moving gradient dot moving gradient dot
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
random background dots
sluiten
moving gradient dot moving gradient dot

Nieuwe collega's! Even voorstellen..

Bas - Oct 10, 2018 - 7 Minuten

We hebben de afgelopen tijd weer nieuwe toppers mogen verwelkomen binnen ons team! Het gaat hierbij om 2 digital marketeers en 2 developers. Wij vroegen hen zichzelf even voor te stellen en te vertellen over de eerste werkweken binnen Niice. Veel leesplezier!

nieuwe collega's niice digital marketing
Toni developer niice

Fulltime front-end developer Toni!

Mijn naam is Toni Alilovic, ik ben twintig jaar oud en ben geboren in Doetinchem. Ik ben van Kroatische afkomst, vandaar dat ik meertalig ben. Mijn hobby's/dagelijkse activiteiten zijn: fitnessen, programmeren, designen, gamen en uitgaan.

Sinds kort ben ik in het bezit van mijn MBO diploma, waardoor ik mezelf nu officieel web-ontwikkelaar mag noemen. Nadat ik mijn opleiding heb afgerond ben ik actief gaan solliciteren en al snel kwam ik bij Niice uit. Na enkele gesprekken, waarbij het van beide kanten goed aanvoelde, ben ik toegevoegd aan het developers-team van Niice als fulltime web-ontwikkelaar.

Bij Niice werken we vanuit een strategie gebaseerd op maatwerk. We ontwikkelen wat specifiek bij jouw merk en doelgroep past, dit vereist heel goed teamwork. Zo krijg ik als web-ontwikkelaar gebruikersvriendelijke designs van mijn UX/UI collega’s, die ik vervolgens moet verwerken naar een echte website.

Het team van Niice bestaat uit enthousiaste collega’s met ieder zijn eigen specialisaties. De werksfeer in het bedrijf is altijd goed en vooral gericht op onze klanten. Zo zijn we gefocust op ons werk en krijgen onze klanten hetgeen waarnaar ze verlangen.

online marketeer ruben niice

Fulltime Digital Marketeer Ruben!

Mijn naam is Ruben Beijers, ben 24 jaar jong en woonachtig in Winterswijk. Nadat ik begin 2017 ben afgestudeerd voor de HBO-opleiding Commerciële Economie, ben ik vrijwel direct aan het werk gegaan bij een autodealer in Doetinchem. Hier heb ik ongeveer 1,5 jaar gewerkt op de online marketing afdeling, waar ik veel heb mogen leren. Bij Niice ben ik afgelopen september begonnen en bekleed ik de functie als Digital Marketeer!

Als Digital Marketeer houd ik mij dagelijks onder meer bezig met SEO, Google Ads, Social Media Advertising, E-mailmarketing en Google Analytics. Benieuwd hoe een gemiddelde werkdag er voor mij uitziet? Elke dag is uiteraard anders (wat het ook zo leuk en uitdagend maakt!), maar doorgaans ziet het er in grote lijnen als volgt uit:

Stand up: Elke ochtend starten we met de Stand up, waarbij iedereen vertelt wat hij de dag ervoor voor werkzaamheden heeft gedaan en wat er de dag zelf op de planning staat.

Campagnes analyseren: Vervolgens ga ik lopende campagnes van klanten nalopen en optimaliseren. Het mooie aan digital marketing vind ik dat je vrijwel elke handeling kan meten, analyseren en zodoende effectief kunt verbeteren.

Online advertising: Uiteraard moeten er ook nieuwe advertenties worden opgezet om zodoende nieuwe kansen te verzilveren. Online advertising gebeurt via verschillende kanalen als Google Ads en Social Media Marketing.

Digital Marketing training klanten: Eén van de leukste werkzaamheden vind ik het klantcontact en dan vooral het langsgaan bij de klant. In de afgelopen weken ben ik mee geweest naar verschillende klanten die training in digital marketing van ons krijgen. Op termijn zal ik mijn eigen klanten onder me krijgen, hier kijk ik erg naar uit!

