moving gradient dot moving gradient dot
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
sluiten
moving gradient dot moving gradient dot

Thijs is nu mede-eigenaar van Niice Digital Marketing

Carmen - Jun 15, 2020 - 6 Minuten
black friday 2020
Groei jij mee?

Met Thijs als mede-eigenaar focussen we op strategische groei.

Misschien heb je via onze kanalen al eens iets gelezen over Thijs van der Heijden of heb je hem bij ons op de werkvloer al eens ontmoet. Op interim-basis heeft hij ons sinds begin 2018 geholpen met het structureren en optimaliseren van onze bedrijfsprocessen. Thijs is opgegroeid in een echte ondernemersfamilie en met zijn achtergrond in commerciële economie en business development, bleek hij een waardevolle sparringpartner die ons met een andere bril naar onze organisatie en die van onze klanten laat kijken. Zijn achtergrond, betrokkenheid en strategische inzichten zijn zo waardevol, dat we samen besloten hebben dat Thijs blijft als mede-eigenaar van Niice Digital Marketing in Groenlo!

thijs wordt mede-eigenaar

Volwaardig digitaal partner in de Achterhoek

De afgelopen jaren hebben we niet stilgezeten. Het team is ondertussen uitgebreid naar elf medewerkers die zich continu ontwikkelen in hun verschillende expertises: digital marketing, design, development en data-analyse. Deze groei vereist echter ook strategisch inzicht, structuur en soepel lopende processen. Dat is exact waar Thijs ons enorm bij geholpen heeft. Hij stelt de juiste vragen, focust op een plezierige ontwikkeling van onze teamleden en zet het kompas op de juiste koers voor groei. We willen, met de aanstelling van Thijs als mede-eigenaar, in de toekomst nog meer focussen op nieuwe ontwikkelingen, een sterke positie in de markt en we willen bovenal de volledige digitale partnerrol vervullen voor onze klanten.

Thijs’ inzichten zijn niet alleen voor ons waardevol, maar ook voor onze klanten. Zeker in deze tijden. Kijk naar de mogelijkheden, in plaats van wat er momenteel niet kan. We denken graag mee over (nieuwe) kansen om aan te grijpen, zodat jouw bedrijf hier sterk uitkomt en klaar is voor de toekomst. Kom eens langs voor een kop koffie of thee en nieuwe inzichten!

We houden je graag op de hoogte van ons nieuws en interessante marketingontwikkelingen die jou mogelijkheden bieden. Dat doen we via social media en updates in je mail. Schrijf je in de footer in en mis geen updates!

Wil je Thijs welkom heten? Leuk, dat kan! Laat even een like of reactie achter op LinkedIn, Facebook of Instagram.

Hopelijk tot snel!

Vriendelijke groeten,
Het Niice-team

Bekijk hieronder de timeline en het persbericht.

terugblik in de tijd

De afgelopen 5 jaar

Van een klant naar samenwerkingspartner en van collega naar mede-eigenaar.

Datatrics customer journey
23 april 2015
Kapitaal Lokaal

Thijs schakelde de hulp van Bas en Floris in voor de realisatie van het crowdfundingplatform Kapitaal Lokaal.

Calltracking telefoontjes
14 maart 2017
Gezamenlijke klanten

Bas, Floris en Thijs leerde elkaar steeds beter kennen door diverse projecten die zij gezamenlijk hebben geholpen. Op 14 maart hebben zij de eerste gezamenlijke klant voorzien van digitale marketing adviezen.

Thijs voor flipover 2
8 maart 2018
Start Interim werk

Begin 2018 startte Thijs op interim-basis bij het Niice-team.

Strategie sessie niice achterhoek
Oktober 2019
Krachten bundelen

Na intern overleg besloten we met zijn drieën verder te gaan als eigenaren.

RC5 A9452 3
24 december 2019
Tekenen contacten

Eind 2019 is de samenwerking bekroond met een handtekening. Vanaf 1 januari 2019 is Thijs als mede-eigenaar van Niice ingeschreven.

thijs wordt mede-eigenaar
Juni 2020
Naar buiten treden

Eindelijk is het moment daar om naar buiten te treden met het nieuwe drie-tal!

2015
2020
Introductie Thijs

Persbericht

Hieronder vind je het persbericht over de aanstelling van mede-eigenaar Thijs van der Heijden.

Achterhoek

Niice Digital Marketing focust op strategische groei met aanstelling mede-eigenaar Thijs van der Heijden

Niice Digital Marketing, het digitale marketingbureau in Groenlo, haalde onlangs Thijs van der Heijden aan boord als volgende stap in de strategische groei van het bedrijf. Voor Bas Stortelers en Floris Wijgergangs, de directieleden van Niice Digital Marketing, is Thijs een erg welkome aanvulling op het directieteam. “De ondernemersgeest, businessdevelopment-ervaring en het strategisch inzicht van Thijs gaat niet alleen ons, maar ook onze klanten veel mogelijkheden bieden in de toekomst,” aldus Bas.

