moving gradient dot moving gradient dot
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
sluiten
moving gradient dot moving gradient dot

Stage lopen bij Niice? Jurriën vertelt over zijn ervaring

Jurriën - Oct 25, 2016 - 3 Minuten
Digitale strategie marketing

Interesse in een stage bij Niice Digital Marketing? Lees hier hoe ik mijn stage ervaar:

Voor ik wat vertel over mijn afstudeerperiode bij Niice, zal ik me even kort voorstellen. Ik ben Jurriën Oonk, 4e jaars student Communicatie met een specialisatie richting online marketing en sinds februari afstudeerder bij Niice.

Keuze voor een afstudeerbedrijf

Aangezien het afstuderen natuurlijk het hoogtepunt is van de hele opleiding, vond ik het erg belangrijk om een stagebedrijf te vinden dat bij mij past en waar ik mijn ideeën kwijt kan. Hiervoor ben ik met meerdere bedrijven in gesprek gegaan om te zoeken naar de perfecte afstudeeropdracht. Tijdens deze gesprekken kreeg ik bij Niice al heel gauw een goed gevoel en ook het formuleren van een afstudeeropdracht ging erg soepel. Het jonge en ambitieuze van Niice sprak me heel erg aan. Niet denken in problemen, maar in oplossingen. En dat met een klein maar heel leuk team, in een creatief kantoor. Klinkt goed, toch?!

Hard werken voor mooie klanten wordt afgewisseld met ontspanning, gezelligheid en een potje FIFA (met biertje) op de vrijdagmiddag. Vliegen met drones, voetballen, tussen de middag een stukje lopen en elke dag gezamenlijk lunchen. Het klinkt als werken bij Google, maar het kan dus ook gewoon hier in de Achterhoek. En dat maakt dat je alleen maar gemotiveerder kunt werken aan leuke projecten!

Een dag bij Niice

De dag begint bij Niice tussen 8 en 9 en begint altijd met een kop koffie, waarna iedereen verder gaat met de taken voor die week. Als afstudeerder krijg ik grotendeels de vrijheid om zelf een planning voor de week te maken. Een beetje discipline en plannend vermogen is dus wel handig.

Voor de frisse lucht en dagelijkse beweging lopen we tussen de middag naar de Appie, om daar een lekkere, gezamenlijke lunch te halen. Na de lunch komen de grappen en sterke verhalen boven tafel, waarna er een potje wordt gevoetbald. De ene dag is de ander niet en dat is in mijn ogen een groot pluspunt.

Als afstudeerder bij Niice krijg ik de vrijheid om zelf te plannen en ook invulling te geven aan dingen die ik leuk en interessant vind. Zelf initiatief nemen wordt bij Niice toegejuicht en ondersteunt waar nodig. Het voelt als samenwerken aan toffe projecten, in plaats van keihard werken voor een baas. Van het schrijven van blogs tot het opzetten van advertentiecampagnes en van meegaan naar klanten om te brainstormen over een nieuwe website tot keihard werken aan het altijd pittige afstudeertraject. Voor mij is het de perfecte keuze geweest. Nu alleen de laatste loodjes nog voor dat papiertje!

Word jij mijn opvolger voor 1 van de beschikbare stageplaatsen? Neem gewoon even contact op en kom langs voor een kop koffie. Zelf ervaren zegt natuurlijk veel meer!

De volgende plaatsen zijn nog beschikbaar:

Stage: Online marketeer

Als online marketeer bij Niice ben je gek op alles wat met online te maken heeft. Je werkt voor leuke klanten aan onderzoeken, Google Ads- en social media campagnes en je bedenkt toffe ideeën die mensen met merken verbinden.

Stage: (Interaction) designer

Je bent een UI / UX designer in hart en nieren en altijd opzoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen op online gebied. Hierdoor weet jij precies hoe een interface moet aanvoelen en werkt voor de gebruikers. “Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.” – Steve Jobs

Stage: Front-end developer

Kun je codes dromen? Klinkt ontwerpen, programmeren, testen en implementeren jou als muziek in de oren? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Bekijk de actuele stage mogelijkheden.

pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.