Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.
Jouw Google Ads Specialist in de Achterhoek!

Ben je op zoek naar begeleiding en advies bij je lopende Google Ads campagnes? Of wil je de inzet van Google Ads graag volledig uitbesteden?

Specialist Google Ads
Google Ads Specialist

Zo zetten we jouw Google Ads campagne op

We helpen je als gecertificeerd Google Ads specialist in de Achterhoek graag verder!

1. Strategie

Het klinkt als een open deur, maar de strategie is allesbepalend voor het succes van een Google Ads campagne. Als Achterhoekse Google Ads specialist gaan we graag eerst met je in gesprek. Op deze manier hebben we een duidelijk beeld van wat we willen bereiken, hoe we dit gaan bereiken en wat bijvoorbeeld een lead of aankoop mag kosten. Alleen zo kunnen we sturen op een maximaal rendement uit jouw investering.

2. Zoekwoordonderzoek

Nu we alle ins en outs van je business hebben besproken, gaan we aan de slag. Iedere campagne begint daarbij met een zoekwoordonderzoek. Op welke relevante zoekwoorden zitten namelijk de zoekvolumes? Het zoekwoordonderzoek dient als basis voor de campagnes en bevat alleen de meest relevante zoektermen.

3. Google Ads campagne opzetten

Tijd om je Google Ads campagne op te zetten! Een paar advertenties schrijven en de zoekwoorden invoeren, zou je zeggen. Gelukkig kunnen we zoveel meer, waarmee we jouw campagne laten onderscheiden van de concurrentie. We gaan achter de knoppen zitten en zorgen dat jouw campagne zo optimaal mogelijk is afgesteld.

4. Tot op de klik meetbaar!

Het voordeel van adverteren via Google Ads is de mogelijkheid om het tot in detail te meten. Bij de opzet van een nieuwe Google Ads campagne regelen wij daarom altijd de integratie met Analytics en Tag Manager. We maken iedere belangrijke actie op je website meetbaar, zodat je precies weet wat iedere euro oplevert. Of het nou een bestelling, telefoontje, contactformulier of offerte-aanvraag is; jij hebt exact inzicht in de resultaten!

5. Livegang campagne & optimaliseren

Wanneer we beide helemaal tevreden zijn, gaat de campagne live. En nu?

Je Google Ads campagnes zorgen voor relevant verkeer. Het begint wat op te leveren! Maar juist de periodieke optimalisaties van de campagnes maken hét verschil. Op basis van alle statistieken kunnen we erg vergaand bijsturen. Biedingen, apparaatsoorten, locaties, extensies, we kunnen er urenlang over vertellen. Aan de hand van de data optimaliseren we jouw Google Ads campagne op maandelijkse basis. Op naar die stijgende lijn en een maximaal rendement uit jouw investering!

Waarom adverteren met Google Ads?

Er zijn een aantal voordelen die adverteren via Google Ads je biedt. Je kan zelf bepalen wie jouw advertentie ziet. Je bereikt zo alleen mensen die op zoek zijn naar hetgeen dat jij aanbiedt. Door locaties, bepaalde zoekwoorden of interesses te kiezen, maak jij zelf de keus over wie jouw advertentie ziet. Door de verschillende campagnesoorten die Google biedt, is er altijd een campagne die aansluit bij jouw doelstelling. Daarnaast kan je precies bijhouden wat jouw advertentiecampagne oplevert. Er is geen minimum budget waar je mee moet beginnen. Zo is Google Ads ook toegankelijk voor ondernemers met een minder groot budget. Daarnaast zijn de campagnes op elk gewenst moment aan te passen, aan te zetten of juist uit te schakelen.
We helpen je als Google Ads specialist graag om jouw campagne zo goed mogelijk te laten presteren. Samen bepalen we voor jou de juiste insteek en campagnesoort.

Niice Digital Marketing Groenlo

Google Ads campagnesoorten

Google Ads is zoveel meer dan de standaard tekstadvertenties bovenaan de zoekresultaten. Er zijn verschillende campagnesoorten, met elk hun eigen kracht. Het is dus afhankelijk van jouw business, doelen en doelgroep welke campagnesoort het beste bij jou past. We kunnen bijvoorbeeld aan de slag met:

 • Google zoeknetwerk - advertenties in de zoekresultaten
 • Google Ads Remarketing - bereik je websitebezoeker opnieuw
 • Google Ads Display adverteren - banners op zoeknetwerk websites
 • Google Ads Shopping - productadvertenties
 • Video advertenties in YouTube

Benieuwd welke campagnesoort het beste bij jou past? We kijken graag met je mee!

Google Certified Partner in de Achterhoek

Wij zijn jouw Achterhoekse Google Ads expert! Je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat je met de juiste partij samenwerkt. Een goed rendement uit Google Ads halen is namelijk niet vanzelfsprekend. Daarom zijn we Google Ads gecertificeerd partner. Zo weet je zeker dat we de kennis én ervaring in huis hebben om van jou Google Ads campagne een succes te maken. Als Google Partner voldoen we aan alle kwaliteits- en uitgave-eisen.

Google partner

Waarom je Google Ads campagne aan een Google Ads Specialist uitbesteden?

 • Geen langlopende contracten, je zit nergens aan vast;
 • We zijn Google Certified Partner;
 • Altijd direct contact met je Google Ads specialist;
 • Altijd inzicht in de kosten & resultaten met heldere rapportages;
 • Je weet precies wat we doen aan je campagnes;
 • We zijn betrokken en blijven actief met je meedenken!
Jouw online partner

Wij zijn Niice!

Een ambitieus online marketing bureau uit de Achterhoek. Maar ook met hele leuke klanten ver buiten de Achterhoek! Met een jong en gedreven team werken we elke dag aan de beste digitale beleving voor onze klanten. Van A tot Z begeleiden we organisaties door het digitale landschap. Van de digitale strategie, tot het bouwen van maatwerk websites & shops en van zoekmachine optimalisaties (SEO) tot effectieve advertentiecampagnes in Google Ads. Benieuwd naar het team? Lees meer over Niice!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Google Ads voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact op of start een chat!

Google Ads specialist