen noemen, maar bij ons gaat dat allemaal vrij natuurlijk! TIP: kun je een fijne Duitse meezinger wel waarderen? Kom dan langs op vrijdagmiddag, dan vliegt de ene na de andere hit van onze oosterburen je om de oren. De laatste uurtjes knallen voor het weekend!

Een positief sfeertje

Plezier en positiviteit

Zitten, afwachten, duimen draaien en een beetje naar het systeemplafond zitten staren, is niet zo ons ding. Geen dag mag saai zijn, morgen is het tijd voor weer een nieuwe uitdaging! Iedereen in het Niice-team krijgt de ruimte om nieuwe ideeën uit te werken, tools te testen, kansen te grijpen en te blijven leren. Initiatief tonen wordt beloond! Het hele team is op die manier betrokken bij het continue proces van het verbeteren van Niice. Zo behalen we samen met de klant de grootste successen en maken we ambities waar.

Gas erop!

Ondernemend

De beste resultaten bereik je alleen als je goudeerlijk bent naar elkaar. Dat zijn we onderling, zodat we scherp en kritisch blijven, maar ook naar onze klanten. En we verwachten ook dat onze klanten eerlijk zijn naar ons. We gaan altijd voor online resultaat en gezamenlijke groei. Vermoeden we dat je opdracht of idee niet bijdraagt aan je doelen en ambities, dan zullen we daar eerlijk over zijn. Geen pokerface, we gooien alle kaarten op tafel. Op naar dat plan dat ons maximale resultaten geeft!

Online resultaat voorop!

Eerlijk

Onze online strijders

Met wie?

Dit zijn onze immer peinzende strategen, grote creatieve breinen, technische fanatici en datagedreven scherpslijpers die dagelijks de digitale landschappen afspeuren naar de tofste ontwikkelingen en nieuwste kansen.

Jurrien Oonk
Digital marketeer
Bas Stortelers
Strateeg & New Business
Thijs van der Heijden
Strateeg & projectmanager
Floris Wijgergangs
Developer
Sean Tilley
Developer
Sanne Bakker
Projectmanager
Ruben Beijers
Digital marketeer
Nick Jansen
Digital marketeer
Toni Alilovic
Developer
Jorn Wildenbeest
Developer
Sil Eggink
UI & UX designer
Emma van Rijn
Content marketeer
Luuk Vossers
Stagiair Digital Marketing
Kaat
Debiteurenbeheer
1
13
Daten met Niice

Voor wie?

‘Voor wie werken we?’ Eigenlijk klopt dat niet. We werken namelijk altijd mét onze klanten, niet vóór hen. Daarom vinden we een klik heel belangrijk, die moet van twee kanten komen. Iedereen die ook maar één aflevering van First Dates gezien heeft, weet: als het slechts van één kant komt, is het gedoemd gruwelijk te mislukken.

De beste klik hebben wij met bedrijven die willen groeien en daarvoor graag innoveren. Net als wij gaan zij dagelijks vol enthousiasme aan de bak met waar zij goed in zijn en zitten ze ramvol met ambities. Ze houden van korte lijnen en vlotte communicatie en gaan graag voor een duurzame relatie.

Dus, zin om te daten? We drinken graag een bakkie - of wat anders - en als er een match is, kan het niet anders dan dat er iets moois ontstaat. Wij trakteren, dus geen gezeur over die rekening.

Niice is niet in één dag gebouwd

Sinds wanneer?

Van een paar gasten met flinke ambitie naar een professioneel team vol online strijders.

Niice-website wint 4 Awards
Juli 2020

Onze nieuwe website heeft ons 4 design Awards opgeleverd, te weten: UX Design Award, UI Design Award, Special Kudo Award en de Inovation Design Award.

Strong Viking; HOORAH!
Jun 2019

Wat een fantastische ervaring om dit met ons team te doen!

Elkaar helpen, ondersteunen en coachen om samen de finish te bereiken.⚡️

€ 1.000.000,- Google Ads Budget
Mei 2019

We hebben de magische grens bereikt van Google Ads-budget dat we voor onze klanten beheren en optimaliseren.

Ons eerste 11-tal
Apr 2019

We kunnen ons eigen voetbalteam beginnen met 11 toppers die opgesteld kunnen worden. Mustafa kon er helaas niet bij zijn, maar heeft zeker ook zo'n mooie trui.

Thijs als mede-eigenaar van Niice
Jan 2019

Niice Digital Marketing, het digitale marketingbureau in Groenlo, haalde onlangs Thijs van der Heijden aan boord als volgende stap in de strategische groei van het bedrijf.

New office!
Jul 2017

Tijd voor een professioneel onderkomen dat past bij de kwaliteit van onze dienstverlening. Met vijf personen zijn we verhuisd naar de Ziekenhuisstraat 1 in Groenlo.

De eerste stapjes
Sep 2016

Van de zolderkamer naar een kantoortje van ruim 25m2. 2016 was tevens het jaar van onze eerste stagiair.

De start van Niice
Jan 2015

Niice is geboren! Begin 2015 hebben Bas en Floris de krachten gebundeld en zijn zij samen gaan werken onder de vlag Niice Digital Marketing.

2020
2015
Na vijven…
Work hard, play harder

Na vijven…

Zowel onder werktijd als buiten kantooruren houden we ‘t vrij goed met elkaar uit, om het eens met een understatement uit te drukken. Dat levert de volgende plaatjes op.