Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.
Wij zijn jouw MailChimp Expert!

Wat kan MailChimp?

Mailchimp is een e-mailmarketing tool waarmee je vrij eenvoudig mooie mailings verstuurd naar je klanten of leads. Maar dat is nog lang niet alles. Met Mailchimp kun je bijvoorbeeld ook:

 • Landingspagina's maken die leads genereren;
 • Volledig geautomatiseerde mailcampagnes opzetten;
 • Persoonlijke uitnodigingen versturen;
 • Je Facebook leads koppelen aan Mailchimp;
 • Vergaand A/B testen voor het beste resultaat;
 • Winkelwagenverlaters terughalen naar je webshop;
 • Fysieke postkaarten versturen naar je netwerk.

Genoeg mogelijkheden om meer uit je netwerk te halen! Klaar om maximaal rendement uit e-mailmarketing te halen?

Wij zijn jouw e-mailmarketing Expert!

Niice Digital Marketing is specialist op het gebied van e-mailmarketing. Vanuit een goed doordachte strategie werken we samen aan de beste digitale ervaring voor jouw doelgroep. Met een jong en gedreven team gaan we elke keer weer voor het maximale resultaat. Pas dan zijn we tevreden!

We werken daarom alleen met maatwerk; naadloos aangesloten op de bezoeker voor de beste ervaring. Daarnaast willen we je graag ontlasten zodat jij je kunt richten op de core business van je bedrijf. Op deze wijze kan maximaal resultaat gerealiseerd worden!

email marketing mailchimp specialist

Officiële Mailchimp partner

Onlangs zijn wij door Mailchimp erkent als officiële Mailchimp partner en hier zijn wij trots op! Als partner van Mailchimp kunnen wij nog betere zorg dragen voor onze klanten en zodoende meer kwaliteit bieden.

Mailchimp biedt ons (extra) leer- en hulpmiddelen om onze klanten optimaal te bedienen. Daarnaast ontvangen wij een maandelijkse nieuwsbrief met exclusieve content, tips en tricks om het maximale resultaat voor de klant te behalen. Ga jij de uitdaging met ons aan?

E-mailmarketing strategie op maat!

Op de juiste manier ingezet hebben mailings via Mailchimp nog steeds een enorme kracht. Wij zien het als uitdaging om elke keer weer die juiste manier te vinden! Als onderdeel van een krachtige strategie, halen we het maximale rendement uit jouw mailbestand.

Onze ervaring gaat veel verder dan de standaard mailings. Juist daar zit onze kracht. Samen gaan we op zoek naar de meest effectieve mailing of automation! Met op maat gemaakte templates wordt jouw mailing volledig volgens wens en huisstijl verstuurd.

Gepersonaliseerd voor de ontvanger maken we van jouw mailing een beleving! Met geautomatiseerde flows, reminders en integraties (met o.a. Facebook) halen we het maximale uit jouw digitale kanalen. Je zult je verbazen over de mogelijkheden! Dat is waar een effectieve mailing in onze ogen om gaat.

e-mailmarketing achterhoek specialist

MailChimp campagne van A tot Z voor jouw bedrijf!

Van A tot Z kunnen wij jouw e-mailmarketing campagnes verzorgen. Je kunt dit volledig aan ons uitbesteden, waarbij jij je kunt richten op de core business van jouw bedrijf! Hieronder een aantal interessante voordelen van Mailchimp:

 • Overzichtelijke statistieken

Mailchimp biedt duidelijke en overzichtelijke statistieken zodat jij kunt zien hoe de campagne presteert. Je kunt onder meer zien hoe vaak je mail is geopend, hoe vaak er is geklikt op een bepaalde link en op welk tijdstip jouw mail het beste presteert. Daarnaast zorgen we er met slimme parameters voor dat de resultaten van jouw mailings ook in Analytics te zien zijn.

Mailchimp opens Mailchimp specialist achterhoek
 • Mailchimp template design en realisatie

Wij ontwerpen bijpassende templates volledig naar jouw wensen en behoeften. Op deze manier creëren we de huisstijl van jouw bedrijf in de mailcampagne, wat bij de ontvangers zal zorgen voor herkenning en merkbekendheid!

 • Persoonlijke uitnodigingen versturen

Met Mailchimp kunnen we jouw (potentiële) klanten persoonlijke mails sturen. Daarnaast kunnen we segmenten aanmaken en is het dus mogelijk de contactenlijst te groeperen. Dit maakt het mogelijk om gerichtere mails te versturen en jouw mail campagne effectiever te maken!