Het mooie aan bij Niice werken vind ik de diversiteit van verschillende klanten. Het ene moment kan ik bezig zijn voor een klant die een voetbaltoernooi in Mallorca organiseert, het andere moment werk ik voor een zakelijke groothandel. Dit geeft wel aan hoe afwisselend het is en wat het werk juist voor mij zo leuk en uitdagend maakt!

Daarnaast vind ik het teamwork en de werksfeer binnen Niice super tof. In mijn eerste weken heb ik ervaren dat wanneer je een vraag hebt of ergens even niet uitkomt, er direct iemand voor je klaarstaat. Dat kan ik erg waarderen. Ik ben ervan overtuigd dat een goede werksfeer resulteert in betere resultaten voor de klant!

Stagiair digital marketing niice

Stagiair Digital Marketeer Nick!

Ik ben Nick Jansen en ben 22 jaar oud. Ik ben nu 4e jaars student aan de Hogeschool van Amsterdam en volg hier de opleiding Sportkunde, leerroute Sport, Management & Ondernemen. Van september tot februari ben ik bij Niice actief als stagiair digitale marketing!

Als stagiair digitale marketing houd ik mij bezig met het opzetten en optimaliseren van digitale marketing strategieën en campagnes. Ik denk mee aan nieuwe concepten voor nieuwe campagnes of doe aanpassingen aan bestaande campagnes.

Ik begin de dag altijd met een heerlijke bak koffie. Mijn dag zit verder vol met allerlei verschillende digitale marketingtaken; teveel om op te noemen. Een aantal taken waar ik veel mee bezig ben is het schrijven van teksten voor websites, zodat zij beter gevonden worden op Google. Ik schrijf advertenties en zet campagnes op voor onze klanten in Google Ads. Daarnaast controleer en optimaliseer ik de lopende campagnes om er een zo hoog mogelijk rendement uit te halen.

Ik hoop mijn kennis op het gebied van digitale marketing uit te breiden tijdens mijn stage. Deze kennis wil ik leren toepassen in de verschillende tools die er beschikbaar zijn. Aan het eind van mijn stage hoop ik een completere digitale marketeer te zijn geworden.

De sfeer bij Niice is altijd goed. Er wordt hard gewerkt, veel koffie gedronken en dit alles met afwisseling van (flauwe) humor. Die combinatie maakt het werken bij Niice ontzettend leuk. Samen met het jonge team van Niice proberen wij zelf te groeien, maar ook onze klanten te helpen groeien. Wil je jezelf ontwikkelen? Dan is Niice een top stageplek!

Hidde stagiair development niice

Stagiair Developer Hidde!

Ik ben Hidde Hulshof, studeer applicatieontwikkeling op het Graafschap College in Doetinchem en ben sinds augustus stagiair bij Niice!

Mijn taak binnen Niice is voornamelijk gericht op het bouwen van websites en alles wat daarbij naar voren komt. Ik hoop dat ik door mijn stageperiode een goed beeld krijg van de praktijk en hoop hierbij veel kennis op te doen over het bouwen van websites. Tot nu toe heb ik ervaren dat Niice hier een uitstekende stageplek voor is.

Na een week stage te hebben gelopen bij Niice mocht ik meteen werken aan een project voor een klant. Hierdoor voelde ik mij vrijwel meteen geen stagiair meer maar echt een volwaardig lid van het team. De werksfeer binnen het bedrijf is dan ook erg prettig. Als ik ergens niet uitkom staan er meerdere collega’s voor mij klaar om mij te helpen.

Ik ben erg tevreden met mijn stageplek binnen Niice en ik hoop de komende maanden nog flink te kunnen groeien als ontwikkelaar.

pijltje-links-witCreated with Sketch. pijltje-rechts-witCreated with Sketch.
🚀
mail-iconCreated with Sketch.