Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.
E-mailmarketing

Degene die roept dat nieuwsbrieven dood zijn, moet zich nog eens even flink achter de oren krabben. Mailings, in al zijn vormen, zijn nog steeds ontzettend relevant en een belangrijk middel in je communicatiestrategie. Als je het goed doet, tenminste.

Is je mailing niet relevant, onpersoonlijk, niet leesbaar op ieder formaat scherm en onaantrekkelijk? Dan is de kans inderdaad vrij groot dat de ontvanger je e-mails niet opent of zelfs markeert als spam. Onpersoonlijke reclameboodschappen worden immers al genoeg verstuurd en mensen worden, met de stortvloed aan e-mails in hun inbox, selectief in wat zij openen en lezen. Focus je daarom op het aanbieden van relevante content, waar de ontvanger daadwerkelijk iets aan heeft. Bied dit op een aantrekkelijke en persoonlijke manier aan. Zorg er dus voor dat je e-mail er mooi uitziet, op ieder apparaat. E-mails worden ondertussen namelijk vaker op een telefoon geopend dan op een desktop of laptop.

Samen met ons kun je met jouw (geautomatiseerde) e-mailcampagne, nieuwsbrief, uitnodiging of ander soort mailing weer optimaal resultaat bereiken. We zorgen voor het perfecte design van je mailing, in jouw huisstijl. We creëren die relevante content en zorgen voor een persoonlijke benadering van jouw ontvanger. Kortom: we maken van jouw mailings een beleving. Als Mailchimp- en Spotler-partner weten we het maximale resultaat uit deze systemen te halen. We laten je graag zien hoeveel je kunt bereiken met effectieve e-mailmarketing!