De aanstelling van Thijs als mede-eigenaar komt niet uit de lucht vallen. Het drietal werkte al samen in het verleden, toen Thijs als zzp’er bij het crowdfundingplatform Kapitaal Lokaal de hulp van Bas en Floris inschakelde op het gebied van digital marketing. Er ontstond een intensieve samenwerking, waaruit bleek dat Thijs de businessdevelopment-ervaring en strategische inzichten heeft die bij Niice Digital Marketing erg welkom waren. Begin 2018 startte hij daarom op interim-basis bij het Niice-team. Floris: “Thijs draaide diverse projecten als projectleider en die ervaring zagen wij en onze klanten direct terug. Doorlooptijden en klantverwachtingen werden beter in kaart gebracht en gemanaged. Daarnaast ontstond er rust en regelmaat op de werkvloer, waardoor de kwaliteit nog verder omhoog schoot.” Bas vult aan: “Thijs hielp ons enorm met het creëren van structuur in onze organisatie. We maakten al snel grote stappen in onze communicatie en processen. We werkten in de waan van de dag, maar Thijs gaf ons de ruimte en tijd om weer aan het bedrijf te werken, in plaats van erin. Nu wij intern geoptimaliseerd en geprofessionaliseerd hebben, kunnen wij onze klanten beter helpen en de lat van onze digitale dienstverlening nog hoger leggen.”

Nieuwe mede-eigenaar als complementaire kracht

“De vraag ontstond of ik als zzp’er mijn volgende stap zou maken of dat ik aan zou blijven bij Niice”, vertelt Thijs. “De teamspirit en bedrijfscultuur spraken me erg aan. We werken met dezelfde drive aan projecten en je ziet mooie klantresultaten en groei in het team. In overleg met Bas en Floris besloten we met zijn drieën verder te gaan als eigenaren.” Dat maakt de kennis-driehoek compleet. Bas: “Floris en ik startten vijf jaar geleden met Niice. Hij had de technische kennis, ik was het creatieve brein. Dat is belangrijk als je een digitaal marketingbureau begint, maar aan de businessdevelopment-kant ontbrak ervaring. Dat is belangrijk als je groeit en het team wordt uitgebreid. Dat is precies wat Thijs nu toevoegt. Zijn focus op het individu binnen het team is erg waardevol: wat drijft je, waar haal je plezier uit en waarin wil je je ontwikkelen? De ruimte is er om je te ontwikkelen binnen ons team en dat maakt uiteindelijk dat we de kennis en ambitie in huis hebben om klanten nog beter te helpen groeien."

RC5 A9452 3

Uitdagende vuurdoop

Even kon Thijs wennen aan zijn nieuwe rol in het Niice-team. “De band met het team is nog veel hechter geworden. We hebben een mooie balans gecreëerd tussen projecten, het team en groei. Alles waar ik energie uit haal, komt in mijn functie aan bod: strategische vraagstukken, het vertalen van de klantvraag naar een oplossing, het maximale uit een team en individu halen, samen groei-doelen behalen en meedenken met de klant vanuit een commercie-perspectief.” Het coronavirus stak enige tijd na de aanstelling van Thijs zijn kop op. “Dat is lastig natuurlijk, maar de situatie toont ook dat we bezig zijn geweest met de juiste dingen. Gelukkig zijn wij digitaal ingericht, zodat we overal vandaan kunnen werken, en kunnen we bouwen op ons team. Onze klanten zijn ondernemend. Ze zien kansen en willen innoveren en groeien. Dat is het type klant dat bij ons past en dat zien we ook in deze tijden terug. We denken graag met hen mee over die kansen en schakelen snel. Het is goed om juist nu te kijken naar de mogelijkheden, in plaats van naar wat er allemaal niet kan. Kijk opnieuw naar je bedrijf, marketing, sales en processen. Wat kan er efficiënter en beter? Zorg ervoor dat je bedrijf klaar is voor de toekomst, zowel online als offline.”

6 Niice digital marketing

Niice Digital Marketing als volwaardig digitaal partner in de Achterhoek

De focus voor de toekomst van Niice ligt voor het drietal op het blijven ontwikkelen van interne kennis en een volwaardig digitaal en strategisch partner zijn van bedrijven in de Achterhoek. Dat doen ze met een groeiend team van online marketeers, designers, developers en data-experts, die allemaal hart hebben voor deze regio. Thijs: “We willen vooroplopen in de technieken die we gebruiken en binnen het team met plezier werken. Sterk staan in de markt is voor ons belangrijk, het kan altijd beter en daar streven we naar. Met onze kennis en plezierige werksfeer willen we een structurele partnerrol vervullen voor ambitieuze Achterhoekse bedrijven. Onze binding met de Achterhoek is groot en daarom willen we, als het digitale verlengstuk van de organisatie, bedrijven in deze regio graag maximaal helpen groeien.”

Over Niice Digital Marketing

Niice Digital Marketing startte in januari 2015 als digitaal marketingbureau in Groenlo en is ondertussen uitgegroeid tot een flink team met diverse expertises. Online marketeers, designers, developers en digitale strategen werken iedere dag samen om de beste digitale oplossingen neer te zetten voor hun ambitieuze klanten. Van aantrekkelijke en intuïtieve websites tot webshops met betere conversie en van webapplicaties die de efficiëntie verbeteren tot online marketing met écht meetbaar resultaat. Dagelijks speuren zij naar nieuwe online trends, technieken en kansen, met als doel maximaal resultaat te bereiken en klanten te helpen groeien.

Leer ons beter kennen

Meer over Niice?

Thijs voor flipover 2
pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.