 • MailChimp Marketing Automation

Daarnaast is Mailchimp ook te koppelen aan je Facebook lead-campagnes. Wij kunnen Facebook advertenties voor je opstellen en hiermee potentiële klanten bereiken. Geïnteresseerden kunnen via deze advertenties meer informatie opvragen en ontvangen dit vervolgens via de mail. Hierbij houdt het nog niet op. De e-mailadressen van de leads worden opgeslagen in een contactenlijst in Mailchimp. Naar deze mailadressen kunnen we vervolgens (vooraf ingestelde) automatische mails sturen. Op deze manier 'trigger' je de geïnteresseerde om over te gaan tot actie.

Voorbeelden van lopende campagnes voor klanten

sv Longa '30 Businessclub - Gepersonaliseerde mailings

De Businessclub van Longa organiseert jaarlijks meerdere activiteiten voor haar leden. Het doel van deze campagne was om de leden uit te nodigen voor de voetbalwedstrijd Heracles - Heerenveen. Dit diende te gebeuren op een frisse, leuke en unieke manier. Gepersonaliseerd voor de ontvanger, maximale betrokkenheid creëren, een goed te monitoren campagne en het belangrijkste; eenvoudig aanmelden! We hebben er dan ook voor gezorgd dat de website naadloos aansloot op de mail. Door het personaliseren en het automatisch invullen van de gegevens, was aanmelden een eitje! Uit de cijfers hebben we kunnen concluderen dat het een uiterst succesvolle campagne is geweest!

Bclonga uitnodiging via MailChimp

Wout - Reminder mailings

Wout is een exclusieve boom voor in huis die maandenlang zonder water kan. Om het water geven niet helemaal te vergeten, sturen we elke eigenaar om de 4 maanden een automatische reminder-mail. Daarnaast worden de eigenaren, een jaar na afname van de boom, gefeliciteerd met de verjaardag van hun wout. Deze mails worden van tevoren opgesteld en automatisch verstuurd op vaste momenten. Daarnaast wordt natuurlijk de verjaardag van hun 'Wout' zeker niet vergeten. Leuke mailings met een knipoog!

Het voordeel? Na het opstellen van deze automatische mails heb je er vrijwel geen omkijken meer naar, maar je blijft wel top of mind bij de klant. Een leuk stukje klantenbinding én service. Zie onderstaand voorbeeld van hoe het eruit ziet op mobiel. De mailing past zich automatisch aan naar het apparaat van de ontvanger.

Wout afbeelding mobiel via MailChimp

Mallorca Football Tournament - Mail Automation

Mallorca Football Tournament organiseert jaarlijks een amateur voetbaltoernooi op Mallorca. Zon, zee, strand en voetbal; wat kun je nog meer wensen? Dit internationale toernooi trekt vele teams van over de hele wereld.

Bij deze campagne is er een koppeling tussen Facebook leads en MailChimp. Het zit als volgt in elkaar; via Facebook wordt het voetbaltoernooi gepromoot, waarbij geïnteresseerden via de Facebook advertentie om meer informatie kunnen vragen en dit vervolgens via de mail ontvangen. Bij het aanvragen van meer informatie over het toernooi, wordt het e-mailadres van de geïnteresseerde direct toegevoegd aan jouw contactenlijst in MailChimp. De automation mails die volgen maken de geïnteresseerde enthousiast en zorgen ervoor dat het toernooi zichtbaar blijft tijdens de oriëntatie. Zie hieronder de koppeling tussen Facebook en MailChimp.

Mail Automation via MailChimp

Ongewenste mails voorkomen

Een erg belangrijk punt en iets dat je absoluut wilt voorkomen, is dat jouw mail in de spamfolder (ongewenste mails) van de ontvanger terecht komt, of nog erger; de blacklist. De blacklist is een lijst met geblokkeerde e-mailadressen, domeinen en IP adressen. Hier wil je absoluut niet op komen. Onze specialisten zetten je campagne zo op dat de kans op spam of blacklisting zo klein mogelijk is.

Tips effectieve e-mailmarketing campagne

Om de kans op ongewenste mailings te minimaliseren zijn er vele verschillende tips en tricks. Enkele belangrijke elementen om op te letten zijn domeinverificatie, tekst-afbeeldingsratio, design, taalgebruik, afzendernaam, onderwerpregel etc. Binnen Niice weten onze e-mailmarketing specialisten exact waar ze op moeten letten om te voorkomen dat jouw mails in de spambox belanden.

Samen online groeien?

Naast bovenstaande tips en tricks zijn er nog vele technieken voor een effectieve e-mailmarketing campagne. Ben je er klaar voor om online te groeien en jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Wij zijn er klaar voor! Neem gerust contact met ons op.

Mailchimp Expert Email Marketing